הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל התיכוניסטים שחוזרים מחר ללמוד..

בי"א היו לי 45 שעות בשבוע והיא הייתה שנה לא קלה בכלל אבל עם 220 חיסורים הצלחתי להשיג ציונים סבירים +.
עכשיו בי"ב הולך להיות לי 35 שעות שבועיות והרבה אומרים שזאת השנה הכי שכונה,אני לא דואג.

גם לי דפקו 45 שעות זה פשוט זוועה מנסים להרוג אותי..

יום ראשון עד 3
יום שני עד 4
יום שלישי עד 1 וחצי
יום רביעי עד 4
יום חמישי עד 3
יום שישי עד 12 וחצי..

אני לא רגיל לחרא הזה בכיתה י' כמעט כל יום הייתי ב1 וחצי בבית..

גם לי דפקו 45 שעות זה פשוט זוועה מנסים להרוג אותי..

יום ראשון עד 3
יום שני עד 4
יום שלישי עד 1 וחצי
יום רביעי עד 4
יום חמישי עד 3
יום שישי עד 12 וחצי..

אני לא רגיל לחרא הזה בכיתה י' כמעט כל יום הייתי ב1 וחצי בבית..

סעמק גם לי משהו באיזור... קצת יותר מך חוץ מיום שישי שאני לומד רק שעתיים
וגם דפקו איזה 6 שעות תנך ככה שעושים בגרות מועד חורף ואז אנחנו חופשיים -6 שעות

עדיין יש דבר כזה שעות חלון?
אצלנו יש.
אבל אבל אבל בגלל המצב הבטחוני וזה שהבית ספר בדרום,החליטו שאסור לנו ללכת הביתה אם יש לנו חלון אפילו אם זה לשלוש שעות! כמובן שאחרי אחד וחצי אפשר ללכת וזה אבל אם החלון זה מתשע עד אחד עשרה אז נשארים בבית ספר :(

אני מתגעגע לימים שהיינו חותכים הביתה בשעת חלון ומשחקים אנריל ברשת.
מצד שני השעות חלון האלה גרמו לי הרבה פעמים לחזור הביתה ולא לחזור אחרי זה לבית ספר 🤘

מה אתם בוכים אתם כל יום מסיימים בשעות שהייתי מת לסיים בהם, ארבע פעמים בשבוע אני מסיים עד 5, פעם אחת ב 3 וחצי, ויום שישי ב 10:30. שלא נדבר על הפיסכו שמגדיל יומיים מהשבוע במקום 5 עד 10 בערב.

כל השנים שכונה, המקצוע היחידי שקשה זה פיזיקה 5 יח"ל(לי בכל אופן) וגם 10 יח"ל מחשבים.
כל השאר קלי קלות האמת...

קורא את זה ואומר לעצמי שכ"כ כיף ללמוד באנקורי. 16 שעות שבועיות, 4 יחידות מתמטיקה, 5 יחידות אנגלית ומגמה במנהל עסקים. תודה לכם אבא ואמא 😃
רק חבל שעכשיו אני אוטוטו רכוש צהל ל4 וחצי שנים :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית