הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניתי תפריט מסה, מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
בן 18 , משקל 69.5 גובה 1.69
RMR (ביום אימון ) 2400 ~ קלוריות.
הנה תפריט המסה שבניתי (עם הזמן מגדיל את צריכת הקלוריות כי בדיוק יצאתי מחיטוב וגם מתחיל SS מהתחלה עם משקלים בינוניים)

ככה בנוי סדר היום שלי בערך כי זה מסתדר טוב עם הלימודים (עתודה) .
מה דעתכם ? ודרך אגב בניתי ממש לא מזמן אז כלום עדיין לא סגור וכזה..אם יש רעיונות איך לשפר וכו' אז תגידו

• פותח/ת השרשור
10:00 ארוחה קטנה
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
15:30 אימון מסה
;maeq
באסה!

צודק,למרות שיש תפוח איזה חצי שעה/45 דק' לפני האימון .. אולי אני אביא איזה תחליף ללחמנייה ככה שיהיו לי 2 ארוחות קטנות במהלך הלימודים ואז יגיע התפוח לפני..שלא יהיה פער כזה גדול בזמנים
אבל כמו שאמרתי , אני מניח שתוך שבוע-שבועיים הערכים יקפצו כי רק עכשיו אני מתחיל לצאת מהחיטוב וגם כשאני אתחיל עם הSS המשקלים לא יהיו בשמיים

ודרך אגב - SWEETBAMBA :
יש לך תחליף מקורי לחזה עוף שמתסדר עם הערכים ? מה אתה אוכל לצהריים ?

אתה חייב להפסיק להשתמש בהגדות טעים/לא טעים , זה עניין אינדיבידואלי לגמרי.
זה צורם לעין לראות את זה כל הזמן
אני לא חייב להפסיק זה בטוח,וזאת דעתי
להכין חזה עוף טעים למשך תקופה ארוכה זה מאוד קשה.
אתה לא יכול להתווכח עם העובדה שזה יבש כמו חול ומחניק אותך
[UOTE=plock88;328047]צודק,למרות שיש תפוח איזה חצי שעה/45 דק' לפני האימון .. אולי אני אביא איזה תחליף ללחמנייה ככה שיהיו לי 2 ארוחות קטנות במהלך הלימודים ואז יגיע התפוח לפני..שלא יהיה פער כזה גדול בזמנים
אבל כמו שאמרתי , אני מניח שתוך שבוע-שבועיים הערכים יקפצו כי רק עכשיו אני מתחיל לצאת מהחיטוב וגם כשאני אתחיל עם הSS המשקלים לא יהיו בשמיים

ודרך אגב - SWEETBAMBA :
יש לך תחליף מקורי לחזה עוף שמתסדר עם הערכים ? מה אתה אוכל לצהריים ?[/QUOTE]

בשר טחון,או עוף רגיל..אמנם הם יותר שמנים..אבל אתה במאסה

אני לא חייב להפסיק זה בטוח,וזאת דעתי
להכין חזה עוף טעים למשך תקופה ארוכה זה מאוד קשה.
אתה לא יכול להתווכח עם העובדה שזה יבש כמו חול ומחניק אותך

באחד הפוסטים גם ראיתי שרשמת למישהו ששיבולת שועל זה מגעיל ויוגורט זה מגעיל ועוד כמה שטויות.
אתה בכלל צריך להתמנות לשופט במאסטר שף ולחלק ציונים על בישולים מכיוון שאתה מומחה גדול כל כך בענייני טעם.

באחד הפוסטים גם ראיתי שרשמת למישהו ששיבולת שועל זה מגעיל ויוגורט זה מגעיל ועוד כמה שטויות.
אתה בכלל צריך להתמנות לשופט במאסטר שף ולחלק ציונים על בישולים מכיוון שאתה מומחה גדול כל כך בענייני טעם.

יוגורט הטענה שלי לגבי זה שזה שזה יקר.
אני שמח שאתה עוקב אחרי אבל במאסה לשלב שיבולת שועל וחזה עוף זה בד"כ מתכון לכשלון.
הדברים האלו משביעים נורא,אחרי 400 גרם חזה עוף אני מתערב איתך שאתה לא אוכל 5 שעותאז בשביל מה?
ורוב האנשים שאני מכיר חושבים שש"ש זה גועל נפש וחזה עוף זה יובש נוראי אלא אם כן אתה יושב חצי שעה ומכין אותו בצורה מיוחדת כלשהי.
ובנוסף.המון אנשים מכניסים חזה עוף וש"ש כי זה "בילדרי" וזה מה שאוכלים הבודילבילדרים וצריך להקריב בשביל תוצאות וכ'ו וכ'ו ועוד כמה שטויות

• פותח/ת השרשור
זאת לא ממש הייתה הכוונה כמו שאמרת על ההקרבה וכו'..
פשוט אני לא ממש רואה עוד אופציות שמשתלבות לי יופי עם סדר היום שלי ולקחתי כמה רעיונות מהבית לתפריט (ביניהם הש"ש וחזה העוף..)
במקום חזה עוף אפשרי לקחת כל מיני סוגי בשר וכו' אבל המון שומן ייצא לי בתפריט , זה שיקול כדאיי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית