היי כולם, יש לי התלבטות קטנה לגבי סיום החיטוב שלי.
קודם כל נתונים:
גובה:168
משקל:63
א"ש: 10
בחודשיים וחצי האחרונים הייתי בחיטוב והגעתי למשקל ואחוז השומן הרצוי שלי (מפורט למעלה), ועתה אני רוצה לשמור על תחזוקה עם ניסיון להעלות קצת במסת שריר בלי לעלות בשומן (בעוד חודשיים אני כנראה אתחיל עליית מסה רגילה, בינתיים זאת המטרה).
השאלה היא האם לעבור לתפריט תחזוקה עם עודף קלורי קטנטן, או להמשיך בסוג של ud2 בצורה הבאה:
1. פעמיים בשבוע בימי האימון תהיה העמסת פחמימות ומאזן חיובי (500-1000 מעל תחזוקה).
2. ביום אחרי האימון (גם פעמיים בשבוע) מאזן תחזוקה עם עודף קטן של קלוריות.
3. שלושת הימים הנותרים בשבוע יהיו עם מינימום פחמימות, מאזן שלילי עם גרעון של 500, הקלוריות משומן וחלבון בעיקרן (סוג של anabolic).
כלומר השבוע יראה כך:
1 - אימון והעמסה
2 - מאזן חיובי קטן
3 - מאזן שלילי עם מינימום פחמימות
4 - אימון והעמסה
5 - מאזן חיובי קטן
6 - מאזן שלילי עם מינימום פחמימות
7 - מאזן שלילי עם מינימום פחמימות
וחוזר חלילה.
האימונים אגב הם פעמיים בשבוע FBW די אינטנסיבי ועצים.
לכאורה יש לתוכנית הרבה פלוסים - שמירה על אחוז השומן הנמוך (ואף התחטבות נוספת?) , וניצול יתרונות העמסת הפחמימות בשילוב עם ימי האימון להיפוטרופיה.
מה דעתכם?
האם התוכנית מומלצת ותשיג את התוצאות הרצויות?
האם פעמיים בשבוע העמסה זה יותר מדי והיא תאבד את האפקט שלה?
יש לכם תוכנית יותר טובה להשגת המטרות הנ"ל?
תודה מראש, רן.
קודם כל נתונים:
גובה:168
משקל:63
א"ש: 10
בחודשיים וחצי האחרונים הייתי בחיטוב והגעתי למשקל ואחוז השומן הרצוי שלי (מפורט למעלה), ועתה אני רוצה לשמור על תחזוקה עם ניסיון להעלות קצת במסת שריר בלי לעלות בשומן (בעוד חודשיים אני כנראה אתחיל עליית מסה רגילה, בינתיים זאת המטרה).
השאלה היא האם לעבור לתפריט תחזוקה עם עודף קלורי קטנטן, או להמשיך בסוג של ud2 בצורה הבאה:
1. פעמיים בשבוע בימי האימון תהיה העמסת פחמימות ומאזן חיובי (500-1000 מעל תחזוקה).
2. ביום אחרי האימון (גם פעמיים בשבוע) מאזן תחזוקה עם עודף קטן של קלוריות.
3. שלושת הימים הנותרים בשבוע יהיו עם מינימום פחמימות, מאזן שלילי עם גרעון של 500, הקלוריות משומן וחלבון בעיקרן (סוג של anabolic).
כלומר השבוע יראה כך:
1 - אימון והעמסה
2 - מאזן חיובי קטן
3 - מאזן שלילי עם מינימום פחמימות
4 - אימון והעמסה
5 - מאזן חיובי קטן
6 - מאזן שלילי עם מינימום פחמימות
7 - מאזן שלילי עם מינימום פחמימות
וחוזר חלילה.
האימונים אגב הם פעמיים בשבוע FBW די אינטנסיבי ועצים.
לכאורה יש לתוכנית הרבה פלוסים - שמירה על אחוז השומן הנמוך (ואף התחטבות נוספת?) , וניצול יתרונות העמסת הפחמימות בשילוב עם ימי האימון להיפוטרופיה.
מה דעתכם?
האם התוכנית מומלצת ותשיג את התוצאות הרצויות?
האם פעמיים בשבוע העמסה זה יותר מדי והיא תאבד את האפקט שלה?
יש לכם תוכנית יותר טובה להשגת המטרות הנ"ל?
תודה מראש, רן.