1) אני רץ לפחות פעם בשבוע, לרוב פעמיים עד שלוש, רובם אימונים שונים (פעם ספרינטים פעם נפח פעם סתם ריצה), הכל תלוי בזמן שיש לי בצבא, אבל אני שם לב לדבר משונה, אני לא מצליח לשמור על כושר כמו שצריך. יום אחד רצתי 6 ק"מ ב25 דקות, שבוע שבועיים אח"כ (בלי הפסקה מאימונים, אולם לא אימונים אינטנסיביים) אני בקושי רץ ~15 דקות על קצב בינוני, אותו דבר עם ספרינטים, הצלחתי לעשות 8ד 2000, ובזמן האחרון אני נושק ל 9:30...,פעם, (לפני חודש) הייתי רץ 3-4 ק"מ בשביל הכיף, עכשיו אחרי 2000 אני בקושי מצליח לנשום, הכול משתנה (באותם חודשים היו לי שבועות שהייתי בכושר שיא ואז אני יורד...)
איך זה יכול להיות כל כך דינמי? איך זה שאני לא מצליח לשמור על כושר מסויים?
2) יש לי הרבה פעמים כאבים מתחת לצלעות בצד _ימין_ של הבטן, קורה כל כמה ריצות, ממה זה קורה?
3) קורה לי לפעמים שיש לי קשיים מוזרים לנשום באמצע ריצה, כאילו משהו אני נתקע באמצע הנשימה, לא ממש יודע איך להסביר את זה, למשהו יש את התופעה הזאת?
איך זה יכול להיות כל כך דינמי? איך זה שאני לא מצליח לשמור על כושר מסויים?
2) יש לי הרבה פעמים כאבים מתחת לצלעות בצד _ימין_ של הבטן, קורה כל כמה ריצות, ממה זה קורה?
3) קורה לי לפעמים שיש לי קשיים מוזרים לנשום באמצע ריצה, כאילו משהו אני נתקע באמצע הנשימה, לא ממש יודע איך להסביר את זה, למשהו יש את התופעה הזאת?