ייעוץ טכניקה בפרס וסקוואט

• פותח/ת השרשור aviad13
  • פורסם בתאריך

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
בפרס זה היה הסט השלישי שלי, 37.5 קילו, החזרה הראשונה תמיד קשה לי, החזרה השלישית הרסה לי הכל לא הורדתי את המוט נכון ובעלייה פוצצתי לעצמי את האף חח אבל איכשהוא הרמתי הצלחתי לנעול והרביעית כבר נגמרתי זהו :(

בסקוואט הבעיות הרגילות - ברכיים גולשות וחזה

אשמח לעזרה

פרס:

סקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שלא ככה זה הכף יד שלי...
אני עושה ככה כבר חודש ואין שום כאבים אז זה אמור להיות בסדר לא?

בסקוואט אתה גולש שלח בירכיים לצדדים כמו שצריך ואל תרפה בירידה תרד מבוקר .
בפרס שים תמוט על בסיס כף היד כמה שיותר על בסיס כף היד וזה ייראה יותר טוב תעלה עוד סרטונים של התרגילים בהצלחה!!

סקוואט: לא טוב. קודם כל למה אתה צועד ככה בחוסר יציבות עם המוט ? תפסיק עם ההרגל המגונה של להרעיד את הגוף עם המוט לפני הירידה (למי זה טוב?). הירידה צריכה להיות הרבה יותר מבוקרת, יכול להיות שההאמס שלך רפוי בתנועה? נראה לי זה מקור הבעיה.
שלח את הברכיים קדימה בשליש הראשון של התנועה, תעצור את הברכיים ותדחוף אותם לצדדים כל הזמן. תשב לאט אחורה, תשאיר את הגב מכווץ ואת החזה למעלה (אצלך נראה בסדר), תגיע למטה ואז תדחוף את הברכיים חזק לצדדים ותעלה (כמובן תעלה כמו שצריך hip drive וכו'..). תוריד משקל ותתקן.

פרס: לא הבנת את התרגיל. תסתכל שוב ב- DVD.

• פותח/ת השרשור
סקוואט: לא טוב. קודם כל למה אתה צועד ככה בחוסר יציבות עם המוט ? תפסיק עם ההרגל המגונה של להרעיד את הגוף עם המוט לפני הירידה (למי זה טוב?). הירידה צריכה להיות הרבה יותר מבוקרת, יכול להיות שההאמס שלך רפוי בתנועה? נראה לי זה מקור הבעיה.
שלח את הברכיים קדימה בשליש הראשון של התנועה, תעצור את הברכיים ותדחוף אותם לצדדים כל הזמן. תשב לאט אחורה, תשאיר את הגב מכווץ ואת החזה למעלה (אצלך נראה בסדר), תגיע למטה ואז תדחוף את הברכיים חזק לצדדים ותעלה (כמובן תעלה כמו שצריך hip drive וכו'..). תוריד משקל ותתקן.

פרס: לא הבנת את התרגיל. תסתכל שוב ב- DVD.

סיריאל קילר כן ההאמסטרינג שלי רפוי אני פשוט שוכח כל פעם, לדעת מה הטכניקה של הסקוואט ולעשות אותו באמת זה קשה שוכחים דברים וכו', בכל מקרה אני אסדר את זה

בקשר לפרס אתה יכול להיות יותר ספציפי כי אני כן ראיתי את הסירטונים (את כולם) והבנתי איך עושים, מה לא היה בסדר? הראש שהיה צריך להיות מוטה קצת יותר אחורה?

כן, אתה חייב להיות מרוכז. לפני התנועה תנסה לדקלם את הדגשים השונים.

לגבי הפרס, קודם כל אתה חייב לעמוד יותר יציב. תיישר את כף היד גם שאתה מניח את המוט וגם למעלה. נראה שאתה מנסה בכוח לדחוף את הראש קדימה. התנועה צריכה להיות חלקה כשאתה מזיז את הטורסו קדימה. נראה שבחלק מהחזרות המוט רחוק מהפנים שלך, תתקן את זה. דווקא החזרה האחרונה הייתה טובה מהקודמות.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אוקיי ניסיתי לשבת אחורה באופן יותר מבוקר ולדחוף ברכיים כמה שיותר לצדדים בירידה ובעלייה ובאותו זמן גם לשמור על הגב, וזה מה שיצא, המשקל הוא 55 קילו:

סט 1:

סט 2:

אשמח להערות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין שיפור. תוריד משקל ותחזור שוב על ההערות הקדומות. אל תשכח שהירידה צריכה להיות הרבה יותר מבוקרת. בנוסף אל תתן לחזה להוביל את התנועה.

אתה מאבד את הכיווץ בהאמסטרינג בירידה ובגלל זה לא רק שנדפק לך הבאונס גם הברכיים עפות לך קדימה
תשאיר את ההאמסטרינג מכווץ כל התנועה

• פותח/ת השרשור
סקוואט 30 קילו:
דחפתי ברכיים לצדדים אבל הגב שלי התעגל
פרס 37.5 קילו - ניסיון לשבירת שיא
פשוט חרא,שום שינוי בטכניקה, אני משתגע כבר

סירטונים:
סקוואט:
1:

2:

פרס:

תודה לעוזרים =[

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט:

אוו, יותר טוב מהקודמים אבל יש הרבה לתקן. תרד לאט יותר, הירדיה צריכה להיות הרבה יותר מבוקרת ובגלל זה יש קצת גלישה, אל תתן לחזה להוביל את התנועה בעלייה. אל תתיישב בבור, תעלה מיד, למה אתה מחכה? תרים יותר את המרפקים ותיישר את כף היד.

פרס יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
דדליפט:

יש בעיה קטנה בהחזרה של המוט שנובעת מחוסר גמישות, תיפטר כמה שיותר מהר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית