הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין של אופטימום נוטרישן

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני קונה קריאטין של אופטימום נוטרישן מונו עם תג CREAPURE
כדאי לקחת את זה ? ממליצים ? כי אני מתחיל בSS עוד כמה ימים , יעזור לי לראות שיפור בכוח=>גירוי שריר גדול יותר ? ;susss

תקשיב נושאי הקריאטין נטחן בפורום. קריאטין עוזר לציבור המתאמנים וחלק ההשפעה לא גדולה עד כדי חוסר השפעה. פשוט עניין של ניסיון.

לא כזה משנה איזה קריאטין. נושאי התקנים למינהם זה יכול לעזור.

לי אישית קריאטין מאוד עוזר ואני מצליח להרים קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
יש למישהו עם ניסיון פה בתוספי תזונה מסוג כזה שיכול להעיד על חברה ספציפית שהוא ממש ראה ממנה שיפור ניכר בכוח והתאושש מהר יותר ? אני מדבר כמובן רק על קריאטין.
מה יכול להתאים לאחד כמוני ? שהציפייה שלי מהמוצר הזה הוא להתאושש מהר יותר , שיפור בכוח כך שבSS אני לא אתקע עם המורכבים ואם אפשר משהו יחסית לא יקר

ועוד שאלה ממש חשובה :
ראיתי סרטון שבו חיממו מים והוסיפו מנת קריאטין של 5 ג' , והראו שהוא מתערבב תוך חצי דקה כזה ולא נשאר כלום בתחתית הכוס , זה אפשרי לעשות את זה ? לא קורה כלום אם אני עושה ככה ושותה את זה כשהמים יותר חמים ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עם איזה קריאטין השתמשת עד כה? ואיזה מביניהם היה הכי מוצלח ? (איזה יתרונות יש בעצם לקריאטין בתכלס..ותוך כמה זמן חל שינוי מהרגע שהתחלת לצרוך)

כל קריאטין מכל חברה זה אותו קריאטין, אין הבדל.. לכן אני חושב שעדיף לקנות את הכי זול שתמצא.
אני למשל קניתי קילו לפני חצי שנה ויותר של HIGHER POWER (הכי זול שמצאתי) והשפיע טוב על הכוח שלי!

• פותח/ת השרשור
אוקיי סבבה, אז אין טעם להשקיע על תג CREAPURE למשל ?
ודרך אגב , הקריאטין של דימטייז יש תג כזה?

אוקיי סבבה, אז אין טעם להשקיע על תג CREAPURE למשל ?
ודרך אגב , הקריאטין של דימטייז יש תג כזה?

היה לי קריאטין 500 גרם של דיימטייז עשה את העבודה טוב, מבסוט ממנו. בתכלס קריאטין זה קריאטין לפי מה שהבנתי.

אז למה קפאין הוא לא קפאין? ולא תמיד קונים מה שזול? עיין ערך SCIFIT. הייצור שלו בדיוק אותו דבר אם לא יותר זול.

אז למה קפאין הוא לא קפאין? ולא תמיד קונים מה שזול? עיין ערך SCIFIT. הייצור שלו בדיוק אותו דבר אם לא יותר זול.
העיקרון ב SCIFIT שהוא לא חרא, הוא פשוט מגיע בקפסולות שסביר להניח משפיעות איכשהו על הספיגה של החומר או הפירוק שלו. כל הכדורים שנלקחים בטבליות משפיעים טוב יותר מקפסולות בהקשר של קפאין, ניסיתי כמה סוגים מכאן ומכאן וזו המסקנה שהגעתי אליה (אבל אולי זה רק אני).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית