הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתכנית ה SS

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
שלום לכולם ,
שאלה קטנה בקשר לSS , הימים שלי הולכים להיראות ככה:

A:
סקאווט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 3X5

B:
סקאווט 3X5
פרס 3X5
פנדלאיי רואו 3X5

כמה דברים-
* החלפתי את הפאוור קלין בחתירה כי לא יצא לי לעבוד עד כה ממש בדדליפט והטכניקה שלי עם הזמן תשתפר כשאני אתחיל את SS , אז פאוור קלין ממש לא בהליכי למידה כרגע , וגם מתח אני מעדיף לוותר על זה כרגע כי עבדתי עם התרגיל הרבה זמן ואני רוצה לעבוד ממש יותר חזק על הגב עם חתירה במוט , זה יסתדר ? אין בעיה עם זה?
*טרפזים עובדים באיזה חלק בתכנית ?
*מציעים לעבוד בטן באופן הזה :
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/cable-crunch

ואם כן , כמה סטים ? מספיק לדעתי לעבוד באימון אחד בשבוע או בכל האימונים ?
* אני ממש רוצה לראות גם שיפור ניכר בגדילה של היד (אני יודע שצריך לישון ולאכול בהתאם ולעלות במשקלים) אבל שמעתי על הרבה שבסוף SS היו עם ידיים לא להיט , איך אני מונע מצב כזה ? תרגיל עזר הבנתי בשלבים המאוחרים בתכנית לא ממש יעזרו להתאוששות , ואם אני משלב קריאטין במהלך SS אז ההתאוששות תהייה מהירה יותר וניתן להשתמש בתרגיל עזר לא?

-כן זה אפשרי
-טרפז יעבוד לך בדדליפט וברואו.
-לא מציע לעבוד על בטן,מיותר
-אתה מתפלל שיש לך גנטיקה טובה ביד והיא תגדל,אין לך מה לעשות בפרט לזה.
-התאוששות תהיה מהירה יותר אבל אתה צריך להשקיע הכל בתרגילים המורכבים ולא להתעסק בקקי

הדדליפט של זה 3X5 - זה טעות או בכוונה ? זה אמור להיות 1X5
בטן אפשר להוסיף יותר מאוחר אני הוספתי בחודש האחרון, מה שהבאת רק בעמידה.
בשביל ידיים, גם יותר מאוחר אפשר להוסיף מקבילים עם משקל באימון של הבנץ, ומתח (אם אתה יכול ל 10 חזרות בקלות, אז עם משקל) באימון של החתירה. ועוד יותר מאוחר כפיפה ופשיטת מרפקים באימון האחרון בשבוע.
אני הוספתי הכל ביחד אחרי חודש וחצי-חודשיים.
לא עם זה ולא עם הבטן לא היו בעיות בהתאוששות...

• פותח/ת השרשור
כן אחי , טעיתי.. 1X5 בדדליפט
אז בשלב המאוחר יותר עדיף להוסיף תרגיל עזר..סבבה תודה על התגובות

הדדליפט של זה 3X5 - זה טעות או בכוונה ? זה אמור להיות 1X5
בטן אפשר להוסיף יותר מאוחר אני הוספתי בחודש האחרון, מה שהבאת רק בעמידה.
בשביל ידיים, גם יותר מאוחר אפשר להוסיף מקבילים עם משקל באימון של הבנץ, ומתח (אם אתה יכול ל 10 חזרות בקלות, אז עם משקל) באימון של החתירה. ועוד יותר מאוחר כפיפה ופשיטת מרפקים באימון האחרון בשבוע.
אני הוספתי הכל ביחד אחרי חודש וחצי-חודשיים.
לא עם זה ולא עם הבטן לא היו בעיות בהתאוששות...

איך אתה יודע שלא? הצלחת את כל האימונים שהיו לך אחרי שהתחלת לעשות את התרגילים האלו?
ומה זה אפשר? תראה לי איפה ריפטו אומר שאפשר לשלב תרגילי ידיים..
אולי באמת הוא אומר ואני מעוניין לראות.

• פותח/ת השרשור
אבל גם אני לא ממש מבין , איך ההתאוששות לא תיפגע גם כמו שהוא הוסיף תרגילי עזר לשרירים קטנים וגם כשנמצאים כבר בשלב יותר מתקדם בתכנית ה SS . אני לא רואה את עצמי מוסיף תרגילי ידיים אחרי חודשיים בSS אני אצטרך לאכול כמו חמור ולישון כמו תינוק כדי להחזיק את עצמי לא? אני רוצה לעשות מסה יותר נקייה ולא להכביד יותר מדי מבחינת עלייה במשקל

במאמר שאלות ותשובות SS, כתוב שאפשר.
וכן אני המשכתי להתקדם. סך הכל 2 סטים מכל תרגיל שאמרתי.
ואני אפילו לא הייתי יושן כל כך טוב, 5-7 שעות. ואוכל לא +1000, אולי +500-800

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית