הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מתחיל בפיתוח גוף - מי רוצה לקחת עלי חסות?

tdavidi

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
רקע:
ירדתי בערך 20 קילו אחרי כמה שנים (עשיתי את זה לאט ובטוח).
ואני רוצה עכשיו לפתח את הגוף
אני עדיין על BMI גבוה - 30

משקל: 90 ק"ג
גובה 1.69

התנאים שקבעתי לעצמי הם כאלה:
- את כל התוכנית אני עושה לבד ובחינם (כלאמר, בלי חדר כושר או ייעוץ בתשלום וכו')
- מותר להוציא כסף אך ורק על תוספי תזונה הכרחיים.

הציוד שיש לי:
- ספת כושר Waimbly W328
- 2 משקולות: כל אחת 7.7 ק"ג. כל אחת 4 דיסקיות של 1.25+מוט.
- יש לי הליכון בבית
- אופני שטח טובות

איך מתחילים?
אני רוצה לבנות תוכנית אימונים. תרגילים עם המשקולות והספת כושר
ולדעת מה חשוב שיהיה בתפריט

הציוד שיש לי:
- ספת כושר Waimbly W328
- 2 משקולות: כל אחת 7.7 ק"ג. כל אחת 4 דיסקיות של 1.25+מוט.
- יש לי הליכון בבית
- אופני שטח טובות

איך מתחילים?
אני רוצה לבנות תוכנית אימונים. תרגילים עם המשקולות והספת כושר
ולדעת מה חשוב שיהיה בתפריט
אני רואה שאתה לא רוצה להבין את הנאמר.
תתחיל בזה שתמכור את הציוד המיותר שלך. ההליכון והספה שווים איזה 1000+. אם האופניים שלך באמת טובות, אתה תמכור אותן באיזה 1500. יהיה לך ביד 2500 שקל למנוי שנתי.
את משקולות ה 7.7 אתה יכול לדחוף לעצמך לתחת( ואחרי זה למכור אותן גם).

• פותח/ת השרשור
מה אני צריך לקנות כדי להתאמן כמו שצריך?

אם אני עושה אימונים עם המשקולות 7.5 (כל יד)
וכאני מרים עם יד אחת אני יכול לחבר את שניהם למשקולת אחת יוצא משהו כמו 12.5 קילו
ונתפסים לי השרירים... אז לא הבנתי איך זה קצת מדי?

נערך לאחרונה:
😵

כי משקולות כאלה מספיקות רק כדי לעבוד על שרירי ידיים וגם זה יעבור לך אחרי אימון או 2 כי זה יהיה קל מידי. אם הייתה קורא הייתה שם לב שאנשים עובדים עם משקלים גבוהים פה גם אם אני להם גוף של בדיבילדר ואתה רוצה לעבוד עם 15 קילו (במצטבר) שזה פחות ממוט אולימפי.

בקיצור אם אתה כלכך רוצה תעבוד עם ה7.5 קילו שלך אבל זה יספיק לאימון או 2 ומשם תתחיל כבר שריפת זמן (אלה אם כן אתה רוצה סיבולת אבל בשביל זה אתה לא צריך משקולות בכלל).

וכדי להתאמן נורמאלי בבית אתה צריך לפחות: מוט אולימפי עם משקולות, ספת משקולות וכלוב או ראק.

נערך לאחרונה:
ידידי אחרי 22 הודעות עוד לא הבנת? אף 1 כאן לא יעזור לך.אמרו לך מספר אנשים שונים שאין טעם להתאמן ככה ואתה ממשיך בכח לחפש הצדקה לשימוש בציוד שיש לך בבית.

אין לך אפשרות לעשות תרגילים בסיסיים כמו סקווט\דדליפט\מתח\לחיצת חזה(אין לך מוט אפילו..)

אין טעם להתחיל לחשוב אפילו על להתאמן ברצינות עם מה שיש לך בבית.

כאן כנראה לא יעזור לך, אולי בפורום FXP יתנו לך תכנית אימונים מטורפת עם הציוד המטורף שיש לך בבית.

תעשה טובה ותקנה ציוד נורמלי\תירשם לחדר כושר, אתה מבזבז לנו ולעצמך את הזמן.

נתפסים לך השרירים בגלל שהם לא מאומנים, וחוץ מזה אין קשר בין DOMS (שרירים תפוסים) להתקדמות באימונים.

עליה במסת השריר היא תוצאה של העמסה פרוגרסיבית (זה אומר שכדי להתקדם אתה תצטרך להוסיף משקל למוט) תחת מאזן קלורי חיובי. אם תמשיך להתאמן עם משקולות של 7-8 קילוגרם ההתקדמות שתעשה תיהיה אפסית גם אם תגיע למאות חזרות, מהסיבה הפשוטה שהמשקל לא מספיק כבד.

אם עדיין לא הבנת, המשקלים שאיתם תצטרך לעבוד הם לא קבועים, אתה תצטרך להוסיף משקל מאימון לאימון או לפחות פעם-פעמיים בשבוע. בגלל זה אומרים לך להירשם לחד"כ או לקנות ציוד שיספיק לך לשנה הקרובה לפחות.

אם הייתי צריך לקנות ציוד אז הייתי קונה (או מרכיב) כלוב/ראק, ספת לחיצה, מוט אולימפי (הוא שוקל 20 קילו) ופלטות שביחד עם המוט יגיעו למשקל של 200 ק"ג, זה משהו שאמור להספיק לתקופה די ארוכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית