הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ואחוז שומן גבוה

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אומרים שככל שאתה על אחוז שומן גבוה אז בחיטוב הגוף מנצל יותר שומן כ אנרגיה נכון?
נגיד אני על 18% שומן ואני רוצה לרדת נגיד ל 16% ושוב להעלות כאילו כל פעם לרדת לאחוז שומן לא יותר מידי נמוך ושוב להתחיל מסה האם זה יהיה יעיל מבחינת עלייה במסה?
אם לא ניסחתי טוב את השאלה אני מוכן לפרט וגם יש מצב מאוד גדול שזה מתאים לשאכול השאלות המפגרות

אומרים שככל שאתה על אחוז שומן גבוה אז בחיטוב הגוף מנצל יותר שומן כ אנרגיה נכון? לא? אתה יכול להיות בגירעון קלורי גדול יותר ולאבד יותר שומן בזמן נתון מאדם על % שומן נמוך.
נגיד אני על 18% שומן ואני רוצה לרדת נגיד ל 16% ושוב להעלות כאילו כל פעם לרדת לאחוז שומן לא יותר מידי נמוך ושוב להתחיל מסה האם זה יהיה יעיל מבחינת עלייה במסה? לרדת ל 16% ולא לעלות מעל ל 18%, זה ביזבוז זמן. טווחים כמו 10-12% עד ל 18-20% יותר מציאותיים.
אם לא ניסחתי טוב את השאלה אני מוכן לפרט וגם יש מצב מאוד גדול שזה מתאים לשאכול השאלות המפגרות
...

תעשה חיטוב כמו שצריך רד לבסביבות ה-12 אחוז ואז תעשה מאסה כי באחוזים האלה יותר קל לצבור מאסת שריר לעומתבנאדם שמתחיל מאסה כאשר הוא עומד על 16 אחוז שומן,הבנת?

אני רק רוצה לומר פה את דעתי - שגם מבחינת אסטטיקה ומראה אתה מרוויח פה. עדיף לעשות את האקסטרה מאמץ הזה ולהוריד עוד. 5-6% ולהרגיש טוב עם עצמך (אלא אם טוב לך ככה)

כך או כך בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית