הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בעיה- לחזור לSS או ל5X5?

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
סליחה על החפירות באשכולות האחרונים שפתחתי- אני בבילבול רציני וקשה לי לדעת מה לעשות.
עשיתי בעבר SS והפסקתי עקב בעיה בברך. כתוצאה הפסקתי לעשות סקוואט ודדליפט ועבדתי רק על חתירה מתח בנצ' ופרס. עכשיו אני רוצה לחזור לעבודה רצינית. אני לא יודע אם ללכת על ה5X5 או הSS. הבנצ' שלי בנקודת תקיעה כבר כמעט 3 חודשים (110) אך שאר התרגילים יורדים ועולים במשקלים בגלל הפסקות\ ליכלוך בתזונה. מה גם שהסקוואט והדדליפט שלי שואפים לפלטה אחד. לעשות SS שוב עד שאני אגיע למשקלים מכובדים בסקוואט ובדדליפט או שלעבור ל5X5?

עריכה:
שכחתי לציין שאני מקפיד על הרבה הרבה אירובי. בין 3 ל4 אימונים שבועיים של ריצה. הסקוואט והדדליפט לא יפגעו בהשתפרות המהירות והסיבולת שלי שכבר עכשיו לא במצב הכי טוב בעולם?

תתחיל עם SS גם אם זה רק לשבועיים
אחרי שתתקע אתה יכול לעבור לליניארית בלי דילואד
נניח היית עושה סקוואט 140 קילו ל 3X5 ואתה עובר לליניארית אז אתה עושה 140 ל5
וכבר זה מוריד לך מהנפח ואתה מתאושש וממשיך להתקדם

תשחק עם זה

אבל כדאי להתחיל מ SS, כשסיימתי חיטוב התחלתי SS מ 140 קילו ועליתי ל 170 קילו בשבועיים וחצי
ומשם המשכתי עם הליניאריתי ישר 170 ל5 והתקדמתי ככה עד 200 ל5

• פותח/ת השרשור
אבל הבעיה היא שלא עשיתי סקוואט ודדליפט מעל חצי שנה! עשיתי 3X8 של 60 קילו ונגמרתי. לדעתי אני אצטרך חודשיים להגיע למשקלים רציניים כמו פעם (כמו שאמרת,סקוואט 140 3X5 ודדליפט 130X5, אל תשאל איך ולמה כנראה שמשהו דפוק אצלי). אני יודע גם שאתה מתאמן בפוטבול. האימוני כוח לא משפיעים לך על הריצות? (אני רוצה בנוסף להתקדמות במשקלים גם להתקדם מהירות ובסיבולת הריצה שלי. הריצה באה קודם ורק אחרי זה הכוח, בגלל זה גם הפסקתי לעבוד רגליים תקופה ארוכה)

תתחיל עם משקל קל

הסקוואט משפיע על פוטבול
כן אחי אני רץ מהר וגם אי אפשר לעצור אותי

• פותח/ת השרשור
טוב, קנית אותי. אני אעבוד SS לחודש בערך עד שאני אגיע בערך לסקוואט של 120-130 ודדליפט של 130 ואעבור ל5X5. נקווה שהריצות לא יתחרבנו בגלל זה. תודה רבה 😃

ד"א- שכחתי לציין שאין לי אפשרות לעשות מקבילים ומתח בתוספת משקל. מה לעשות? (בינתיים אני עושה פולי עליון לחמישיות ומקבילים בגרוויטון 3 דרופ סטים, מה יכול לבוא כתחליף?)

נערך לאחרונה:
כמה פעמים אתה רץ בשבוע ?
כי זה כן יפריע לך, קשה לעשות את זה במקביל (לא הבנתי אותך כנראה)
אני לא מתאמן SS עם פוטבול זה לא אפשרי גם לא 5X5 מלא

• פותח/ת השרשור
בין 3 ל5 פעמים, תלוי בתוכנית השבועית שהמאמן נותן לי.
אם אני לא אוכל לתפקד עם הSS או ה5X5 מה אתה ממליץ לעשות? הבנתי שWS4SB יכולה אולי לתרום אבל אין לי אפשרות לעשות אימון קפיצות כמו שאמורים לעשות.

תגובה למישהו ששאל על אימונים זה מופיע באימונים נדמה לי בדף הראשון

• פותח/ת השרשור
ד"א- מישהו מכיר תוכנית אימונים בשם DOGGCRAP? אני מצאתי כמה דיונים עליה אבל עוד לא מצאתי את התוכנית המלאה (DOGGCRAP MANUAL:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית