הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בכתף שמאל בלחיצת חזה.

• פותח/ת השרשור Cover
  • פורסם בתאריך

Cover

משתמש מתחיל
165
1
נק' מוניטין:
1
165
1
היי, אחרי שאני עושה לחיצת חזה יש לי כאב בכתף שמאל (בשריר מאחורה), בעקרון זה לא כאב שמפריע לי למשהו, וזה גם לא חזק במיוחד זה רק אחרי סט בבנץ אני מרגיש את זה..

אבל אמרו לי שכתפיים זה מקום רגיש, אז אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי, תודה. [=

אז מה לעשות לפי דעתך?

היום הייתי בחדר כושר, מסתבר שכשאני מצמיד את השכמות אחת לשניה , אני לא מרגיש את הכתף... אולי רק טיפה אחרי שאני מסיים.

אני רק רוצה שתבינו, הכאב ממש חלש, זה לא כאב, זה כמו שריר טיפה תפוס... הסיבה היחידה שאני משגע אותכם זה כי אמרו לי להזהר מדלקות בכתפיים.

אנסה למקד את המקום, גובה הבית שחי, אבל בגב, הלוואי ויכולתי להיות יותר מובן XD

תמשיך להתאמן ולא תהיה שום בעיה אלא אם אתה מרגיש שהכאב משתנה/מתחזק.
קיבלת פה עצות טובות, והנכונה שבהן כתובה בדיוק בתגובה שמעלי - ללמוד ללחוץ כמו שצריך.

אני חושב (אבל לא בטוח) שהכי נפוץ אלו דלקות בסופראספינטוס (בגיד שלו, ואז הכאב הוא 'מקדימה') אבל
מבחינתך זה לא משנה. מה שהכי 'נפוץ' והכי רלוונטי זה מה שגורם לך לכאבים : ))

לא חושב שמקרה כאן זה הסופראספינטוס. לדעתי מה שכואב לבחור זה כנראה האינפרספינטוס..

קרה לי בדיוק אותו דבר - קצת מנוחה מבנץ', פרוטוקול פציעות וחזרה איטית למשקל הקודם פתרו לי תבעיה

**בפוסט פציעות ש- EMZ פתח יש איור של אחד שאומר שרוב הפציעות קורות בגלל שרירים קטנים וחלשים או משהו בסגנון, ויש שם כמה תרגילים שאולי גם יעזרו**

קח את הזמן בחזרה למשקל כי החרא הזה ירדוף אותך, פשוט מתסכל...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית