עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשלב תרגילים שבהם אתה עושה טווח חזרות של 6-8 ותרגילים שבהם אתה עושה טווח חזרות של 10-12. רגליים בדרך כלל מגיבות לטווח חזרות גבוהה יותר של 12-15 חזרות.
תשלב תרגילים שבהם אתה עושה טווח חזרות של 6-8 ותרגילים שבהם אתה עושה טווח חזרות של 10-12. רגליים בדרך כלל מגיבות לטווח חזרות גבוהה יותר של 12-15 חזרות.
5-8 זה מספר הקסם. אפשר לפעמים לעשות עבודה של 8-12 חזרות, בעיקר על שרירים קטנים ועדיף לא יותר מ 1-2 סטים.
אני לא חושב. אני אוהב לשלב את כל טווחי החזרות יהיו תרגילים שאני יעשה 5-8 ותרגילים שאני יעשה 10-12 או אפילו עד 15.ממה שאני הבנתי לשריר קטן הולך בדרך כלל טווח חזרות גדול יותר ( כמו 8 -12) ולשריר גדול טווח חזרות קטן 5-8 למשל כמו שרשם משה ...
אז מה יותר נכון על מנת למקסס את האימון באימון ופיתוח השריר?
תודה
ברור שזה סותר אז מה. אתה מחפש לפתח את הגוף לא?!זאת אומרת שעדיף לי להוריד משקל בסקוואט ולעשות 12 חזרות במקום 5? זה די סותר את כל מה שנאמר כאן בפורום. אפשר הסבר?
לא עדיף שתעשה 140-150 ל 12 חזרות ולא 170 ל 5 תנסה תגיד לי מה אתה מרגיש יותר ומה יותר קשה.מה זה שריר קטן ?
---------- התגובה התווספה ב 15:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:09 ----------
אז אומר שעדיף לעשות 100 קילו ל12-15 חזרות, במקום 5 חזרות ל170 ? 😲
אני לא חושב. אני אוהב לשלב את כל טווחי החזרות יהיו תרגילים שאני יעשה 5-8 ותרגילים שאני יעשה 10-12 או אפילו עד 15.
ברור שזה סותר אז מה. אתה מחפש לפתח את הגוף לא?!
לא עדיף שתעשה 140-150 ל 12 חזרות ולא 170 ל 5 תנסה תגיד לי מה אתה מרגיש יותר ומה יותר קשה.
5-8 זה מספר הקסם. אפשר לפעמים לעשות עבודה של 8-12 חזרות, בעיקר על שרירים קטנים ועדיף לא יותר מ 1-2 סטים.
מה המקור/בסיס להנחה הזו ששריר קטן 'יעדיף' טווח חזרות גבוה יותר?
אני לא חושב. אני אוהב לשלב את כל טווחי החזרות יהיו תרגילים שאני יעשה 5-8 ותרגילים שאני יעשה 10-12 או אפילו עד 15.
ברור שזה סותר אז מה. אתה מחפש לפתח את הגוף לא?!
לא עדיף שתעשה 140-150 ל 12 חזרות ולא 170 ל 5 תנסה תגיד לי מה אתה מרגיש יותר ומה יותר קשה.
אין לזה שום ביסוס, פשוט לא נהוג לעבוד כבד בתרגילים מבודדים, זה מפספס את המטרה שלהם.
אין לזה שום ביסוס, פשוט לא נהוג לעבוד כבד בתרגילים מבודדים, זה מפספס את המטרה שלהם.
גם אם אתה 'מחפש היפרטרופיה' ולא רואה אותם (ת'קטנים) כעזרים לביצוע תרגילי כוח מורכבים יותר?