הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן טרי

• פותח/ת השרשור nir69
  • פורסם בתאריך

nir69

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום לכולם,
קוראים לי ניר בן 19 מרמת גן
לפני כשנה שקלתי 107 קילו, כל חיי הייתי שמן מעל הממוצע.
לפני כתשעה חודשיים התחלתי בדיאטה שכללה,כמה שפחות פחמימות וקלוריות,אימוני אירובי כארבע פעמים בשבוע. אימון האירובי כלל : ריצה בלבד , בין 8-10 ק"מ לאימון.
בשבעה וחצי חודשים הורדתי 34 קילו, כיום אני שוקל 75.
לפני כחודש וחצי התחלתי להתאמן במכון ברמת גן בשם "פיזיקל",בשבועיים הראשונים עשיתי מכשירים בלבד כשעה אימון ולאחר מכן שעה אירובי (קיקבוקס),לאחר שבועיים הראשונים נפגשתי עם המאמן והוא אמר שאם אני מתכוון לעלות מסת שריר אסור לי לעשות אירובי בתדירות כזו,הוא בנה לי תוכנית A-B כוללת : 3 תרגילי חזה , 3 גב , 3 רגליים, 3 כתפיים , 2 יד אחורית , 2 יד קידמית ובטן , (כל תרגיל 3*12 חזרות),וכמובן בטן 4 פעמים בשבוע 2-3 תרגילים בכל פעם.

המאמן אמר לי שאני חייב לאכול טוב , אני לא מסוגל , כנראה טראומה מלעלות במשקל,מה אפשר לעשות?
מהו התפריט האידיאלי בשבילי?
האם להתחיל להשתמש בחלבון מי גבינה?
אני ממש מפחד לעלות במשקל.

נ.ב מתחילים לראות תוצאות קצת בידיים,חזה מנופח ואפילו בטן ,שזה החלום שלי באמת בתור ילד שמן כל החיים!

בבקשה אודה לעזרה שלכם,
ואם יש למישהו הצעות לתרגילי בטן קשים שנותנים תוצאות אני מקשיב.

תודה מראש לכל העוזרים

המאמן נתן לך יותר מידי תרגילים שכוללים יותר מידי חזרות.

אבל בקשר לשאלה המאמן צדק בקשר לאכילה, אתה חייב לאכול כדי לגדול, אל תדאג בקשר לעלייה במשקל - אם לא תתחיל לבלוס כל דבר ותשמור על דיאטה מאוזנת לא תשמין יותר מידי, לפחות לא עד רמה שיהיה קשה להוריד את זה.

אם אתה ממש מפחד לאכול אחרי אימון אני ממליץ לך על אבקת חלבון.

פשוט תזכור שאם אתה רוצה לפתח את עצמך, חייבים לעלות במשקל ותזכור שחלק גדול מהמשקל שתעלה יהיה מסת שריר.

הי
אם המטרה שלך לעלות במסת שריר אתה חייב להיות במאזן קלורי חיובי, כלומר לאכול יותר קלוריות ממה שהגוף שלך מוציא במנוחה ובפעילות הגופנית.
אני יכולה להבין את הקושי הפסיכולוגי אחרי דיאטה ממושכת להתחיל לאכול הרבה פתאום.
לכן אני יכולה להמליץ לך לבנות תפריט עם עודף קלורי לא גדול, כדי שלא תיבהל מכך שתצבור הרבה שומן. הדבר יאט את תהליך העליה בשריר, אבל תהיה יותר רגוע מבחינת הפחד להוסיף הרבה שומן.

אני ממליצה לך לקרוא את שני המאמרים הבאים:
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
המאמר הראשון הוא מדריך לחיטוב הגוף. המדריך הזה ילמד אותך לבנות תפריט תזונה (לכל מטרה - גם למטרת עליה במסת שריר) בכוחות עצמך.
המאמר השני הוא מדריך לעליה במסת שריר, מה שמתאים למטרה הנוכחית שלך.

חלבון מי גבינה זה מקור טוב להשלים את כמות החלבון הנחוצה לך ביום אם אתה לא יכול לקבל את זה מאוכל רגיל. אם אתה יכול לאכול מספיק חלבון מאוכל רגיל - זה עדיף. תכנן את התפריט שלך ותחליט.

המאמן שלך המליץ לך להפחית את כמות האירובי משתי סיבות: זה מגדיל את הגירעון הקלורי שלך, שאינו רצוי אם אתה רוצה להעלות מסת שריר, וגם מאט את תהליך ההתאוששות שלך אחרי אימוני כוח.

אני אשאיר למישהו אחר לתת עצות בנוגע לאימונים. רק דבר אחד - "קוביות" מתחילות להיראות כשאחוז השומן בגוף נמוך מספיק. אינסוף תרגילי בטן לא יעזור לך אם יש לך אחוז שומן גבוה.

אחי אתה לא לבד...
הייתי בדיוק במצב שלך שקלתי גם 107 בשיא וירדתי 35 קילו..
,היית בטראומה בדיוק כמוך ואז הגעתי לנקודה שאמרתי בשביל להגיע למצב שאני רוצה להגיע אליו אני חייב להתחיל לאכול....המראה קצת ידפק אבל זה חלק מהעסק...
תסמוך עלי שעם ההתקדמות אתה תרצה להעלות ולגדול ובסוף החיטוב זה יהיה הכיף ....
בהצלחה אחי!

תאכל אוכל בריא כמו שצריך וכמובן תקרא את המדריך לעלייה במסה,אימונים אינטנסיבים ויהיה סמוך עליי.
בהצלחה.

כל הכבוד על הדיאטה לא הרבה אנשים שחייו כשמנים מצליחים לעשות את השינוי הזה.. בהצלחה גבר וכל הכבוד תמשיך לתת בראש

התוכנית של המאמן לא טובה מספיק, ומבחינתי חודשיים במכונות זה בזבוז
ולגבי הפחד שלך- תתחיל בלאכול 500 קלוריות מעל מה שאתה מוציא, זה לא הרבה ולא תפחד להשמין

אתה יכול לעשות אירובי בזמן מסה פעמיים-שלוש בשבוע זה מספיק, יש אחלה תוכניות FBW/AB בפורטל

מה האחוז שומן שלך היום? ומה הגובה שלך?

דירבון

כל הכבוד על הדיאטה לא הרבה אנשים שחייו כשמנים מצליחים לעשות את השינוי הזה.. בהצלחה גבר וכל הכבוד תמשיך לתת בראש

כל כל נכון, כל הכבוד, צריך הרבה מוטביציה בשביל זה...לפעמים צריך איזה משהו שידחוף אותך ואתה לא מוצא את המקור של הדירבון הזה, בדיוק קראתי פוסט ממש מעניין בעניין שניראה לי רובנו יכולים להזדהות איתו שפשוט צריך לקום מהכורסא להתרחק מהטלוויזיה ולהתחיל לממש דברים שאתה כל הזמן אומר שתעשה...

כל כל נכון, כל הכבוד, צריך הרבה מוטביציה בשביל זה...לפעמים צריך איזה משהו שידחוף אותך ואתה לא מוצא את המקור של הדירבון הזה, בדיוק קראתי פוסט ממש מעניין בעניין שניראה לי רובנו יכולים להזדהות איתו שפשוט צריך לקום מהכורסא להתרחק מהטלוויזיה ולהתחיל לממש דברים שאתה כל הזמן אומר שתעשה...

רציני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית