הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאוור קלין

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
התחלתי SS לפני כמה ימים ועכשיו חזרתי מאימון B והבנתי שחתירה זה לא בשבילי, ומתח אני לא יכול לעשות בגלל בעיה בשכמות.. אז ראיתי את החלק של הפאוור קלין בDVD של ריפוטו ולגבי הסט אפ אין לי בעיה (אני מתרגל עם מקל מטאטא) אבל לא כל כך הבנתי את הצורה שהמוט עובר, הבנתי שהוא צריך להיות קרוב לגוף בערך מעל האמצע של הכף רגל אבל לגבי המסלול שהוא עושה עד לכתפיים אני לא בטוח, בסרטונים קשה לראות את זה כי התנועה היא מהירה, מישהו יכול לנסות להסביר את התנועה של המוט בזמן הקפיצה או לפחות להביא איזה סרטון בהילוך איטי חח

תמצא מישהו שילמד אותך או שתנסה עם משקל קל ותעלה סרטונים- ככה יהיה אפשר לתקן אותך בצורה יעילה יותר.

זה תרגיל דיי מסובך שאני לומד אותו עכשיו בעזרת מישהו מהמכון

• פותח/ת השרשור
כולן ליצנים אצלי במכון אפילו סקוואטים לא עושים נראה לי הם לא שמעו את המילה פאוורקלין בחיים..
להעלות סרטון עם מקל מטאטא?

חחח לא אל תגזים אתה יכול עם מוט ריק בהגבהה או משהו.... או עם פלטות של 10 אם יש לך bumper plates
איפה אתה גר? אולי יש לידך מכון weightlifting שאתה יכול ללכת לשם במטרה ללמוד טכניקה.

• פותח/ת השרשור
גר בחיפה מתאמן בבריכת מכבי אם יש מישהו משם שיודע את הטכניקה..
אני יכול כאילו להתחיל את תנועה ישר מהחצי ירך לכתפיים לא? בDVD של ריפ ככה הם עשו בהתחלה, מעבר לזה שאני שולט בדדליפט די טוב (עשיתי אותו בתוכנית פיצולים AB) ככה שעל הסט אפ אני לא צריך להתאמן הרבה

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון כאילו לבצע פאוור קלין בלי הקטע של הדדליפט, נראלי שקוראים לזה האנג קלין

כן, הבנתי למה התכוונת.... בכל זאת יש הבדל בין התנועות. ושוב אני אומר, חכה למבינים ממני שיגיבו לפני שאתה מסיק מסקנות חח.

• פותח/ת השרשור
סבבה, עוד מישהו יכול להגיב? ונראה לי מחר אני ילך למכון כדי לתרגל את זה למרות שלא אמור להיות לי אימון, נראה אם יהיה שם מישהו שיבין

סבבה, עוד מישהו יכול להגיב? ונראה לי מחר אני ילך למכון כדי לתרגל את זה למרות שלא אמור להיות לי אימון, נראה אם יהיה שם מישהו שיבין

אתה יכול לנסות לשלב הנגקלין ומה שהכי חשוב זה שתעלה סרטון כל הזמן של הטכניקה.
זה תרגיל דיי מסובך והרבה לא עושים אותו נכון
לגבי גובה המוט
אתה יכול לקחת פלטות של 5 קילו ולשים אותם על מדרגה כמו שאמרו או פשוט על פלטות אחרון שמונחות שם

קח לעצמך פתק קטן שיהיה מול העיניים שלך לפני ההנפה שבו כתוב את כל הנק' של הקלין (משיכת כתפיים,הקפצה וכ'ו)זה יכול לעזור

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות לשלב הנגקלין ומה שהכי חשוב זה שתעלה סרטון כל הזמן של הטכניקה.
זה תרגיל דיי מסובך והרבה לא עושים אותו נכון
לגבי גובה המוט
אתה יכול לקחת פלטות של 5 קילו ולשים אותם על מדרגה כמו שאמרו או פשוט על פלטות אחרון שמונחות שם

קח לעצמך פתק קטן שיהיה מול העיניים שלך לפני ההנפה שבו כתוב את כל הנק' של הקלין (משיכת כתפיים,הקפצה וכ'ו)זה יכול לעזור
יש אצלנו מגביהים במכון, אני משתמש בהם לחימום של הדדליפט אז זה לא בעיה,
וואלה באמת יעזור להביא פתק עם הדגשים חח אם אני יצליח להגיע למכון היום אני יצלם כי לא אמור להיות לי אימון היום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית