הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה דלת פחמימה

• פותח/ת השרשור harari
  • פורסם בתאריך

harari

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
ג'וי קניון שרונים הוד השרון
שוב שלום לכולם,
אני בדיאטה דלת פחמימות והבנתי מהכתוב שבדיאטה הזו צריך להיות על מקסימום 30% פחמימה,
כשהכנסתי את המזון אשר אותו אני אוכל במהלך היום לתוך הטבלת חישוב יצא שעברתי את ה 30%,
הגעתי ל 70-80% פחמימה והכל מירקות ושאר המזון,מהביצים,החלבון שאני שותה אחרי אימון,
כמובן שאין לי בתפריט פחמימות בהגדרה כמו לחם אורז וכו'
אני אוכל בעיקר חלבון,טונה קוטג' ביצים ללא חלמון,פסטרמה, אז איך אני מגיע לכמות כזו?
מה להוריד? מה לתקן?
תעשו לי סדר בבקשה...

גם 30% זה יותר מדי. אני לצורך העניין לא עובר את ה-20 גרם ליום, וההמלצה הכללית ל-AD היא עד 30 גרם.

חוץ מזה, איך אתה מגיע ל-80% פחמימה? בהעמסות שלי אני לא מצליח להגיע לכזה יחס.

נערך לאחרונה:
ריפלקט לצורך העניין אם אני ב AD פחממה מ: חסה,2 מלפפון,3 עגבניות שרי + 2 לחם קל כמה פחממה בערך זה יוצא? 40?

אם אתה בדיאטה דלת פחמימה אין מה לאכול לחם. יש מספיק פחמימות שמתחבאות באוכל שזוללים. כולל אבקת חלבון וטחינה ויתר דברים.

המטרה היא לא לאכול פחמימה ולהמעיט עד כמה שניתן. הלחם מיותר בדיאטה זאת.

אם קשה מדי אז להחליף דיאטה גם ככה הנזולים יחזרו עם הפחמימות.

אתה אוכל על כל 100 קלוריות 20 גרם פחמימה? או שהתפריט שלך מבוסס על חטיפי אנרגיה או שעשית טעות בחישוב.

כ20% קלורית מפחמימה מקסימום - כאשר דיאטה דלה בפחמימה בצורה טובה 30 גרם פחימימה ליום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית