הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלוריות חיובי

ניני

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
שלום
אני מתאמן בחדר כושר לעלייה במסה ואני רוצה להיות במאזן קלוריות חיובי
האם אני יכול להשתמש באכילת ממרח שוקולד שיש בו המון קלוריות
על מנת להשלים את מנת הקלוריות היומית שלי , בוא נאמר 200 גרם שוקולד למריחה כל יום לאורך זמן אין בעיה בריאותית עם זה ???
תודה לעונים

כן, יש עם זה בעיה מאוד גדולה.
זה לא בריא. בסופו של דבר להכניס 200 גרם שוקולד יום יום כל יום יכול להעלות לך את רמות הסוכר בדם לרמות מסוכנות. תלוי בגנטיקה אבל סוכר ברמות האלה באמת לא מומלץ לדעתי.

אם אתה צריך 1000 קלוריות השלמה רק כדי להיות מעל התחזוקה שלך במסה תבחן מחדש את אופי האכילה שלך.

אולי רק במחינת רמת סוכר.אבל קלוריה זו קלוריה ומהבחינה הזו זה אפשרי.אתה תגדל אותו דבר אם תכניס 1000 קלוריות משוקולד או מאורז

אולי רק במחינת רמת סוכר.אבל קלוריה זו קלוריה ומהבחינה הזו זה אפשרי.אתה תגדל אותו דבר אם תכניס 1000 קלוריות משוקולד או מאורז
הייתי מבין אם הוא היה אומר לי שהוא צריך להכניס כף-שתיים של שוקולד ביום, אבל לבסס 1/2 מהתפריט היומי שלו על שוקולד מצביע על תזונה לקויה.
הרי אם הוא צריך 1000 קלוריות תחשוב על המצב הנוכחי - הוא בחיטוב והוא אפילו לא שם לב.

שלום
אני מתאמן בחדר כושר לעלייה במסה ואני רוצה להיות במאזן קלוריות חיובי
האם אני יכול להשתמש באכילת ממרח שוקולד שיש בו המון קלוריות
על מנת להשלים את מנת הקלוריות היומית שלי , בוא נאמר 200 גרם שוקולד למריחה כל יום לאורך זמן אין בעיה בריאותית עם זה ???
תודה לעונים

מה הRMR שלך?

אתה מתכוון ל-BMR ?

לא, אבל זה לא משנה. אני מציע לך להסתמך על מזון איכותי יותר (עשיר בחלבון, פחמימה טובה, ויטמינים וכו') כמקור עיקרי לקלוריות. הרגלי תזונה נכונים ישמרו עליך ויעזרו לך באימונים ובכלל לאורך כל החיים, השוקולד הוא לא מזון איכותי ואני לא ממליץ לך להשתמש בו כקיצור דרך להשגת קלוריות.

נערך לאחרונה:
הייתי מבין אם הוא היה אומר לי שהוא צריך להכניס כף-שתיים של שוקולד ביום, אבל לבסס 1/2 מהתפריט היומי שלו על שוקולד מצביע על תזונה לקויה.
הרי אם הוא צריך 1000 קלוריות תחשוב על המצב הנוכחי - הוא בחיטוב והוא אפילו לא שם לב.

דיברתי מבחינת התאוששות.
קלוריה שווה קלוריה,אצלי היו ימים שהייתי מכניס יותר מחצי מהקל' מדברים "לא בריאים" תקרא לזה כדי לתאושש במאסה...רק שמרתי על כמות חלבון

העיקרון בממרחי שוקולד שהם מכילים חומרים שסביר להניח לא יתרמו לבריאות שלך לטווח הארוך. האם זה יזיק למי שמתאמן? קשה לענות על כך, אבל זה לא מומלץ וכדאי למצוא תחלופות אחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית