הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פסטות ולחמים vs אבקה לעלייה במאסה

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
ראיתי בכל מיני אתרים באינטרנט ואצל עאדל בבלוג קרוספיט שהוא לא נוגע בלחמים ולא בפסטות
עכשיו האם אבקה לעליה במאסה זה חלופה טובה ? מבחינת בריאות אני לא יודע , מבחינת הפחמימות כן וגם מבחינת הצריכה יותר קל מאשר לאכול פשוט לשתות את זה...
אשמח לשתובבה

דווקא מבחינת סוג הפחמימה - לרוב באבקות גיינר משתמשים בפחמימות עם ערך גליקמי גבוה, כלומר פחמימות לא מורכבות.
אבל למה זה צריך לעניין אותך? תתרכז במה שחשוב - בערכים הסופיים בתפריט.

בד"כ בלוגים של קרוספיט ותזונת "פלאו" הולכים ביחד..
לתזונה כזאת יש כמה עקרונות שביניהם לא אוכלים דגנים(לחם/פסטות) ולא אוכלים מזון מעובד(גיינר)

אם אתה רוצה לדבוק בגישה הזו, גיינר הוא לא חלופה טובה ללחם/פסטה. תאכל אוכל אמיתי.

בד"כ בלוגים של קרוספיט ותזונת "פלאו" הולכים ביחד..
לתזונה כזאת יש כמה עקרונות שביניהם לא אוכלים דגנים(לחם/פסטות) ולא אוכלים מזון מעובד(גיינר)

אם אתה רוצה לדבוק בגישה הזו, גיינר הוא לא חלופה טובה ללחם/פסטה. תאכל אוכל אמיתי.

אלא אם כן יש לך עודף כסף ואתה אוהב לבזבז אותו על גיינרים..
רק אם חשבון הבנק שלי היה מנופח מאוד הייתי מסתמך על גיינר רק כי זה דיי יקר כיום.
אבל מאוד מעניין אותי,פרט למחיר.למה זאת חלופה לא טובה?

זו חלופה יקרה. זו סיבה מספיק טובה, אבל כן למי שלא חסר כסף גיינר יכולה ליהיות אופציה לא רעה.

אלא אם כן יש לך עודף כסף ואתה אוהב לבזבז אותו על גיינרים..
רק אם חשבון הבנק שלי היה מנופח מאוד הייתי מסתמך על גיינר רק כי זה דיי יקר כיום.
אבל מאוד מעניין אותי,פרט למחיר.למה זאת חלופה לא טובה?

מבחינת תומכי הפליאו זו לא חלופה טובה כי גיינר הוא מזון מעובד.

היינו בויכוח הזה מיליון פעם. ויש לזה ביסוס מדעי.

איך למצוא ת'דיון הזה?

תודה!

אם אתה אוכל פלאו אתה יכול להכניס תפוחי אדמה ובטטות . ואפילו אורז לבן שנחשב כ"עמילן בטוח" ע"י חלק גדול מקהילת הפלאו.

---------- התגובה התווספה ב 18:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:28 ----------

דווקא מבחינת סוג הפחמימה - לרוב באבקות גיינר משתמשים בפחמימות עם ערך גליקמי גבוה, כלומר פחמימות לא מורכבות.
אבל למה זה צריך לעניין אותך? תתרכז במה שחשוב - בערכים הסופיים בתפריט.

פחמימות מורכבות הם לא בהכרח פחמימות בעלות א"ג נמוך. לדוגמא כל העמילנים המעובדים (אורז לבן , לחם לבן וכו') שהם בעלי א"ג גבוה.

חפש את השרשור שהיה עם בנצור. הוא הרבה יותר טוב ממני ברפרנסים לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית