הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות..

• פותח/ת השרשור harari
  • פורסם בתאריך

harari

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
ג'וי קניון שרונים הוד השרון
מישהו יכול לעשות לי סדר בנושא של העמסת הפחמימות,
כל כמה זמן,כמה גרם על כל ק"ג ממשקל הגוף,
מה עדיף לאכול במוצרים,אני יודע שפחמימות טובות,
תודה..
אני כבר שבוע בדל פחמימות,נראה לי שהיום אני צריך לעשות את ההעמסה,
אודה על תשובה מהירה..
לא הבנתי משאר המאמרים מה אני אמור לעשות..

אני לא הייתי מבצע העמסה על השבוע הראשון בדל פחמימה.

והערה נוספת תוודא באמת שאתה על דל פחמימה - ותשמור על פחמימה נמוכה באמת בתפריט - זה נכון במיוחד כשמבצעים דל פחמימה עם העמסת פחמימה אחת לשבוע\10 ימים.

30 גרם פחמימה זה סוג של כלל אבצע לדיאטת קטוג'נית (דל פחמימה).

לגבי השאלה שלך, העמסה אידיאלית - 70% פחמימה, 15% חלבון ושומן - סוג הפחמימה פחות קריטי עם אתה מעדיף העמסה של 24 שעות אז יש העדפה לאידקס גלוקמי גבוה (לא כזה קריטי).

לגבי כמות הקלוריות - אפשרי פעמיים תחזוקה. אבל גם יותר הולך בלי בעיה.

אני בעד העמסה טעימה יותר עם התפרעויות.

והערה נוספת תוודא באמת שאתה על דל פחמימה - ותשמור על פחמימה נמוכה באמת בתפריט - זה נכון במיוחד כשמבצעים דל פחמימה עם העמסת פחמימה אחת לשבוע\10 ימים.

לגבי השאלה שלך, העמסה אידיאלית - 70% פחמימה, 15% חלבון ושומן - סוג הפחמימה פחות קריטי עם אתה מעדיף העמסה של 24 שעות אז יש העדפה לאידקס גלוקמי גבוה (לא כזה קריטי).

מי לא..

פעמיים תחזוקה או פעמיים RMR? יכול להיות הבדל מאד גדול. תחזוקה עם כל ההסתובבויות במהלך היום ואימון אתה יכול להגיע לתחזוקה של 4000 קלוריות למשל לבן אדם ששוקל 60 והעמסה שלו יכולה להגיע ל-8000 אם אתה מכפיל תחזוקה פי 2 (בהנחה שאותו בן אדם מסתובב הרבה באותו היום). RMR של אותו אדם יכול להיות 2000 ואם אתה מכפיל רק את הRMR זה יגיע ל-4000 שזה חצי מהכמות של הסנריו הראשון.

אני לא מבין מה לא מובן - רשמתי פעמיים תחזוקה.

During the first 24 hours of the carb-load, caloric intake will be approximately twice
maintenance levels.

בהעמסה של 24 שעות

סבבה כי אם אני לא טועה פעם אחת בלוג שלך רשמת לANOREX שהוא יכול לאכול פעמיים RMR ועדיין לעשות את זה מלוכלך.. אז בגלל זה אני שואל (פשוט ראיתי את התגובה הזו לא מזמן לכן הגבתי פה).
בכל מקרה תחזוקה אתה מתכוון לRMR+EMR כן? זה מה ששאתה עושה ואוכל בה מלוכלך?

---------- התגובה התווספה ב 19:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:36 ----------

אני לא מבין מה לא מובן - רשמתי פעמיים תחזוקה.

בהעמסה של 24 שעות

מה שכתבתי, זה מה שאדון לייל ממליץ סוג של שיפור\אופטימיזציה לדיאטה.

כשעשיתי את הדיאטה (עכשיו כן לא). לא ספרתי קלוריות בהעמסה ואכלתי מה וכמה שבא לי. (6-7K קלוריות).

• פותח/ת השרשור
העמסת פחמימות

שוב שלום לכולם,
אני בדיאטה דלת פחמימות והבנתי מהכתוב שבדיאטה הזו צריך להיות על מקסימום 30% פחמימה,
כשהכנסתי את המזון אשר אותו אני אוכל במהלך היום לתוך הטבלת חישוב יצא שעברתי את ה 30%,
הגעתי ל 70-80% פחמימה והכל מירקות ושאר המזון,מהביצים,החלבון שאני שותה אחרי אימון,
כמובן שאין לי בתפריט פחמימות בהגדרה כמו לחם אורז וכו'
אני אוכל בעיקר חלבון,טונה קוטג' ביצים ללא חלמון,פסטרמה, אז איך אני מגיע לכמות כזו?
מה להוריד? מה לתקן?
תעשו לי סדר בבקשה...

---------- התגובה התווספה ב 13:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:19 ----------

שוב שלום לכולם,
אני בדיאטה דלת פחמימות והבנתי מהכתוב שבדיאטה הזו צריך להיות על מקסימום 30% פחמימה,
כשהכנסתי את המזון אשר אותו אני אוכל במהלך היום לתוך הטבלת חישוב יצא שעברתי את ה 30%,
הגעתי ל 70-80% פחמימה והכל מירקות ושאר המזון,מהביצים,החלבון שאני שותה אחרי אימון,
כמובן שאין לי בתפריט פחמימות בהגדרה כמו לחם אורז וכו'
אני אוכל בעיקר חלבון,טונה קוטג' ביצים ללא חלמון,פסטרמה, אז איך אני מגיע לכמות כזו?
מה להוריד? מה לתקן?
תעשו לי סדר בבקשה...

בכללי, דיאטה דלה בפחמימות לא נספרת באחוזים. כל דיאטה עם פחות מכ-100 גרם פחמימה תהיה דלה בפחמימות. העמסה טובה תהיה 500-1000 קלוריות מעל התחזוקה, אבל זה תלוי בדיוק כמה אתה אוכל כרגע ואיזו פעילות גופנית אתה עושה (מינון כנגד עצימות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית