מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים.

מצאו את תיבת נח, והיא עד היום קיימת, ויש ביקורים שם אתה מוזמן ללכת לבדוק את זה בעצמך.
ותראה מהחלק ה-2 ותבין הכל, אחרת אי אפשר לנהל את השיחה הזאת.

ובקשר לשטויות של המפץ הגדול, זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי.
למה לעזאזל נראה לך שאתה נבראת על ע"י 2 אטומים, איך זה הגיוני לך?.. ואיך נבראה שאר העולם, החיות,העצים,המים, הכל, איך נבראה משתי חלקקים כל הגוף שלך לדעתך בנוי, זה נשמע לך הגיוני ?

אני לא הולך להתווכח על תיאוריית המפץ הגדול, בדיוק כמו שאני לא הולך להתווכח על זה שהארץ מקיפה את השמש ושהיא עגולה ולא שטוחה.

ואיך נברא אלוהים? אה?????

זה לא הדוס הזה שמוכר מצוות על דיסקים של dvd ב4000 שקל בטענה שזה יהיה הכרטיס כניסה לעולם הבאה?

וואלה אני מאמין לו.

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך להתווכח על תיאוריית המפץ הגדול, בדיוק כמו שאני לא הולך להתווכח על זה שהארץ מקיפה את השמש ושהיא עגולה ולא שטוחה.

ואיך נברא אלוהים? אה?????

אם היית רואה את ההרצאה, היית מקבל את התשובה לשאלה שלך. הבעיה לא רק שאתם לא מאמינים וזה זכותכם, אלה שאתם מפחדים מהאמת ומסרבים לשמוע אותה. אם תראה תקבל את כל התשובות לשאלות שלך.

וגם מדובר על כך שהעולם עגול ואת זה ידע הרמב"מ עוד מלפני שכל המדענים של העולם ידעו, וזה רשום בזוהר הקודש.

---------- התגובה התווספה ב 17:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:47 ----------

זה לא הדוס הזה שמוכר מצוות על דיסקים של dvd ב4000 שקל בטענה שזה יהיה הכרטיס כניסה לעולם הבאה?

וואלה אני מאמין לו.

לא, הוא מחלק אותם חינם בלי כסף 👑

אגב יש סרטונים שאיזה בחור מאוד חכם עשה, שבעזרת מדע פשוט מפריך הרבה מהטענות של מר אמנון יצחק, ומראה איזה זיין שכל הוא.

מזה קשור לכך שהדתיים לא עושים צבא, אם לא חיים על חשבון המדינה הם משלמים מיסים כמוך, אתה לא שונה מהם. למה רק הדתיים לא עושים צבא, חסר חילונים? זה בכלל לא קשור.

שימי
אם ההורים שלך הביאו אותך, מי הביא להורים של הורים של הורים שלך, המפץ הגדול ?
חייב להיות בורא, לנבראה. אחרת לא יהיה נבראה. וגם לזה יש תשובה בההרצאה.
את ההורים של ההורים שלי הביאו ההורים של סבא שלי לא המפץ הגדול(שאין לו שום קשר לחיים או אבולוציה...)
הידות לא טועה, היהדות מאז ותמיד היית, ויש לך הוחכות והיסטוריה. השטות הכי גדולה זה המפץ הגדול שאתה מאמין בו, כי כל העולם חכם מידי לאדם להגיד שהוא נבראה מ2 חלקקי אטום, אז איך בעצם אתה לא מתפוצץ אם אתה בנוי מאטומים?

"היהודי הראשון" שכחתי את השם אברהם,משה או משהו כזה הייה עובד אלילים שלקח את YAWEH כאל הראשי שלו ומכאן בה השם שלו "EL ELION" בדומה למה שעשו היוונים הקדמונים שכל עיר לקחה אל פטרונאי עליה אך לא הפסיקה להאמין באחרים
😣

---------- התגובה התווספה ב 17:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:42 ----------

מצאו את תיבת נח, את המידות שלה המתוארות בתורה, ארכיולוגים בדקו אותה, לא יהודים. יותר הוחכה ממשהו מוכחי אתה צריך?
תקרא את ההודעה מהפייסבוק שוב

אדום בגלל כמות השטויות

אם היית רואה את ההרצאה, היית מקבל את התשובה לשאלה שלך. הבעיה לא רק שאתם לא מאמינים וזה זכותכם, אלה שאתם מפחדים מהאמת ומסרבים לשמוע אותה. אם תראה תקבל את כל התשובות לשאלות שלך.

וגם מדובר על כך שהעולם עגול ואת זה ידע הרמב"מ עוד מלפני שכל המדענים של העולם ידעו, וזה רשום בזוהר הקודש.

---------- התגובה התווספה ב 17:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:47 ----------

לא, הוא מוכר אותם, אם תמשיך להתווכח תאלץ אותי לנבור ביוטיוב כדי למצוא תסירטון... אז או שתקח תמילה שלי או שתחפש בעצמך, אני לא ממציא פה דברים.

• פותח/ת השרשור
אדום בגלל כמות השטויות

חחחחחחחח.. סלח לי אבל הייתי חייב.
אז מי הביא את הסבים שלך, הם נבראו לבד? הם בראו את עצמם לפי מה שאתה אומר?

ורואים שאתה לא יודע יהדות ולא תורה. אם זה מה שאתה חושב, עזוב זה אבוד.

והרב לא מוכר את הקלטות שלו, הוא מחלק בחינם וזה לא דבר חדש. וכן אתה מוזמן, תביא הוחכות מתועדות וקבלות של קניית קלטות שלו שנמכרים לאנשים ע"י הרב, ולא ע"י אנשים שונים שיכולים גם למכור סרט שרק יצא עכשיו בקלונע בדיסק צרוב \אני יאמין לך

איזו אמת? שיש אלוהים? איזה מהם? למה אלוהים שלך יותר אמיתי מזאוס, או מבודהה, או מכישופי וודו?
לא ראיתי את ההרצאה הספציפית הזו, אבל אני מכיר את השטויות של אמנון יצחק.
ואני ממליץ לך בחום לפני שאתה מתייחס בזלזול לתיאוריות מדעיות, לפחות לדעת מהן. המפץ הגדול לא היה שני אטומים. כל המסה-אנרגיה שיש כיום ביקום הייתה מרוכזת בנקודה סינגולרית.

לא, הוא מוכר אותם, אם תמשיך להתווכח תאלץ אותי לנבור ביוטיוב כדי למצוא תסירטון... אז או שתקח תמילה שלי או שתחפש בעצמך, אני לא ממציא פה דברים.

הוא מוכר את המצוות שבחילוק של הדיסקים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טוב יאללה....

הנה סרטונים שמראים עד כמה "הרב"/"הדוס", אמנון יצחק, בן אדם אמין, צפייה נעימה-

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נו בנדה מה, עדיין לא מוכר?
זה לא הוא, זה משהו בתחפושת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אה ונגיד שתאוריית המפץ הגדול טועה תפריח את הSTRING THEORY

בפעם המליון תראה את ההרצאה, כל חלק זה 10 דקות. תשקיע 10 דקות ביום בצפיית כל חלק, ותקבל תתשובות. כל הפרופסורים שקמו עכשיו, שמנסים להוכיח שאין אלוהים, לא הביאו שום הוחכה לכך.

אה ונגיד שתאוריית המפץ הגדול טועה תפריח את הSTRING THEORY

אל תבלבל אותו עם דברים שהוא לא יודע, אין לו מושג מה זה המפץ הגדול, אבל היי, זה סותר את אלוהים, זה חייב להיות שטויות. :(

אני לא בא להוכיח שאין אלוהים, אני מאמין שיש משהו למעלה, הטענה היחידה שלי שהרב אמנון יצחק מבלבל תמח בין אם זה מטימטום או עבודה על אנשים בעיינים או ביחד.

בפעם המליון תראה את ההרצאה, כל חלק זה 10 דקות. תשקיע 10 דקות ביום בצפיית כל חלק, ותקבל תתשובות. כל הפרופסורים שקמו עכשיו, שמנסים להוכיח שאין אלוהים, לא הביאו שום הוחכה לכך.

אני טוען שיש לך בחדר שלושה פילים שקופים, תביא הוכחה שאני טועה.
(קרדיט לאלכס 😛)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית