עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נהיה סלט מכול הפוסט והשאלה שלי, מה שמשתמע מהתשובות שלכם שכול אחד יעשה לפי מה שהוא מרגיש וזה לא נשמע לי מספיק רציני (מלבד הערות בהתחלה שהתיחסו במדויק לשאלה)
בלה בלה בלה בלה עוד קישקושיםמה שאתה מרגיש זה מאוד מאוד חשוב!
בוודאי שזה מה שאני חושב ומה הקשר להיות קטנים. כמובן שהשאיפה זה לעבוד עם המשקל הכי כבד שמאפשר לך לבצע 12-15 חזרות.קצת ריאליסטיות. אדם שעושה 170 לחמישייה לא יעשה 12 ל150. אולי יצליח לעשות את ה130.
אתה באמת חושב שלהוריד 50 קילו על מנת להעלות את כמות החזרות יעשה אותך גדול יותר ?
(שואל בכל מובן הרצינות)
מה המטרה שלהם ? להיות קטנים ?
איזה בלבול נוצר פה... כל פעם שאני שומע מאמנים/אנשי מקצוע/מתאמנים רציניים סוטרים אחד את השני, אני מתחיל לחשוב שזה כמעט לא משנה איך עובדים, העיקר שעובדים קשה ויש תוצאות (ותזונה כמובן ובלה בלה..)
בלה בלה בלה בלה עוד קישקושים
בוודאי שזה מה שאני חושב ומה הקשר להיות קטנים. כמובן שהשאיפה זה לעבוד עם המשקל הכי כבד שמאפשר לך לבצע 12-15 חזרות.
קח כל BB בעולם הוא בחיים לא יעשה סקוואט ל 5 חזרות (כן כן כולם מזריקים אני יודע אבל גם כל ה PL אז זה לא טיעון מתקבל) ותראה את המסה שהם סוחבים ברגליים כנראה שמשהו עובד שם.
---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------
מממ סוף סוף מישהו פה הבין משהו. 😉
בלה בלה בלה בלה עוד קישקושים
בתור מישהו ש-90% מההודעות שלו הן קשקוש מוחלט, זו הודעה די מוצלחת.
לא חשבת לפני יומיים ש-HIT זה ה-דבר?
בתור מישהו ש-90% מההודעות שלו הן קשקוש מוחלט, זו הודעה די מוצלחת.
לא חשבת לפני יומיים ש-HIT זה ה-דבר?
Ronnie Coleman Squats 800 Pounds Video - YouTube
וזה עוד לא מלא, יכול להיות שהמשקל שם יותר גבוה מה1RM שלו לסקוואט מלא.
אז קולמן ליצן אחי?
חח כאילו ב250 קילו סקווט לא גודלים....
תסתכלו בסרטונים של כריס , חלק עצום מהתרגילים שלו אם לא ברובם הוא עושה 12 ו 15 חזרות ברגליים אפילו 20 ו 50 חזרות , כאילו מה המטרה בצורת אימון כזאת ? ולמה לא 5 - 8 חזרות בשרירים גדולים כמו שהמליץ משה ועוד כמה פה?
http://j.mp/pWLIzq
חח כאילו ב250 קילו סקווט לא גודלים....