הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים :[

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
לפני שבוע בחזרה האחרונה של הסט האחרון בסקוואט ממש התאמצתי להרים מרפקים ולישר גב ובום הרגשתי כאילו ניקראו לי הידיים - בצד ההפוך למרפק, איפה שנגמר הביספס ומתחילה האמה. (אם זה קשור אז שוב ממש התאמצתי גם בתנועה הזאת שאמרתי וגם בכל הסקוואט, היה הכי קשה שהיה לי אי פעם, סט ראשון בקושי סיימתי עם תנועה ממש איטית, אבל איכשהו סיימתי את כל 3 הסטים לחמישיה)
מאז במשך השבוע הכאבים לא עברו, כל אימון במהלך החימום לסקוואט לקראת התקרבות למשקל עבודה הכאבים מתחילים. כמובן שאחרי זה אני לא יכול לעשות בנץ ובפרס זה דווקה לא הפריע.

קיצר... מה זה, זה לא כזה משנה ואני גם משער שזה סוג של טראומה, בגידים או בעצביים, אבל זה לא משנה, מה שחשוב זה מה עושים עם זה ?.. לפי מה שראיתי פה אתם תמיד ממליצים איכשהו להמשיך להתאמן, אבל במצב כזה אני באמת לא רואה אפשרות, וגם אני לא יכול לסבול תרעיון של לעשות הפסקה.

חשבתי אולי בסקוואט לתפוס תמוט בחיבוק יענו... להניח את כל היד על המוט, אז כל קודם כל האם זאת באמת אפשרות ?
ואם כן אז מה לגבי הבנץ ? (אימון אחרון פשוט עשיתי פרפר במכונה 😵 )

קיצר האם יש אפשרויות להתגבר על זה או שפשוט כדאי לנוח, ואם כן כמה ?
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה כואב רק באימון...
ובסדר אני אלך לרופאה, אבל מה הרופא יגיד לי... שאלתי פה מהבחינה של מה לעשות עם האימונים...

תנסה בנתיים להוריד עומס, קח איזה שבוע- שבועיים מנוחה ולך לרופא. אגב כל 3-4 חודשים לקחת שבוע- שבועיים מנוחה זה מעולה...

זה כואב רק באימון...
ובסדר אני אלך לרופאה, אבל מה הרופא יגיד לי... שאלתי פה מהבחינה של מה לעשות עם האימונים...

תקווה שהוא יגיד לך שזה שום דבר ושזה יעבור צ'יק-צ'ק ושלא צריך להפסיק אימונים לגמרי ולהתחיל טיפול. מבחינת האימונים אני חושב שהמבורגר צודק, קח מנוחה של כמה ימים, לפחות עד שתדע מה יש לך שם.

נערך לאחרונה:
למה אתה שם כל כך הרבה דגש על ידיים ???
זה תרגיל רגליים אחרי הכל, שעובד רק בזכות האגן (כל הלחץ צריך להיות עליו, ורק אותו צריך להרים)

תהיה בריא ותראה את הסרטון הזה
הבן אדם פשוט מחזיק את המוט על הגב, זה המטרה של היידים שלך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה שם כל כך הרבה דגש על ידיים ???
זה תרגיל רגליים אחרי הכל, שעובד רק בזכות האגן (כל הלחץ צריך להיות עליו, ורק אותו צריך להרים)

תהיה בריא ותראה את הסרטון הזה ‪Mariusz Pudzianowski Leg Training‬‏ - YouTube
הבן אדם פשוט מחזיק את המוט על הגב, זה המטרה של היידים שלך

מה... מה קשור ? איזה דגש ?...

אני בעצמי לא יודע איך זה קרה ואיך זה קשור, אבל זה מה שקרה...

קיצר היום היה אימון, ולא היו כאבים 🤩 , מקווה שביום שלישי שיש בנץ גם לא יהיו כאבים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית