הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים תוך כדי פציעה בברך

• פותח/ת השרשור YONI
  • פורסם בתאריך

YONI

משתמש פעיל
399
0
נק' מוניטין:
-244
399
0
אהלן, אני רוצה להתייעץ לגבי התלבטות שיש לי, אני פצוע מזה חודש בברך עקב מתיחה של רצועה ומיניסקוס, כרגע אני לא מאמן רגליים בכלל ולא עושה אירובי עד שהפציעה תעבור בשביל לא להזיק עוד יותר, ואני רוצה לנצל את התקופה הזאת לאימונים של חלק גוף עליון בלבד אבל להיפטרטרופיה,
למישהו יש רעיונות או תכניות אימונים אך ורק להיפרטרופיה? כי אני רוצה לגדול כרגע בחלק גוף העליון ששם אני די בפיגור ביחס לרגליים
כרגע אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, בערך ל 12-10 חזרות עם מנוחות ממש קצרות של חצי דקה 45 שניות, ומעלה משקלים בהדרגה, זה מספיק תכלס? זה רוב העקרונות של היפרטרופיה אבל מצד שני אין לי תכנית מוגדרת שבניתי
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
אף אחד בינתיים לא בדקתי עקב פרוצדורה ושביתות רופאים, אני פשוט נח ויש שיפור במצב , בכל מקרה אני אלך לאורטופד לצילומים ובשאיפה להגיע ל MRI בשנים הקרובות....!
אני פשוט לא סגור מה זה, הרגשתי כאילו הרצועה הפנימית זזה ולא הצלחתי לכופף את הברך ולמחרת שזה קרה הייתה נפיחות וטווח תנועה ממש קטן , אני מנחש שזה מתיחה או מיניסקוס
זה קרה בכדורגל דרך אגב, וזה לא קרע לפי מה שהרגשתי, זה קרה עם שינוי כיוון , וכנראה גם בגלל שהייתי טיפש מספיק לשחק כדורגל יום אחרי אימון רגליים והרמות כבדות מבלי לישון מספיק בין ולהתאושש

---------- התגובה התווספה ב 19:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:51 ----------

העניין הוא שמאז שפעם הראשונה זה קרה עוד פעמיים כי לא נחתי מספיק וחזרתי לאימונים מוקדם מידי שוב מטימטום וחוסר דרך לבדוק מה זה, אלא אם כן אני כדורגלן מקצוען שיכול לקבל MRI אחרי יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית