הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין בתקופת חיטוב?

• פותח/ת השרשור noam02
  • פורסם בתאריך

noam02

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
הייתם ממליצים להשתמש בקריאטין בתקופת חיטוב?
האם קריאטין נותן מראה פחות חטוב בזמן השימוש כי הוא סופח נוזלים? ואם הפסקתי להשתמש?
מתי ההשפעה שלו תפסיק ואני יראה יותר חטוב במידה והפסקתי?

בחיטוב עדיף לקחת קפאין או איזה ממריץ אחר אם אתה צריך כח באימונים וקשה לך להתאמן בלי איזה תוסף שיתן לך כח,יש כל מיני preworkout,תראה מה הכי נגיש לך,ומכובן תזונה, אירובי, מאזן קלורי שלילי ויהיה בסדר...

בחיטוב עדיף לקחת קפאין או איזה ממריץ אחר אם אתה צריך כח באימונים וקשה לך להתאמן בלי איזה תוסף שיתן לך כח,יש כל מיני preworkout,תראה מה הכי נגיש לך,ומכובן תזונה, אירובי, מאזן קלורי שלילי ויהיה בסדר...
למה עדיף??
מה אתה מדבר שטויות כמעט כל מוצרי PREWORK מכילים קריאטין.
לפותח האשכול תיקח קראיטין זה לא רק שזה לא יזיק לך זה גם יועיל וכן אתה תראה פחות חטוב אבל אם ההפסקה אתה תראה פחות נוזלי וזה משיעשה אותך יותר חטוב

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אחרי ההפסקה אני יראה פחות נוזלי?
ואם אני מתחיל עכשיו לקחת אני חייב לסיים סייקל של 6 שבועות עם קריאטין?

קריאטין מתחיל להאגר בצורה מספקת לאחר כ 30 ימים בצריכה של 5 גרם ליום, ככה שאין ממש תועלת להפסיק אחרי 6 שבועות כי אתה לא תקבל את היתרונות של הקריאטין (כוח) אם תפסיק בזמן כל כך קצר. קריאטין לוקחים ל-3 חודשים (מינימום), פחות מכך יהיה ביזבוז זמן.
בקשר להפסקה, לוקח כשבוע לרדת את הנוזלים שצברת.

קריאטין יכול להיות כלי עזר טוב גם בחיטוב לא פחות ממסה.
קריאטין עוזר בהתאוששות דבר שהוא חשוב בחיטוב!,קריאטין עוזר בשמירה על ביצועים וכח.
להשוות היתרונות מול חסרונות.
החסרון היחידי שיהיה הוא עלייה בנוזלים באופן זמני בזמן השימוש בקריאטין העלייה היא לרוב בין 0-3 קילו.
יש אנשים שכלל לא עולים בנוזלים.

עשה לבד את החשוב האם כדאי או לא כדאי לתסף בקריאטין בחיטוב.

בפורום יש הנחה של 10% על המוצרים של אינטראקטיב כולל הקריאטין מיקרופיור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית