לפני שבוע בחזרה האחרונה של הסט האחרון בסקוואט ממש התאמצתי להרים מרפקים ולישר גב ובום הרגשתי כאילו ניקראו לי הידיים - בצד ההפוך למרפק, איפה שנגמר הביספס ומתחילה האמה. (אם זה קשור אז שוב ממש התאמצתי גם בתנועה הזאת שאמרתי וגם בכל הסקוואט, היה הכי קשה שהיה לי אי פעם, סט ראשון בקושי סיימתי עם תנועה ממש איטית, אבל איכשהו סיימתי את כל 3 הסטים לחמישיה)
מאז במשך השבוע הכאבים לא עברו, כל אימון במהלך החימום לסקוואט לקראת התקרבות למשקל עבודה הכאבים מתחילים. כמובן שאחרי זה אני לא יכול לעשות בנץ ובפרס זה דווקה לא הפריע.
קיצר... מה זה, זה לא כזה משנה ואני גם משער שזה סוג של טראומה, בגידים או בעצביים, אבל זה לא משנה, מה שחשוב זה מה עושים עם זה ?.. לפי מה שראיתי פה אתם תמיד ממליצים איכשהו להמשיך להתאמן, אבל במצב כזה אני באמת לא רואה אפשרות, וגם אני לא יכול לסבול תרעיון של לעשות הפסקה.
חשבתי אולי בסקוואט לתפוס תמוט בחיבוק יענו... להניח את כל היד על המוט, אז כל קודם כל האם זאת באמת אפשרות ?
ואם כן אז מה לגבי הבנץ ? (אימון אחרון פשוט עשיתי פרפר במכונה 😵 )
קיצר האם יש אפשרויות להתגבר על זה או שפשוט כדאי לנוח, ואם כן כמה ?
תודה לעוזרים
מאז במשך השבוע הכאבים לא עברו, כל אימון במהלך החימום לסקוואט לקראת התקרבות למשקל עבודה הכאבים מתחילים. כמובן שאחרי זה אני לא יכול לעשות בנץ ובפרס זה דווקה לא הפריע.
קיצר... מה זה, זה לא כזה משנה ואני גם משער שזה סוג של טראומה, בגידים או בעצביים, אבל זה לא משנה, מה שחשוב זה מה עושים עם זה ?.. לפי מה שראיתי פה אתם תמיד ממליצים איכשהו להמשיך להתאמן, אבל במצב כזה אני באמת לא רואה אפשרות, וגם אני לא יכול לסבול תרעיון של לעשות הפסקה.
חשבתי אולי בסקוואט לתפוס תמוט בחיבוק יענו... להניח את כל היד על המוט, אז כל קודם כל האם זאת באמת אפשרות ?
ואם כן אז מה לגבי הבנץ ? (אימון אחרון פשוט עשיתי פרפר במכונה 😵 )
קיצר האם יש אפשרויות להתגבר על זה או שפשוט כדאי לנוח, ואם כן כמה ?
תודה לעוזרים
נערך לאחרונה: