עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשנה אותה. חסר טעם לחלוטין.פשוט רואים חזה גדול ביחס לשאר הגוף, מאמנים העירו לי על זה והאמת שגם שמתי לב לזה לפני אבל התכחשתי.
אני מתאמן בפיתוח גוף כבר איזה חצי שנה אבל לפני כן הייתי בכדורסל, הייתי עושה איזה 200 שכיבות שמיכה כל יום, זה כנראה נתן לחזה "פור" על שאר הגוף. נוסף על זה יש לי 12 סטים על שריר החזה בתוכנית AB : בנץ' בשיפוע ישר, חיובי ושלילי וסופרסטים על מכונה פרפר (ז"א בפרפר ה6 חזרות הראשונות על הסיבים העליונים וה6 שמיד אחר כך על הסיבים התחתונים). אבל זוהי התוכנית ולא הייתי רוצה לשנות אותה.
בדיוק...זאת הגנטיקה שלך
אין מה לעשות,זה יתאזן עם הזמן
תמשיך להתאמן
תשנה אותה. חסר טעם לחלוטין.
סתם מעניין אותי, איך אתה חושב שאתה עובד על סיבים עליונים מול תחתונים?
בדיוק...
אצלי היו ידיים מפותחות חזה קטן וגב לא מפותח 8 PACK מאוד מפותח ..
כאשר התחלתי להתאמן נראה כאילו הכל השתבש אצלי ,דיספרופורציה מוחלטת ביחס לפלג גוף תחתון
אבל כרגע זה התאזן הזמן וההתמדה יעשו את שלו
אני מצטער לומר לך שכל מה שהמכונה מאפשרת לך זה לשתף שרירים אחרים בעבודה, כמו למשל הרחב גבי בזמן העבודה על "הסיבים התחתונים". מבחינת חזה, זה אותו שריר שעובד באותה הצורה בדיוק. יש מבין?אתה משנה את זוית העבודה שלך.. זה קשה להסביר במילים... מדובר במכונה עם ידיות חופשיות והעבודה היא בעמידה מה שמאפשר לך לשחק עם הכיוונים והזויות. בפשטות: בעבודה על הסיבים העליונים הידיים נפגשות בקו ישר עם הפנים ובעבודה על סיבים תחתונים הן נפגשות בקו עקום בערך מול הטבור. יש מבין?
אני מצטער לומר לך שכל מה שהמכונה מאפשרת לך זה לשתף שרירים אחרים בעבודה, כמו למשל הרחב גבי בזמן העבודה על "הסיבים התחתונים". מבחינת חזה, זה אותו שריר שעובד באותה הצורה בדיוק. יש מבין?
אני מצטער לומר לך שכל מה שהמכונה מאפשרת לך זה לשתף שרירים אחרים בעבודה, כמו למשל הרחב גבי בזמן העבודה על "הסיבים התחתונים". מבחינת חזה, זה אותו שריר שעובד באותה הצורה בדיוק. יש מבין?
לא קשור. תסתכל בשרטוט של שרירי השלד, אין דבר כזה סיבים תחתונים וסיבים עליונים. החזה עובד יחד וזה לא משנה מה אתה מרגיש או רואה.אחי אני לא עיור, אני רואה בדיוק איזה אזורים של השריר יוצאים ומתי...
קשור, קשור. שום אייקון לא ישנה את זה. תסגור את הידיים מול הטבור, ואז תשלח יד אחת לצד הגוף ותראה שהרחב גבי מכווץ.מה הקשר רחב גבי זה השריר שנמתח בכלל.. 😣