הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים ולימודים

nitzan1234

משתמש מתחיל
230
0
נק' מוניטין:
250
230
0
אהלן חברים,
רציתי להתייעץ עם הסטודנטים שבינינו.
האם אימונים אינטנסיביים גרמו לכם אי פעם לירידה ברמת הריכוז/זיכרון/למידה?

אם זה מפריע לך בלימודים, עזוב את זה.

אין צורך לעזוב, צריך פשוט להתאים את האימונים לחיים ולא להיפך. שום דבר לא יקרה אם המשקל של הסקוואט יעלה פעם בשבועיים ולא כל אימון, אם זה מה שצריך כדי להוריד מינון.

אין צורך לעזוב, צריך פשוט להתאים את האימונים לחיים ולא להיפך. שום דבר לא יקרה אם המשקל של הסקוואט יעלה פעם בשבועיים ולא כל אימון, אם זה מה שצריך כדי להוריד מינון.
הבחור כתב שזה מפקיע לו בריכוז, לא זה שהוא לא עולה במשקל.

יש מחקרים שפעילות גופנית (מתונה אומנם, אם אינני טועה) אפילו מסייעת לריכוז ולהתמקדות בלימודים!

בעיניי אפשר לשלב הכל ביחד, זה הכל בראש, לא בבייצפס 😃

שיהיה בהצלחה בלימודים חבר!

בשגרת לימודים אינטנסיבית, אתה יכול להסתפק רק ב3 אימוני כוח בשבוע שלא גוזלים ממך זמן מיותר וגם מועילים לרמת המוטיבציה הכללית.
גם חצי שעה של אירובי בבוקר בימים ללא אימון פעמים יכולים להתאים מבלי לגזול זמן מיותר.

מבחינה אישית כשאני בשגרת אימונים ותזונה אידיאלית יכולת הריכוז שלי במיטבה וגם המוטיבציה הכללית ללמוד.

מה שהכי חשוב לריכוז לפי דעתי זה היכולת להפריד... בזמן אימון להיות באמת שם לגמרי ולהשאיר את הצרות בבית ובמיוחד לא לחשוב על הלימודים שיכולת להספיק, אותו הדבר גם שאתה לומד, להיות מרוצה מהאורח חיים שלך ולא לחשוב על האימונים שיכולת להספיק...

לפעמים אני מגיע מוטש אחרי החדר כושר וזה כן משפיע באיזשהי צורה, אני מרגיש יותר עייף כבר שעתיים לפני שאני אמור ללכת לישון אני מתחיל להירדם על השולחן.. אין ספק ששילוב של 10 שעות ביום למידה בבית - שעתיים חדר כושר - 8 שעות שינה זה לא קל בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית