הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהירות בזמן אינטרוואלים

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
אני חוזר עכשיו לעשות אינטרוואלים וביגלל החום אני יהיה מפונק וירוץ במזגן
בהליכון הקצב המהיר ביותר הוא 18 קמ"ש, זה בסדר לעשות אינטרוואלים בכזה קצב בהתחשב בכך שהספרינט שלי הוא בסביבות ה 25 קמ"ש (הערכה)

אני גם חושב
רק שהבעיה בהליכון זה שזה עולה לאט ומוריד לאט ולא במכה אחת כמו שאתה תחליט בגוף שלך במידה ותרוץ לא על הליכון
קח את זה בחשבון

במבה , את זה דווקא אפשר לפתור אם עומדים על השוליים של המסילה ומאיצים אותה למהירות הדרושה ואז קופצים עליה , זה לא נורא בטיחותי אבל אם נזהרים זה אפשרי וכנ"ל גם לגבי ירידה

Stardust , זה כמו לשאול "איזה ציון נחשב כבר טוב ולא סתם בינוני"?

• פותח/ת השרשור
אני גם חושב
רק שהבעיה בהליכון זה שזה עולה לאט ומוריד לאט ולא במכה אחת כמו שאתה תחליט בגוף שלך במידה ותרוץ לא על הליכון
קח את זה בחשבון
צודק ביגלל זה אני מתחיל מריצה קלה ואז מעביר לספרינט 6-7 שניות לפני הזמן שאני אמור להתחיל בה ספרינט כל סט.

במבה , את זה דווקא אפשר לפתור אם עומדים על השוליים של המסילה ומאיצים אותה למהירות הדרושה ואז קופצים עליה , זה לא נורא בטיחותי אבל אם נזהרים זה אפשרי וכנ"ל גם לגבי ירידה

חחח דוגרי צודק לא ידעתי מה לענות לו

והשאלה שלי באה כי אני מתאמן ליום סיירות (חוזר להתאמן) והוא באוקטובר ולא רציתי שההליכון ייפגע לי בעצימות אימונים שהוא אוטוטו
בכל מקרה שחושבים בצורה הגיונית גם ככה בנאדם לא יכול לשמור על הספרינט הכי מהיר שלו 30 שניות רצוף לדוגמא 10 סטים...
18 ניראה לי מהירות סבירה...

אתה צריך לרוץ בחוץ בחום
לא במזגן

הייתי גם עושה פעם בשבוע אימון ב1-3 בצהריים בשיא החום להתמודד עם החום (כמובן לא ארוך מדי עם מספיק מים ובהדרגה)

• פותח/ת השרשור
אם כושר זה המטרה שלך אני לא חושב שכדאי לך לעשות את זה על הליכון.
למה?
אתה צריך לרוץ בחוץ בחום
לא במזגן

הייתי גם עושה פעם בשבוע אימון ב1-3 בצהריים בשיא החום להתמודד עם החום (כמובן לא ארוך מדי עם מספיק מים ובהדרגה)
אני יתחיל עם ריצות בחוץ עוד שבועיים ככה(גם כן אינטרוואלים)
בינתיים רק חזרתי ממחלה ולא באלי לעבור מחום גבוה מאוד לקור וכו'
שיעבור לי לגמרי אני יתחיל
היה לי אליקובקטר פילורי

הם מתכוונים שהאימונים שלך צריכים להיות כמה שיותר ספציפיים למה שתתקל בו בצבא

יחד עם זאת, אפשר להכנס לכושר מצויין גם מריצה על הליכון

אתה צריך לרוץ בחוץ בחום
לא במזגן

עדיף לעשות ספרינטים בסאונה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עדיף לעשות ספרינטים בסאונה

🤡

אתה צריך להתכונן למה שיהיה לך ביום סיירות, ותאמין לי שיהיה לך קשה. בגלל זה אתה צריך לרוץ בחוץ עם דגש גדול על לרוץ הרבה על החול בים (לא על הקשה) וכך איתך תדל/תיק עם 5-10 קילו בפנים.

25 קמ"ש זה לא הכי חזק שיש אבל זה סביר
עדיף לעשות אינטרוואלים בשטח פתוח ולא בהליכון, גם בגלל מגבלות מהירות וגם בגלל המעבר האיטי.
זה מזכיר לי לצאת עכשיו לאימון אינטרואלים 😃

• פותח/ת השרשור
🤡

אתה צריך להתכונן למה שיהיה לך ביום סיירות, ותאמין לי שיהיה לך קשה. בגלל זה אתה צריך לרוץ בחוץ עם דגש גדול על לרוץ הרבה על החול בים (לא על הקשה) וכך איתך תדל/תיק עם 5-10 קילו בפנים.
ביום סיירות לא סוחבים כל כך דברים כבדים
ואני בונה על כוח מהסקוואטים וכושר מהאינטרוואלים חחח
ולפני גיבוש אני יתאמן ספציפי
בכל מקרה אני גר לי אשדוד ועוד שבועיים אני ירוץ באיזור דיונות שם

25 קמ"ש זה לא הכי חזק שיש אבל זה סביר
עדיף לעשות אינטרוואלים בשטח פתוח ולא בהליכון, גם בגלל מגבלות מהירות וגם בגלל המעבר האיטי.
זה מזכיר לי לצאת עכשיו לאימון אינטרואלים 😃
זה 18 קמ"ש ואני מעריך שהספרינט שלי הוא קצת מעל 25 (סתם הערכה ממוצעת אני מהיר יחסית)
חחח וברור שעדיף בחוץ

וגם אני בונה על זה שיהיה לי קשה ביום סיירות
אם אני עושה עכשיו אימון אינטרוואלים ואני גמור מ 30 60 10 סטים
מן הסתם שיהיה לי קשה לתת 20 ספרינטים רצוף שלפחות השניים הראשונים הם 100 אחוז, ונכון שהספרינט יותר קצר מ 30 שניות אבל המנוחה גם קצרה בהרבה
ואחרי יהיה עוד הרבה פעילות...

• פותח/ת השרשור
למה לתת 10 סטים ב30 60?
אני נותן 8 אני חושב שזה מספיק..
אם אתה מצליח 10 תעבור לאימון הבא

עוברים רק אחרי שכבר הצלחתה לתת 10, ואז עוברים ל 30 30
ואני לא יעשה 30 30 על הליכון בכל מקרה כי לוקח לו זמן לעבור ממהירויות אז זה ידפוק את האימון

אימון אחרון שהגעתי ל 55 שניות ריצה קלה העברתי לספרינט ( כי לוקח לו יותר זמן לעבור מריצה קלה לספרינט מאשר הפוך אז יוצא שאתה רץ קל קצת יותר אם אתה לא מעביר טיפה לפני)

והצלחתי 8 סטים, שאני יצליח 10 אני יעבור...

למה לרוץ ספרינטים על הליכון? בייחוד אם רצים על זמן. אין לכם 200 מטר שטוחים שאפשר לרוץ עליהם? ואפשר אפילו פחות מזה.

זה לא בטיחותי כ"כ ולך תדע מה יקרה באינטרוול השישי מתי שתהיה חצי מת
וזה לעזור בכל אופן
אצלנו בהתיכון לוקח לו 10 שניות להריץ מ6 ל20
ככה שלעמוד 10 שניות זה דיי מנוחה

[/COLOR]
ביום סיירות לא סוחבים כל כך דברים כבדים
ואני בונה על כוח מהסקוואטים וכושר מהאינטרוואלים חחח

לא סוחבים כבד הא?
אתה בונה על הסקוואטים שיעזור לך בריצות?
אתה סומך על כושר מהאינטרוולים?
חח שיהיה לך בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית