הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם הגירעון שלי מוגזם ?

josef007

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
1
34
0
בבית נכון להיום
שלום אני חדש כאן קוראים לי יוסי ואני עכשיו בתפריט חיטוב
אני לא מתאמן במכון אני מתאמן באומנויות לחימה נכון לעכשיו לפחות 4 פעמים בשבוע
אני שוקל 70 ק"ג עם כ18 א.ש

התפריט שלי מורכב מכ1200 קלוריות
בעל 123 גרם חלבון
100 גרם פחמימה
וכ27 גרם שומן
אני צורך גם תוספים שהם סידן מגנזיום ואבץ בכדור אחד
שמן דגים
ויטמין C
ומולטי ויטמין

לפני שבוע לערך התחלתי וירדתי כ2 וחצי קילו ועכשיו אני הפסקתי לרדת ואני דיי תקוע על 70

מה אני עושה לא נכון?

תודה מראש לעוזרים 😃

לדעתי הגירעון באמת קצת מוגזם.
אבל בכל זאת תן לזה זמן, עבר רק שבוע.. (כנראה שכל המשקל שהורדת זה נוזלים).

איך בשם אלוהים אפשר לדעת אחרי שבוע אם אתה תקוע? אתה בודק משקל כל שעה? כמה אתה חושב או מצפה לרדת בשבוע?

וכן, הגירעון שלך מוגזם מאד. תבדוק RMR ותוסיף את הקלוריות שאתה מוציא באימון. אם זה יותר מ-500 מעל ה-1200 קלוריות שאתה מכניס, אתה בגירעון גדול מדי.

לדעתי קצת מדי שומן בתפריט
תוסיף שומן ותוריד פחמימה
ותבדוק את ה-BMR שלך ותהיה בגירעון של 500-600
ואל תשכח העמסות לפעמים, זה חשוב בחיטוב, אם אתה לא בדל פחמימה תעשה העמסה פעם בשלושה שבועות-חודש

לא
הגירעון שלך מאוד מוגזם מכיוון שאתה גם עושה המון פעילות אירובית
ממליץ לך לקורא פה ולדעת איך לבנות תפריט כמו שצריך:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
כשתבנה תפריט תעלה אותו ותקבל עליו ביקורת,בכל מקרה תיזהר עם החיטוב הזה,חיטוב+אומנויות לחימה זה מתכון לפציעה רצינית

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה אני אקרא את המאמר ואבנה תפריט אחר לחיטוב ואפרסם רק שאלה אחת המחשבונים של הוצאה קלורית באינטרנט הם מדוייקים? כי מוזר לי שמשעה וחצי של אומנויות לחימה שורפים כ 1000 קלוריות

במאמר שתירגמתי (לא יודע מתי משה יעלה אותו) של לייל מקדונלד, הוא דיבר על גירעון קלורי לדיאטה. "גירעון גדול" כמו שהוא הגדיר אותו היה כל דבר מעל ל25% מהנייטרלי. הוא אפילו נתן בתור דוגמא תפריט של 50% מהנייטרלי ואמר שיש לזה יתרונות וחסרונות. צריך לשים לב לגבי העמסות. בדיאטה עם גירעון כזה אתה יכול להיתקע מהר מאוד אם לא תקפיד על העמסות.

• פותח/ת השרשור
העמסות צריכות להגדיל אותי למאזן חיובי או ניטרלי? או שאני יכול להישאר בגירעון?

אוקיי תודה רבה אני אקרא את המאמר ואבנה תפריט אחר לחיטוב ואפרסם רק שאלה אחת המחשבונים של הוצאה קלורית באינטרנט הם מדוייקים? כי מוזר לי שמשעה וחצי של אומנויות לחימה שורפים כ 1000 קלוריות

הדברים האלו לא תמיד מדויקים כי לא מצוין העצימות של קרב המגע
אבל שהם אומרים קרב מגע הם מתכוונים לקרב עצמו
אתה לא נלחם נטו שעה וחצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית