הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב (הגיע הזמן באמת...)

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד נראה מצויין לדעתי באיזור ה 9%

תודה רבה, חיכיתי לתגובה ממך 😉

מעולה אחי!!!
מאיפה קנית את היהומבין שלח לי הודעה בפרטי או לאימייל:
[email protected]

חבר הזמין לי מחו"ל

וואלה כבודדד
ומזה יומבהין ?

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359

תוצאות מרשימות!

מבין אותך לגמרי עם עניין ההעמסות-חיטוב במעין סייקלים, זה ממכר כשאתה בחיטוב וקל להמשיך עם זה, התחלתי להרגיש שאני מאבד ככה יותר מדי שריר ואפילו מתחיל לצבור שומן (מעבר חד משלילי מאוד לחיובי מוגזם וחוזר חלילה יותר מדי פעמים), אז הפסקתי עם זה.

היום אני אוכל נייטרלי + 30 דק' אירובי קל כמה פעמים בשבוע, ואני אתחיל מאסה רצינית לקראת החורף, כואב מאוד לצבור נוזלים.. זה מבאס, אבל יותר מבאס למנוע מעצמך חיים נורמליים במשך שבועיים ואז לרדת ביום אחד על 10K קל' ולהוריד את הנוזלים ב-8-10 ימים, ובחזרה בלולאה..

• פותח/ת השרשור
יפה אחי מסה מכובדת על אחוז שומן ממש נמוך אין טעם לחטב יותר.

אהבתי את החזה!

תודה.

חיטוב מצויין!

תודה.

תוצאות מרשימות!

מבין אותך לגמרי עם עניין ההעמסות-חיטוב במעין סייקלים, זה ממכר כשאתה בחיטוב וקל להמשיך עם זה, התחלתי להרגיש שאני מאבד ככה יותר מדי שריר ואפילו מתחיל לצבור שומן (מעבר חד משלילי מאוד לחיובי מוגזם וחוזר חלילה יותר מדי פעמים), אז הפסקתי עם זה.

היום אני אוכל נייטרלי + 30 דק' אירובי קל כמה פעמים בשבוע, ואני אתחיל מאסה רצינית לקראת החורף, כואב מאוד לצבור נוזלים.. זה מבאס, אבל יותר מבאס למנוע מעצמך חיים נורמליים במשך שבועיים ואז לרדת ביום אחד על 10K קל' ולהוריד את הנוזלים ב-8-10 ימים, ובחזרה בלולאה..

תודה רבה.
כן זה ממש ממכר הסייקלים האלה!
אני עשיתי עכשיו שבועיים במתכונת של UD2 לא בשביל לרדת במשקל ובאחוזי שומן,
אלא בשביל לצבור נסיון בדיאטה הזו ולראות איך אני מרגיש בימי ריקון ובנוסף כדי לעשות
פעם בשבוע העמסה של יום וחצי.
מכיוון שאני לא רוצה לרדת עוד במשקל אני עושה העמסות מאוד "מלוכלכות" וזה ממש ממכר
כי זה 3 ימים של סבל נוראי, יומיים של כיף, ועוד יומיים ממש סבירים וחוזר חלילה...
בדיוק היום אכלתי 3 קופסאות של האגן דאז ואוראו ופיצה וטוסט ושאר ירקות וזה כיף ככה לאכול
פעם בשבוע.
בכל מקרה אני בספטמבר חוזר למסה אבל מתכוון לשמור קצת על כושר במידה ואני אקבל
זימון מהצבא למד"ס או משהו (אני מחכה לתאריך חדש לאחר דחייה + נפסלתי מקרבי + שלחתי להם פקס עם בקשה למדריך כושר).

חיטוב איכותי גבר , רואים שעבדתה קשה בישבילו אחי !
חכה עוד מאט תשלב מאסה ישב עלייך ליגה אחי !

חיטוב מעולה ותוצאות יפות. כבוד על הסבלנות וההתמדה. עוד הוככחה שזה עשוי להשתלם.

לא הגעתי לאיזור ה8 לפני כחודשיים. היום הדרדרתי ל10 :(

• פותח/ת השרשור
חיטוב יפה, אבל שבועיים יוהימבין זה לא מספיק כדי לקבל "תוצאות". הייתי אומר שצריך לקחת לפחות חודש-חודש וחצי בשימוש יומי (כמובן לשמור על כללי האינסולין). בד"כ להיות על גירעון יחסית נמוך לא מספיק ונדרש לעשות את זה חריף הרבה יותר כדי שזה יעבוד כמו שצריך (לדוגמה אם אכלת עד עכשיו בגירעון של 800, תגדיל את הגירעון לכיוון ה 1000-1200 [עם יוהימבין]). להוריד את הגירעון הקלורי זה לא יעיל בסוף חיטוב, בדיוק ההפך אמור להתרחש.
היי, סליחה על ההקפצה אך לאחר חיפוש של שעתיים על יוהימבין ראיתי שלא כמו בשום מקום אחר שאתה ממליץ להגדיל את הגירעון הקלורי בעת צריכת יוהימבין.
אשמח אם תענה לי על שאלה: (ובאמת שהפכתי את כל האינטרנט אז בבקשה תענה)
חיטוב דל פחמימה באמת יעזור לי בעת צריכת יוהימבין?

נערך לאחרונה:
ואו כל הכבוד אחי על ההתמדה , תאמין לי אני מכיר את ההרגשה של הרעב אבל תמיד שחושבים על המטרה זה דוחף אותך עוד קדימה , כמו שאומרים עדיף תוצאות מאשר טעם טוב בפה 😃

לגבי הנוזלים אכן זה דבר מבאס מאוד , אבל שטויות אחי אתה נראה מאוד חטוב גם בלי זה , אני הייתי מתחיל לגדול שוב לא יודע מה איתך.

פשוט מעולה וקבל מוניטין עצבני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית