בבקשה ובשמחה, אין שום סודות והאמת גם אין שום טריקים או תרופות קסם
הכול מאוד בסיסי ופשוט:
אימונים:
AB כל הזמן
מחליף תכנית כל 6 שבועות, לפי הספר
שלושה תרגילים שריר גדול וכתפיים, 2 תרגילים לידיים בסוף אימון
3 סטים כל תרגיל
תכנית ראשונה 12 חזרות, תכנית שנייה 10 חזרות, כרגע באמצע התכנית השלישית (8 חזרות).
תרגילים לדוגמה שעשיתי:
רגליים - סקוואט, אח"כ כהפסקה גיוונתי עם לג פרס (5 פלטות כל צד ל-10 חזרות מדפקההה!!!) ואז שוב חזרתי לסקוואט, אין מה לעשות זה התרגיל הכי חשוב בפיתוח גוף ולא יעזור לאף אחד שום דבר, דדליפט, כפיפות ברכיים בישיבה ובשכיבה (תכניות שונות), לאנג'ים בסמית משין (התרגיל האהוב עליי בעולם!!), כיסא גניקולוג (סגירה)
כתפיים - לחיצות DB בישיבה, פרס, כפיפות כתף פשיטות כתף, הרמת מוט W.. כאלה
חזה: כמובן בנץ', פלייס בספסל/בכבלים, לחיצת חזה עליון DB, חזה תחתון DB, שכיבות סמיכה עם משקל
גב: בהתחלה מתח בגרביטון, עכשיו כבר עושה חופשי סוף-סוף 😃, וכל מיני משיכות: חתירה בישיבה, חתירה חופשית מוט אולימפי, פולאובר לצורותיו וסוגיו (עוד תרגיל אהוב מאוד!!!)...
יד קדמית ויד אחורית - אלתורים ומשחקים. כפיפת מרפקים מוט/פולי/W, פשיטת מרפקים מוט בשכיבה/פולי/כיסא כומר עם משקולת/דיפס... לא מפמפם ידיים זה משעמם ומיותר. לא מדלג על תרגילי ידיים, זה לא, אבל לא מתרכז בהם, הם אינם העיקר בתכנית.
תזונה:
חלבונים:
חזה עוף בלי כלום
קוטג' 1%, בבוקר ולפני השינה
חלבוני ביצה
טונה במים (סיננתי, בגלל המלח)
אבקת חלבון אחרי אימון
פחמימות ביום:
4 פרוסות לחם קל מלא (+-35 קלוריות לפרוסה)
3 פריכיות אורז מלא ללא מלח בבוקר (30 קלוריות לפריכית)
תפוח קטן עם השייק אחרי האימון
זהוווו.
שומנים:
בבוקר 3 זיתים
עם הטונה - כפית שמן זית
עם חלבוני הביצה - 2 כפיות שטוחות של חומוס אחלה ביתי שקונים מוכן בסופר
כל יום קרון חסה
קרון מלפפונים
קרון עלי בייבי
2 עגבניות ביום בלבד
בלי גזר
בלי דיאט נסטי
בלי חשק לחיות.
הסבל: רב. דיכאון, עייפות, חוסר תקשורת. רעב. כמה שהייתי רעב. אבל לא נשברתי, החלטתי שאני עושה ועשיתי. הפסים בצדדים שווים לי הכול. בחיים לא האמנתי שיכולים לצאת לי פסים כאלה, זה מטורף לחלוטין ואני לא מאמין שזה הגוף שלי בכלל.
תמונות לפני: מצ"ב.
המטרה הייתה להגיע ל-7% ואז להתחיל לעלות מסה איכותית ונקייה (חוץ מהשטויות שאני טוחן אתמול והיום בטירוף ובהגזמה פראית כדי לפצות על 3 חודשי סבל, זה לא נחשב).
כמה אירובי? עשית פרוטוקולים של שומן עיקש?