הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מספר חזרות הכי יעיל על מנת לגדול ולעלות במשקלי עבודה?

niros1979

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
-235
250
1
שאלה "פשוטה" ואני מצפה לתשובה בקשר למספר חזרות.
על מנת שהשריר יגדל בצורה האופטימלית מה עדיף לעשות , להתרכז במקסימום משקל על 6- 8 חזרות (בערך) או להוריד משקל ולעבוד על 8- 12 חזרות , על מנת לקבל מקסימום אפקט גדילה של השריר.

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
עוד אינפורמציה הפעם מהמאסטר רוני קולמן שאומר בסרטון (תעבירו לדקה ה - 4 ) שעל מנת לבנות שריר צריך 10 או 12 וגם 15 חזרות בתרגיל , ובשביל כוח זה בסביבות ה 6.

http://j.mp/qkunBb

נערך לאחרונה:
עוד אינפורמציה הפעם מהמאסטר רוני קולמן שאומר בסרטון (תעבירו לדקה ה - 4 ) שעל מנת לבנות שריר צריך 10 או 12 וגם 15 חזרות בתרגיל , ובשביל כוח זה בסביבות ה 6.

http://j.mp/qkunBb

כבר לא פעם ולא פעמיים הוא דיבר ערימות של שטויות, אני גם שמעתי על מפגש עם וינגייט שהוא פשוט ריסס שטויות שאפילו בילדרים לא תמכו בהם.(ואם תתחיל לסמוך על עצו תשל כל בילדר, תתחיל לעשות רבעי סקוואט עם פאד כמו שקאטלר עושה)

מה שבידר מקצועי עושה ומה שמתאמן ממוצע עושה לא קשורים, אתה לא רואה מתאמני כוח פה עושים לחיצות כתפיים אל מאחורי הצוואר, אפילו שאד כואן עושה אותם.

כי המטרה העיקרית שלו זה לגדול ולא 250 קילו בסקוואט.

אז איך אתה מסביר את הרגלי דוקים של המשקולנים? אל תגיד חומרים כי גם בילדרים על חומרים.

ואני בטוח שהם לא עובדים 20 חזרות.

לדוגמא לdmitry klokov יש רגליים קטנות, גם פלג גוף עליון קטן ככה ש 😵

מעכשיו אני מביא דוגמאות של משקולנים בלבד.

ושוב, אני לא אומר שיש דרך אחת להשיג מסת שריר אבל להגיד שטווח חזרות נמוך זה לכוח ולא למסה? זה דיי אידיוטי.

וכן, 5 חזרות זה טווח אידיאלי למתאמן המתחיל כי יותר קל להתקדם ( להתקדם, עזבו להעמיס משקל עכשיו) מאשר 12 חזרות. ואני אומר את זה מניסיון אישי.

אני כן חושב שלמתאמן ברמה גבוה כן כדי לעלות נפח וטווח חזרות במידה והמטרה היא מסת שריר אבל אין פה כמעט מתאמנים מתקדמים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית