הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות מפגרת בSS ומספר שאלות

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
היי,

אני כבר חודש בSS (חודש וקצת אבל שבוע מזה הייתי בחו"ל) והמשקלי עבודה שלי ממש נמוכים!!
אני בקושי מעלה מסת שריר (אבל מעלה) ורואים עלי שאני משמין.

הנה משקלי עבודה:
SQUAT: 65X3X5
DEADLIFT: 77.5X1X5
BENCH PRESS: 42.5X3X5
PRESS: 27.5X3X5
BOR: 32.5X3X5

הנה הלוג למעוניינים: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=22176

אני אוכל כ3000 קלוריות ביום ובנוסף מתאמן ב2 אימוני איגרוף בשבוע (שעה וחצי כל אחד) 😵‍💫🥊. לא עושים שם הרבה כוח, עושים מקבילים, מתח, בטן וסקוואטים בלי משקל (אני מרמה קצת בהכל חוץ מהבטן כדי לא לדפוק את ההתאוששות).

בסקוואט כבר ההתקדמות רק של 2.5 קילו כל אימון (היה לי מתוכנן להגיע ל80 ואז לחתוך).

בפרס המשקל מרגיש כבד רצח ואני בקושי מצליח לשמור על טכניקה (בחזרות האחרונות בסט האחרון עליתי איכשהו על קצות האצבעות 😳)

בדדליפט אני לא מצליח לשמור על גב ישר במשקלי העבודה האלה (אני מצליח עד 70 ואחרי זה כבר לא-ואני אפילו לא מרגיש את זה עד שאומרים לי). בנוסף לזה האחיזה שלי כלכך חלשה שאחרי 75 קילו אני לא יכול להחזיק יותר מ2-3 חזרות עם אחיזה רגילה (אני באמצע הסט מחליף אחיזה)

מה לעשות כדי להתקדם נורמאלי ולהעלות יותר למסת שריר ולהשמין פחות? ומה לעשות כדי לפתור את הבעיות למעלה?

תודה מראש, ראש מתכת 😛

נ.ב
אם אנשים חופרים לי על הסקוואט ה"כבד" שלי כבר ב65 קילו מה יקרה ב100 😳?

עם 2 אימונים נוספים של שעה וחצי אגרוף בשבוע לא פלא שאתה לא מתקדם. חוץ מזה רואים בלוג שלך שאתה לא מתאמן כמו שצריך, שהטכניקה לא טובה, שאתה מפספס אימונים וכ'ו. כל התשובות לשאלות שלך נמצאות בלוג שלך.

ומה לעזאזל הפיקסציה הזאת עם המספר 3000? זה לא מספר קסם. מי אמר לך שאתה צריך לאכול 3000 קלוריות? אולי אתה צריך יותר? אולי פחות?

בקיצור נראה ש-YNDTP. תקרא את הספר.

נראה שהוא עולה במשקל, אז אני לא חושב שהבעיה היא בתזונה(אלא אם כן אתה לא אוכל מספיק חלבון).
אני דווקא חושב שהבעיה היא בטכניקה שלך בתרגילים, אישית לי יש תזונה חרא ואני עדיין מסוגל להתקדם במשקלים(אם כי הייתי יכול יותר), אין שום סיבה שאתה לא תוכל.
תעלה סירטונים..

• פותח/ת השרשור
אני יתחיל לצלם טכניקה יותר וינסה לשפר אותה. את הספר כבר קראתי אבל נקרא חלק ממנו שוב אם צריך. רק מישהו יכול להסביר לי מה זה YNDTP?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית