נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
אני מבקש במלוא מובן המילה
שיגיבו פה המבינים בלבד ולא אלו שרוצים שיעלו להם התגובות בצד ויגיבו "אחי תעשה מה שאתה מרגיש אחי יגבר".
תודה
אז ככה:
כרגע סיימתי חיטוב שבו הורדתי 16.5קילו ממשקל גופי וירדתי ל78.2.
כרגע המטרה שלי היא להתכונן ליום סיירות וזאת הסיבה לחיטוב שעשיתי.
הסיבולת לב ריאה שלי השתפרה מאוד בזכות אינטרוולים שעשיתי ואני רוצה להמשיך לעשות אותם גם בתקופה זו של אחרי החיטוב.
אז מה הבעיה?
תוהבעיה שלי היא שאני רוצה להתאמן אימוני כוח,אך גם לשלב אימון אינטרוולים בשבוע +אימון אירובי שונה כל שבוע (בין אם זה לרוץ עם שק בדיונה,לשחות וכ'ו).
אני לא רוצה לעלות יותר מידי במשקל אבל גם לא רוצה להיפצע
מה הייתם ממליצים לי לעשות?
חשבתי לעבור לטקסס כדי להתחיל משהו טיפה חדש,אבל אני לא יודע כמה זה אפשרי להתאושש מזה פלוס האימונים בלי לעלות במשקל
האפשרות השניה היא לעשות ליניארית וביום שני לפני אימון דדליפט לעשות אימון אינטרוולים ובשישי לעשות את האימון השונה.
יש לכם עוד אפשרויות והצעות לבעיה שלי?
אשמח לתשובה כנה ורצינית
תודה רבה מראש בכל אופן!
שיגיבו פה המבינים בלבד ולא אלו שרוצים שיעלו להם התגובות בצד ויגיבו "אחי תעשה מה שאתה מרגיש אחי יגבר".
תודה
אז ככה:
כרגע סיימתי חיטוב שבו הורדתי 16.5קילו ממשקל גופי וירדתי ל78.2.
כרגע המטרה שלי היא להתכונן ליום סיירות וזאת הסיבה לחיטוב שעשיתי.
הסיבולת לב ריאה שלי השתפרה מאוד בזכות אינטרוולים שעשיתי ואני רוצה להמשיך לעשות אותם גם בתקופה זו של אחרי החיטוב.
אז מה הבעיה?
תוהבעיה שלי היא שאני רוצה להתאמן אימוני כוח,אך גם לשלב אימון אינטרוולים בשבוע +אימון אירובי שונה כל שבוע (בין אם זה לרוץ עם שק בדיונה,לשחות וכ'ו).
אני לא רוצה לעלות יותר מידי במשקל אבל גם לא רוצה להיפצע
מה הייתם ממליצים לי לעשות?
חשבתי לעבור לטקסס כדי להתחיל משהו טיפה חדש,אבל אני לא יודע כמה זה אפשרי להתאושש מזה פלוס האימונים בלי לעלות במשקל
האפשרות השניה היא לעשות ליניארית וביום שני לפני אימון דדליפט לעשות אימון אינטרוולים ובשישי לעשות את האימון השונה.
יש לכם עוד אפשרויות והצעות לבעיה שלי?
אשמח לתשובה כנה ורצינית
תודה רבה מראש בכל אופן!