הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למי אני צריך ללכת?

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
היי כולם אני 1.69 שוקל 60 פעם שקלתי 72 והורדתי 12 קילו, לא בדקתי איך לעשות את זה בצורה טובה וכנראה שרוב המסה שאיבדתי זה מאיבוד שריר, כי יש עליי המון שומן באמת
חח זה לא שאני רוצה להיות שחיף, אבל אני שוקל ממש מעט ויש לי את כל הדברים שיש לשמנים כמו בטן..
מה לעשות, איך להוריד את האחוזי שומן האלה, כי אני רוצה לעשות מסה וזה לא יעיל במיוחד כשיש עליי את הכרס הזאת וגם אני לא יכול לעשות חיטוב כי אם כן אני אשקול 40 ואני ממש לא רוצה את זה..

אתה לא מבין שם שחיף ששוקל ממש קצת גם אם הוא יהיה על 10 % שומן ( דוגמא) הוא יראה גרוע. תעלה במסת שריר פשוט

המון שומן? 60 קילו?

לא הולך ביחד ידידי.

אני מאמין שאם תעלה במסת שריר המצב יראה הרבה יותר טוב, ותוכל אפילו להוריד באחוז השומן בלי להיראות שחיף.

• פותח/ת השרשור
נרשמתי למכון לפני חודש עליתי שם במשקלים (במכונות לא בגוף) ממש מתחילת האימון (התחלתי בחלק מהמכונות ב-9 ועליתי ל20, גיליתי שהשרירים ברגליים הם הכי חזקים אצלי אני מרים 65 קילו עם הרגליים.) אני יודע ששחיף נראים גרוע אבל לפחות אין להם בטן ואת שאר ה"איברים הגדולים" שיש לשמנים ולי יש זה מעצבן..

• פותח/ת השרשור
הבנתי מה הבעיה זה נראה לי שומן עיקש.. מה אפשר לעשות?
כנראה בגלל ירידה מאסיבית מדי כשאני חושב על זה מישהו שלא היה בעודף משקל היסטרי 71.5 קילו וב3 חודשים ירדתי ל59-60 קילו זה מטורף כנראה איבדתי המון שריר

קח את השומן לפסיכולוג שלא יהיה עקשן
יש לך בפורטל המון מאמרים מעולים, אתה לא צריך חיטוב.

והבעיה שלך שאתה מתאמן במכונות, עדיף לשבת בבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית