הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיוון בתפריט

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
היי

אני כרגע בתקופת מסה - נכון לעכשיו שוקל 82 ק"ג
יש לי בעיה של גיוון בתפריט וחשבתי להתייעץ
בגדול מה שאני אוכל כל יום באופן קבוע זה:
קופסא טונה, גביע קוטג', גביע גבינה לבנה, 1 ליטר חלב, ארוחה בשרית(פה דווקא יש גיוון)
אם הארוחה הבשרית לא מספיק גדולה אני מוסיף לפעמים ארוחה נוספת שבה יש 1-3 ביצים + פרוסה של גבינה צהובה

בגדול יש לי 2 בעיות עם התפריט שלי
1. חסר לי גיוון, לפעמים באלי כבר להקיא מהקוטג' או מהטונה(ואני אוכל טונה בשמן למען הסר ספק..)
2. יש ימים שקשה לי להגיע לכל הארוחות האלה ואז אני בבעיה מבחינת כמות חלבון לאותם ימים

עוד קצת מאסה ואני רוצה להתחיל חיטוב ואז נראה לי שיימאס לי עוד יותר מהתפריט ויהיה לי יותר קשה..

המלצות מה לעשות עם התפריט ?

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
ההמחלצה שלי היא שאתה במאסה ואתה יכול לחרוג טיפה מהתפריטכמו שאמרת להידבק לכזה תפריט מגעיל רק יוריד ממך את הרצון ויקשה עלייך..זה לא כזה קריטי לאכול גם דברים טעימים...
ולגבי כמות חלבון,כמה חלבון אתה מכניס ביום? אולי אתה מכניס הרבה יותר מידי (כמו אנשים שבד"כ מתחילים לשמוע שחלבון בונה שריר אז מפריזים בכמות)ולכן אולי גם ביום דל של חלבון,אתה בעצם מכניס כמות חלבון טובה

יש הרבה מתכונים בפורום לעוגיות ועוגות חלבון, תריץ חיפוש.
יעזור לך גם מבחינת הגיוון וגם להשלים ערכים. 😃

• פותח/ת השרשור
פחמימות כמובן שיש, עם זה אין לי בעיה לכן לא ציינתי את זה..
אני מגיע לכמות של 150-165 גרם חלבון

SweetBamba השאלה מה אני יכול לאכול במקום ? בשביל זה פתחתי את הדיון, דוגמאות למשהו שאני יוכל להחליף אותו בקופסא טונה למשל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית