הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 190kg squat high bar

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
190kg squat high bar PR
כן, אני יודע שהיה גוד מורנינג, אבל זה PR.

משקל 87.5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד!
" עכשיו תראו איך לא עושים סקוואט"
"למה אתה נותן לו לעשות את זה? "
" אני לא יכול להכריח אותו"

"כמה קילו זה ? "
חח

• פותח/ת השרשור
אפשר לצעוק שם,מניסיון:)

לנושא:
כל הכבוד,אפשר לדעת מה שאר משקלי העבודה שלך?

אמממ זה לא משקל העבודה שלי, אני פשוט עובד כרגע על סינגלס בגלל שאני רוצה להגיע ל200 לפני שאני נוסע לאיטליה.

בכל מקרה לrm1
דדליפט 250
בנץ 127.5
פוש-פרס 90
פאוורקלין 90

---------- התגובה התווספה ב 11:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:13 ----------

יפה מאוד!
" עכשיו תראו איך לא עושים סקוואט"
"למה אתה נותן לו לעשות את זה? "
" אני לא יכול להכריח אותו"

"כמה קילו זה ? "
חח

חחח זה המדריך והוא אמר "תראו איך הוא לא מרים את זה", ושוב זה היה בצחוק, כדי לתת לי מוטיבציה לסט(הוא צילם אותי אימון שעבר עם 190 והצילום התפקשש, אז הוא ידע שככל הנראה זה יעלה), אבל כן שאר האנשים היו מעצבנים חבל על הזמן... זה קורס ויינגייט שעושים אצלנו במכון, אז תמיד שמשהו עושה שם סקוואט מלא או דדליפט, מסתכלים עליו כאילו הוא ממאדים.

מרשים מאוד רמי וכל הכבוד.
אני רק מציע לקחת בחשבון את מה שצריך לתקן ולנסות לתקן את זה לפני שממשיכים לרוץ לעוד סינגלים. PR כבודו במקומו מונח אבל תסכים איתי שאי אפשר תמיד להשתמש ב"תירוץ" של PR להצדיק טכניקה לקויה, בייחוד כשכל PR בשורה של PRים נראה לא טוב (לא אצלך ספציפית, באופן כללי).

• פותח/ת השרשור
ברור שאני מסכים, אני גם יודע איך לתקן את זה, פעם הבאה אני אשתדל לרדת יותר מבוקר ולהחזיק את החזה למעלה, זה עניין פסיכולוגי בלבד, הוא נפל לי למטה מתוך אינסטינקט בגלל שזה היה כבד.

בסינגלים בHB צריך לרדת לעט לעט כך שכולה שרירים יתקבצו ובתחתית לקבל באונס ולשחרר את כולה כוח בעלייה וכמו שאמרת תמיד לחשוב על התכניקה חזה מורם ראש למעלה גוף זקוף תחת בחוץ .
קל לומר את זה קשה לבצבע !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית