הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה

• פותח/ת השרשור Lior95
  • פורסם בתאריך

Lior95

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
ה BMR שלי הוא 2200 קלוריות + SS = אלפיים שבע מאות קלוריות

מסה נקייה

משקל: 73
גובה: 1.76

בוקר:
ליטר חלב 3% שומן
30 גרם שקדים
500 גרם פירה

צהריים:
3 כוסות אורז
200 גרם חזה עוף

ארוחת ערב:
חביתה 4 ביצים (200 גרם)
500 גרם פירה

ערכים סופיים:
סה"כ קלוריות: 2793 קלוריות
סה"כ חלבון: 148.3 גרם
סה"כ שומן: 77.4 גרם
סה"כ פחמימות: 371.9 גרם

איך זה?

מתכנן מסה לא עד משקל מסויים, אלא עד שאני רואה שזה מספיק לי

תודה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה, אז כמה אתם אומרים לעשות את החלבון? 170? רק שלא יהיה יותר מדי, שזה לא יגרום נזק לגוף..

דרך אגב, הורדתי את התפוח לפני האימון, זה בסדר? או שצריך להשאיר אותו? כי זה סתם עוד 100 קלוריות..

נערך לאחרונה:
כל יום 4 ביצים? וכל יום ליטר חלב על הבוקר?

מה אתם אומרים על זה?

ד"א אני חושב שכדאי שתגוון עם הפירה ותוסיף פסטה, אבל תראה מה אנשים מבינים יותר אומרים לך.
קצת קשה לאכול כל יום אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
זה מחושב במחשבון הכל,

ואני לא יכול להכין פסטה כל יום כי אני לא יודע להכין וזה נראה לי לוקח הרבה זמן, ותפוח אדמה זה יותר פשוט..

1.דרך אגב, אני מטגן בשמן את החזה עוף, אז זה בסדר? זה משנה את הקלוריות? מה אפשר לעשות?

2.ואיך ביום שבת אני יכול להכיל את החזה עוף אם אסור להדליק אש? :S

תודה רבה

1. זה משנה אבל לא בצורה משמעותית שאתה צריך לדאוג, חוץ מזה קשה לחשב את הכמות השומן שיש.
2. או שלהיות יותר חכם וליצור מציאות חדשה שבה אפשר להדליק אש בשבת או שפשוט לשמור את זה במקרר ולשים על פלטה.

לא רואה בעיה לאכול 4 ביצים ביום ולשתות ליטר חלב כל עוד זה מחושב בתפריט הקלוריות.

אני לא מדבר על קלוריות
על הביצים אני מדבר מבחינת כולסטרול וחלב שטויות שאנשים מדברים.

נערך לאחרונה:
זה בסדר גמור,אתה יכול להשאיר את התפריט כמו שהוא.
תזכור להוסיף כמה ירקות ולשתות מספיק מים,הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
1.החלפתי את הבוטנים בשקדים, בגלל שזה זמין לי יותר
2.הירקות יוסיפו סתם קלוריות לא? מה אפשר לעשות? :S
3.כמה שקד אחד רגיל שקונים בחנות שוקל? גרם?
4.איך התפריט? טוב? המאכלים שיש בו איכותיים? הערכים מספיקים למסה נקייה?
5.דרך אגב, לאיזה כוס מתכוונים במחשבון קלוריות של Goleango? (אני מדבר על האפשרות של כוסות אורז - או שכל כוס לא משנה איזה אפשרות(לא רק אורז) היא אותה כוס?) כוס חד פעמית?

תודה רבה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מישהו?

ותגידו הקלוריות בסדר? כי ה BMR + ה SS יוצא לי 2700, אז הקלוריות הסופיות אמורות להיות 3200 או 2700?

נערך לאחרונה:
תשמע אחי, תוריד בפחמימות (מה הפירה הזה) תוריד גם ל2 ביצים-יותר מידי כולסטרול, תוסיף במקום איזה גביע קוטג' או גבינה לבנה, במקופ כל הפירה הזה הייתי מכניס ירקות, פירות ופירכיות אורז. וגם למה לעזאזל ליטר חלב כל יום??? ממה שידוע לי חלב זה אחד הדברים המשמינים-זאת דעתי.

תשמע אחי, תוריד בפחמימות (מה הפירה הזה) תוריד גם ל2 ביצים-יותר מידי כולסטרול, תוסיף במקום איזה גביע קוטג' או גבינה לבנה, במקופ כל הפירה הזה הייתי מכניס ירקות, פירות ופירכיות אורז. וגם למה לעזאזל ליטר חלב כל יום??? ממה שידוע לי חלב זה אחד הדברים המשמינים-זאת דעתי.

מה אתה מקשקש? כמעט אין קשר בין הכולסטרול במזון לרמת הכולסטרול בדם!
פירכיות אורז? עדיף לאכול קש.
מה זה משמין? ולמה חלב משמין? למה לא כדי לשתות ליטר חלב ביום כל עוד אין בעיה רפואית שמונעת את זה?

כדי שתחדש את הידע שלך ותפתר מכל ה " ידע" שיש לך עכשיו.

---------- התגובה התווספה ב 14:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------

מישהו?

ותגידו הקלוריות בסדר? כי ה BMR + ה SS יוצא לי 2700, אז הקלוריות הסופיות אמורות להיות 3200 או 2700?

תתחיל מ 2700 וכשתתקע במשקלים תתחיל להוסיף בהתאם.

מה זה מאכל משמין? עוגה זה משמין?

סבבה, אז כמה אתם אומרים לעשות את החלבון? 170? רק שלא יהיה יותר מדי, שזה לא יגרום נזק לגוף..

למה שחלבון יגרום נזק לגוף?יש לך מאמרים מעולים בפורטל שמנפצים את רוב הקישקושים הפסאדו-מדעיים הללו שמזמן כבר אבד עליהם הקלח.

דרך אגב, הורדתי את התפוח לפני האימון, זה בסדר? או שצריך להשאיר אותו? כי זה סתם עוד 100 קלוריות..
אם אתה במאסה,לא הייתי דואג ל-100 קלוריות לכאן או לכאן...תדאג רק למספיק חלבון
ולסה''כ הקלורי במאזן היומי. תן לעצמך גם להינות מאוכל.
אני לא מדבר על קלוריות
על הביצים אני מדבר מבחינת כולסטרול וחלב שטויות שאנשים מדברים.
"כל הפוסל במומו פוסל".🤡
ממליץ גם לך לקרוא קצת מאמרים לפני שאתה פוסל ידע (נכון) שניתן לך מתוך רצון
טוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית