הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כח מתפרץ

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
שלום לכולם.

איזה תרגילים "הכי טובים" לפיתוח כוח מתפרץ?
אני יכול לנסות לעשות PC במכון אבל אני לא בטוח שיאהבו את זה ויש מישהו שמלמד אותי ( אני לא בטוח שהוא יודע PC).
סקוואטים, דדליפט, בנץ' אני עושה. המשקלים עדין לא גבוהים ואני מעלה אותם כל אימון ( או 2 אימונים), האם כדי לחכות כדי שהמשקלים יהיו נורמאלים ורק אז להתחיל אימונים ספציפים על כוח מתפרץ? ואם כן עד איזה משקלים בערך לחכות?

תודה

בקשה תגובות רציניות

נערך לאחרונה:
עשית פעם בוקס סקוואט עם 60% וגומיות של 200 ליברות?
ניסיתי שאתה ישר שולל?

לא, ואתה ניסית משהו חוץ מלצטט אחרים?

מי כאן מתאמן בכלל עם גומיות? כמעט אף אחד. אימון דינאמי בלי גומיות זה בזבוז זמן ואנרגיה.

כן, התאמנתי עם גומיות(בנץ' בלבד), יש לי סט של LIGHT BANDS וסט של MONSTER MINI BANDS(בדרך כלל לצורך פשיטות גו באמצע שבוע)
עבדתי איתן עד לפני חודשיים

אם אתה רוצה "עדים" יש לך את ויבריל הוא מתאמן איתי

כשאני אעבוד בימים דינאמיים בתכנית נורמלית אתה תהיה הראשון שידע אם זה עובד או לא...
בתקופה קצרה אחרי פציעה די רצינית בכתף זה עשה לי רק טוב

אז לא הבנתי,
אימון נפח דינמי עם גומיות בשיטה של WS זה יעיל או לא?
משקלים קלים כמובן, 45-55%, 1-3 חזרות.

יעיל למי שמתאמן ומתחרה בארגונים של WS אולי. עוד לא ראיתי מישהו שמתחרה בארגונים נורמליים מתאמן עם משקלים קלים וקורא לזה אימון דינאמי.

אלכס
פאוורקלין משפר את הקפיצה לגובה?
נניח ואני מתאמן בתכניות כוח ובין היתר חוץ מלהתחזק המטרה שלי זה לקפוץ יותר גבוה, הפאוורקלין יעזור?
או שפאוורקלין זה סתם משיכה טובה?

אלכס
פאוורקלין משפר את הקפיצה לגובה?
נניח ואני מתאמן בתכניות כוח ובין היתר חוץ מלהתחזק המטרה שלי זה לקפוץ יותר גבוה, הפאוורקלין יעזור?
או שפאוורקלין זה סתם משיכה טובה?

אני לא יודע. אני חושב שאם אתה רוצה לקפוץ גבוה, אתה צריך לעבוד על קפיצות בצורה ספציפית, כמו ש overpower אמר.

אז איך זה שריפטו ממליץ עליהם?

אתה שואל אותי בתור הנציג שלו?

אם ריפטו ממליץ על זה וזאת שיטה נפוצה בקרב פאוורליפטרים, והמחקרים היחידים שנעשו על השיטה מצאו שהיא יעילה (ככה רשום בספר של WS, את המחקרים לא ראיתי ואתה יכול להטיל בזה ספק)
איך גיבשת את הדעה שזה בזבוז זמן?

אם ריפטו ממליץ על זה וזאת שיטה נפוצה בקרב פאוורליפטרים, והמחקרים היחידים שנעשו על השיטה מצאו שהיא יעילה (ככה רשום בספר של WS, את המחקרים לא ראיתי ואתה יכול להטיל בזה ספק)
איך גיבשת את הדעה שזה בזבוז זמן?

מחקרים על עבודה דינאמית? משעשע. אני רוצה לראות אותם.

השיטה נפוצה בקרב אחוז קטן של פאוורליפטרים. אז אם הרוב משתמשים בשיטה אחרת נסיק מזה שהשיטה עם העבודה הדינאמית נחותה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית