הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חידוש תפריט דל פחמימה..ונתקעתי

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
התחלתי 76.5 קילו עם תפריט דל פחמימה
אחרי חודש ירדתי ל 71.5 קילו

חשבתי עקב הירידה לקצץ בצריכת הקלוריות ונתקעתי מבחינת כמות החלבון/שומן

זה התפריט שיצא:

סה"כ קלוריות: 1542 קלוריות
סה"כ חלבון: 187 גרם
סה"כ שומן: 45.8 גרם
סה"כ פחמימות: 88.7 גרם
סה"כ כולסטרול: 347.4 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 9.1 גרם

(כללתי בתפריט אבקת חלבון פרובודי מי גבינה)

• פותח/ת השרשור
המאמר אמנם מתייחס יותר למסה, אבל הוא נכון גם לחיטוב.
היחס נשאר 50% שומן 50% חלבון בAD, כשהפחמימה מצומצמת למינימום.

לצורך העניין התפריט שאני הולך איתו הוא:
5 ביצים + 2.5 פרוסות גבינ"צ 28% בבוקר,
קופסאת טונה במים + 13 גרם אגוזי מלך בצהריים,
סקופ חלבון עם מים אחה"צ,
ולארוחת ערב 350 גרם חזה עוף (לפני בישול) + 80 גרם טחינה מוכנה.

אין פחמימות, אין דאגות.

אני בונה ת'תפריט וזה בנתיים המצב:
סה"כ קלוריות: 1641 קלוריות
סה"כ חלבון: 168.3 גרם
סה"כ שומן: 91.6 גרם
סה"כ פחמימות: 35 גרם
סה"כ כולסטרול: 314.8 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 7.8 גרם

נערך לאחרונה:
אני בונה ת'תפריט וזה בנתיים המצב:
סה"כ קלוריות: 1641 קלוריות
סה"כ חלבון: 168.3 גרם
סה"כ שומן: 91.6 גרם
סה"כ פחמימות: 35 גרם
סה"כ כולסטרול: 314.8 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 7.8 גרם
מעולה. אני אישית הייתי מקצץ בפחמימה אפילו מתחת ל-30 גרם, למקרה שתרצה לנשנש מלפפון/גמבה/מסטיקים ללא סוכר כצ'יט מדי פעם.

• פותח/ת השרשור
מעולה. אני אישית הייתי מקצץ בפחמימה אפילו מתחת ל-30 גרם, למקרה שתרצה לנשנש מלפפון/גמבה/מסטיקים ללא סוכר כצ'יט מדי פעם.

וואללה כמה שיחקתי עם התפריט בשביל לערכים האלו
עם התפריט הזה אני יכול לעשות העמסה כל 10 ימים בכיף לפי דעתי :hoel

בתפריט כזה בסטייל AD אומרים בספר לעשות פעמיים בשבוע
ככה שפעם ב10 ימים זה קצת מידי לטעמי

התםריט סך הכל נראה בסדר גמור - העמסה אחת לשבוע לדבריי לייל. הדיאטה היא דיאטה קטוג'נית מסוג CDK.

אני מציע ללעקוב לפי הספר של לייל ולא לפי ספר שמבוסס על אוגרים.

• פותח/ת השרשור
התםריט סך הכל נראה בסדר גמור - העמסה אחת לשבוע לדבריי לייל. הדיאטה היא דיאטה קטוג'נית מסוג CDK.

אני מציע ללעקוב לפי הספר של לייל ולא לפי ספר שמבוסס על אוגרים.

יש מאמר על הלייל הזה? (ומתורגם כי אני לא חזק באנגלית) 😃

תצטרך לקרוא את הספר שלו

אבל CDK זו גישה שכוללת העמסות במקרה הזה של התייחסות עבור צריכה נמוכה של פחמימה אחת לשבוע\10 ימים.

Since the only measure of ketosis
available to ketogenic dieters are Ketostix (tm) carbohydrates must be restricted below this level
if ketosis is to be measured. As a general rule of thumb, dietary carbohydrates should be below
30 grams per day for ketosis to be rapidly established and for ketones to be lost in the urine.
However, this value varies from person to person and depends on other factors such as
protein intake and activity, which allows individuals to consume relatively more carbohydrate
without disrupting ketosis.
104
Assuming a non-excessive protein intake (see next section), a carbohydrate intake of 30
grams per day or less is advised during the first weeks of a SKD to allow for adaptations to take
place. After adaptation to the diet, it appears that individuals can tolerate relatively greater
carbohydrate intakes without disrupting ketosis. Although not completely accurate, Ketostix
(tm) can provide a rough measure of how many carbohydrates can be consumed while still
maintaining ketosis. As long as trace ketosis is maintained, carbohydrates can be gradually
added to the diet. See chapter 15 for details on using Ketostix (tm).
An extremely low carbohydrate intake is relatively more important for those individuals
following the CKD, who only have five or six days to establish ketosis. In this case, carbohydrate
intake should be minimized as much as possible (meaning that protein intake must be adequate)
during the first few days of each cycle so that ketosis will occur as quickly as possible.
Individuals on a TKD follow a separate set of rules for daily carbohydrate intake which is
discussed in chapter 11.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית