עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק ביגלל זה אני מתחיל מריצה קלה ואז מעביר לספרינט 6-7 שניות לפני הזמן שאני אמור להתחיל בה ספרינט כל סט.אני גם חושב
רק שהבעיה בהליכון זה שזה עולה לאט ומוריד לאט ולא במכה אחת כמו שאתה תחליט בגוף שלך במידה ותרוץ לא על הליכון
קח את זה בחשבון
חחח דוגרי צודק לא ידעתי מה לענות לובמבה , את זה דווקא אפשר לפתור אם עומדים על השוליים של המסילה ומאיצים אותה למהירות הדרושה ואז קופצים עליה , זה לא נורא בטיחותי אבל אם נזהרים זה אפשרי וכנ"ל גם לגבי ירידה
Stardust , זה כמו לשאול "איזה ציון נחשב כבר טוב ולא סתם בינוני"?
למה?אם כושר זה המטרה שלך אני לא חושב שכדאי לך לעשות את זה על הליכון.
אני יתחיל עם ריצות בחוץ עוד שבועיים ככה(גם כן אינטרוואלים)אתה צריך לרוץ בחוץ בחום
לא במזגן
הייתי גם עושה פעם בשבוע אימון ב1-3 בצהריים בשיא החום להתמודד עם החום (כמובן לא ארוך מדי עם מספיק מים ובהדרגה)
אתה צריך לרוץ בחוץ בחום
לא במזגן
הייתי גם עושה פעם בשבוע אימון ב1-3 בצהריים בשיא החום להתמודד עם החום (כמובן לא ארוך מדי עם מספיק מים ובהדרגה)
עדיף לעשות ספרינטים בסאונה
עדיף לעשות ספרינטים בסאונה
ביום סיירות לא סוחבים כל כך דברים כבדים🤡
אתה צריך להתכונן למה שיהיה לך ביום סיירות, ותאמין לי שיהיה לך קשה. בגלל זה אתה צריך לרוץ בחוץ עם דגש גדול על לרוץ הרבה על החול בים (לא על הקשה) וכך איתך תדל/תיק עם 5-10 קילו בפנים.
זה 18 קמ"ש ואני מעריך שהספרינט שלי הוא קצת מעל 25 (סתם הערכה ממוצעת אני מהיר יחסית)25 קמ"ש זה לא הכי חזק שיש אבל זה סביר
עדיף לעשות אינטרוואלים בשטח פתוח ולא בהליכון, גם בגלל מגבלות מהירות וגם בגלל המעבר האיטי.
זה מזכיר לי לצאת עכשיו לאימון אינטרואלים 😃
למה לתת 10 סטים ב30 60?
אני נותן 8 אני חושב שזה מספיק..
אם אתה מצליח 10 תעבור לאימון הבא
במבה , את זה דווקא אפשר לפתור אם עומדים על השוליים של המסילה ומאיצים אותה למהירות הדרושה ואז קופצים עליה , זה לא נורא בטיחותי אבל אם נזהרים זה אפשרי וכנ"ל גם לגבי ירידה
Stardust , זה כמו לשאול "איזה ציון נחשב כבר טוב ולא סתם בינוני"?
ביום סיירות לא סוחבים כל כך דברים כבדים
ואני בונה על כוח מהסקוואטים וכושר מהאינטרוואלים חחח