ייעוץ איזה מספר חזרות הכי יעיל על מנת לגדול ולעלות במשקלי עבודה?

niros1979

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
-235
250
1
שאלה "פשוטה" ואני מצפה לתשובה בקשר למספר חזרות.
על מנת שהשריר יגדל בצורה האופטימלית מה עדיף לעשות , להתרכז במקסימום משקל על 6- 8 חזרות (בערך) או להוריד משקל ולעבוד על 8- 12 חזרות , על מנת לקבל מקסימום אפקט גדילה של השריר.

תודה לעוזרים

נהיה סלט מכול הפוסט והשאלה שלי, מה שמשתמע מהתשובות שלכם שכול אחד יעשה לפי מה שהוא מרגיש וזה לא נשמע לי מספיק רציני (מלבד הערות בהתחלה שהתיחסו במדויק לשאלה)

מה קרה לך אחי? זה חקוק בסלע! כולנו עובדים בדיוק אותו הדבר.

מה שאתה מרגיש זה מאוד מאוד חשוב!
בלה בלה בלה בלה עוד קישקושים
קצת ריאליסטיות. אדם שעושה 170 לחמישייה לא יעשה 12 ל150. אולי יצליח לעשות את ה130.
אתה באמת חושב שלהוריד 50 קילו על מנת להעלות את כמות החזרות יעשה אותך גדול יותר ?
(שואל בכל מובן הרצינות)

מה המטרה שלהם ? להיות קטנים ?
בוודאי שזה מה שאני חושב ומה הקשר להיות קטנים. כמובן שהשאיפה זה לעבוד עם המשקל הכי כבד שמאפשר לך לבצע 12-15 חזרות.
קח כל BB בעולם הוא בחיים לא יעשה סקוואט ל 5 חזרות (כן כן כולם מזריקים אני יודע אבל גם כל ה PL אז זה לא טיעון מתקבל) ותראה את המסה שהם סוחבים ברגליים כנראה שמשהו עובד שם.
---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

איזה בלבול נוצר פה... כל פעם שאני שומע מאמנים/אנשי מקצוע/מתאמנים רציניים סוטרים אחד את השני, אני מתחיל לחשוב שזה כמעט לא משנה איך עובדים, העיקר שעובדים קשה ויש תוצאות (ותזונה כמובן ובלה בלה..)

מממ סוף סוף מישהו פה הבין משהו. 😉

בלה בלה בלה בלה עוד קישקושים

בוודאי שזה מה שאני חושב ומה הקשר להיות קטנים. כמובן שהשאיפה זה לעבוד עם המשקל הכי כבד שמאפשר לך לבצע 12-15 חזרות.
קח כל BB בעולם הוא בחיים לא יעשה סקוואט ל 5 חזרות (כן כן כולם מזריקים אני יודע אבל גם כל ה PL אז זה לא טיעון מתקבל) ותראה את המסה שהם סוחבים ברגליים כנראה שמשהו עובד שם.
---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

מממ סוף סוף מישהו פה הבין משהו. 😉

וזה עוד לא מלא, יכול להיות שהמשקל שם יותר גבוה מה1RM שלו לסקוואט מלא.

אז קולמן ליצן אחי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
HIT זה שיטה שפותחה על ידי ארתור ג'ונס וקיבלה חשיפה בעקבות מפתח הגוף מייק מנזר.

בגדול זה שיטה שדוגלת בעבודה עד כשל, לרוב סט אחד לכל תרגיל. יש כל מני גישות. יהיו כאלה שיוסיפו כמה סטים לחימום לפני למשל. יש כאלה שאוהבים להוסיף למשל גם טכניקות כמו חזרות שליליות.

בגדול רוב האנשים מכירים את זה כסט אחד עד כשל

אוופס ואני חשבתי ש HIT זה אימונים עם הדמבלים הוורודים בסטנד בפינה של המכון כנראה שטעיתי.

• פותח/ת השרשור
תסתכלו בסרטונים של כריס , חלק עצום מהתרגילים שלו אם לא ברובם הוא עושה 12 ו 15 חזרות ברגליים אפילו 20 ו 50 חזרות , כאילו מה המטרה בצורת אימון כזאת ? ולמה לא 5 - 8 חזרות בשרירים גדולים כמו שהמליץ משה ועוד כמה פה?

http://j.mp/pWLIzq

Ronnie Coleman Squats 800 Pounds Video - YouTube

וזה עוד לא מלא, יכול להיות שהמשקל שם יותר גבוה מה1RM שלו לסקוואט מלא.

אז קולמן ליצן אחי?

נראה לך שכל אימון רגליים הוא עושה 300 קילו סקוואט??
הוא עושה פוזות למצלמות כמו הרבה BB
אני מסכם עם adimenia שצריך לשלב על כל טווחי החזרות, ושסט של 12-15 חזרות סקוואט כבד הוא קשה פי כמה וכמה משל 5 חזרות.

תסתכלו בסרטונים של כריס , חלק עצום מהתרגילים שלו אם לא ברובם הוא עושה 12 ו 15 חזרות ברגליים אפילו 20 ו 50 חזרות , כאילו מה המטרה בצורת אימון כזאת ? ולמה לא 5 - 8 חזרות בשרירים גדולים כמו שהמליץ משה ועוד כמה פה?

http://j.mp/pWLIzq

אם רק היינו יודעים.

חח כאילו ב250 קילו סקווט לא גודלים....

תתפלא אבל אני ראיתי מלא אנשים חזקים שתכלאס מממ אין מה כל כך למכור בכל מה שנוגע למסת שריר. אצלי במכון יש כמה חברה מאוד חזקים אבל אין להם את המסה שמצדיקה את הכל שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית