הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב...

• פותח/ת השרשור avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

משתמש מתחיל
96
0
נק' מוניטין:
0
96
0
אני רוצה להכנס בימים הקרובים לחיטוב כדי שבחורף אני אוכל לתת בעוד מאסה..
הנתונים שלי היום זה
גובה:181
משקל:92
הRMR שלי הוא 2959(נראה לי די מוגזם)
חשבתי להכנס לניטראלי ובימי אימון אני אהיה במאזן שלילי של 400-500 קלוריות בערך
ובימי מנוחה({כנראה שיהיו 3 בשבוע אני מתכנן לעשות AB) אז אני אעשה חצי שעה של אירובי קל..
זה בסדר מה שאני חושב לעשות?או להוריד ימי אירובי ולדאוג שבימים האלו יהיה גירעון גדול יותר בתפריט פשוט...

נערך לאחרונה:
לדעתי בתחילת חיטוב אין מה להכניס אירובי,אתה תרד משקל בהתחלה ולכן אני ממליץ על שילוב אירובי בשלב מאוחר יותר כדי להגדיל את הגרעון
400-500 לדעתי על ההתחלה זה גדול מידי,תנסה 300 ומשם תתחיל לזרוק כל פעם...
אם אפשר לשאול כמה זמן אתה מתכנן חיטוב? ולמה עכשיו לסבול? תהנה ותעשה חיטוב גדול לפני הקיץ..כמה הא.ש שלך?

• פותח/ת השרשור
לדעתי בתחילת חיטוב אין מה להכניס אירובי,אתה תרד משקל בהתחלה ולכן אני ממליץ על שילוב אירובי בשלב מאוחר יותר כדי להגדיל את הגרעון
400-500 לדעתי על ההתחלה זה גדול מידי,תנסה 300 ומשם תתחיל לזרוק כל פעם...
אם אפשר לשאול כמה זמן אתה מתכנן חיטוב? ולמה עכשיו לסבול? תהנה ותעשה חיטוב גדול לפני הקיץ..כמה הא.ש שלך?
תודה..
אני כרגע על 18% בערך וכבר ויתרתי על רוב הארון עם העליה הזו..אני רוצה קצת לחטב ..
אני רוצה לעשות חיטוב קל עד ל12-13 לא להגזים יותר מדי רק כדי לעשות עוד מאסה וחיטוב לקראת הקיץ..
והאירובי אני רוצה להכניס אותו כדי לחסוך בלאגן של עריכה של עוד תפריט
מקוה לגמור את זה ב3-4 חודשים ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית