אז מישהו פה הצליח להשמין\לעלות מסת שריר טובה עם חילוף חומרים מהיר?
וגם חילוף חומרים מהיר זה יתרון או חיסרון?ולמה?
ולפי מה שהבנתי אלה שיש להם חילוף חומרים מהיר הם עולים במסת שירי כמו כולם ופחות בשומן לא?
וזה טוב לפיותח הגוף?
בדרך כלל למי שיש לו חילוף חומרים מהיר הגוף שלו הוא גבוה ודק, ואף פעם לא ראיתי מישהו כזה מגיע לגמרים של באדיבילדינג
אבל ברור שרזים ובעלי חילוף חומרים מהיר יכולים לעלות במסה, תסתכל על השחקני אן בי איי, תראה את וינס קארטר לדוגמה בתחרות הטבעות של התיכונים ב94 תראה איזה דק הוא וחסר מסה, ותראה אותו עכשיו (או יותר נכון בשיאו - לפני 4-5 שנים), אף אחד לא היה מתבייש אם היה לו מסה כמו שלו
פשוט אני רזה...אבל אני גם לא בטוח שיש לי חילוף חומרים מהיר..אני 176 60 בן 15 זה עוד אחרי שאני מתאמן 3 חודש ולפני זה איזה 5 חודש של אימונים בבית כולל מתח שכיבות כפיפות וכו'... בחודשיים הראשונים מתוך ה3 בחדר הכושר עשיתי 15 חזרות אז זה לא היה כזה אפקטיבי.. ורק בשבוע וחצי האחרונים התחלתי לאכול טוב ולהקפיד
חחחחחחח אהבתי את התגובה זה סתם שאלות לידע כללי אני לא אומר אפילו שיש לי חילוף חומרים מהיר.. אפילו אם כן אז זה סתם תירוץ..מה שהתקוונתי לכתוב בתגובה האחרונה זה למה כנראה לא גדלתי (תאמת גדלתי ב2.5 קילו בחודש אבל זה כלום)
תזונה וחרא תוכנית בחודשיים הראשונים... אבל תודה על התגובות (אפילו אם חילוף חומרים מהיר פשוט לאכול באיזה 300 קלוריות יותר וזהו)