הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום חיטוב קיץ 2011.. 6.9%

• פותח/ת השרשור
למה אתה עושה את זה? :🙁

בתמונות של לפני החיטוב אתה נראה גג, גג - 13%.
מהחודש הראשון לחיטוב עשית 200 דק' עם מעט פחמימות?

כמה קל' יוצא לך התפריט?

ממליץ לך על עליה מתונה ככל האפשר, הגוף ישמח לפצות (ריבאונד) על השומן שאבד.. תמשיך עם האירובי.

גניקולוג - כגיוון. לא עשיתי עדיין מעולם, ואני מעדיף כרגע להתרכז בלשפר סקוואט ולכן אניננמנע מתרגילים שיפריעו להתקדמות בו (דדליפט לג פרס פשיטות ברכיים במכונה לאנג׳ים). תכנית הבאה אכניס כנראה לפחות לאנג׳ים, לגבי השאר נראה.

תמונות לפני - שמע אחי רשמתי מן שידעתי. אתה אומר 13, סבבה למרות שלדעתי היה יותר אבל לא נמדדתי עם קליפר, אלא עם המכונה של המכון אז לך תדע כמה באמת היה.

אירובי התחלתי לעשות רק כשהגעתי ל-9% ונתקעתי. לפני זה לא עשיתי אירובי בכלל (שונא אירובי)
כמו-כן, עד השלב שבו נתקעתי אכלתי 7 פרוסות לחם קל ביום, ואז עברתי ל-4 ול-3 פריכיות

כתבתי בפוסט הראשון באשכול נתונים על התפריט הישן ועל החדש, תסתכל

ותודה על העצה, זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות (גם זה מופיע בפוסט הראשון באשכול)

בינתיים מחר אני מפסיק לטחון שטויות וחוזר לתפריט. לקחתי לי יומיים וחצי של פורענות מוחלטת וחסרת כל גבול.

די.

נערך לאחרונה:
עבודה ממש יפה, אחלה תוצאות!
אתה השתמשת משהו בזמן החיטוב?

אגב, לפי דעתי יש לך חיטוב חזק מידי על מסת שריר קטנה מידי (כלומר הפרופורציה בין רמת החיטוב לרמת המסת שריר בגוף קצת הפוכה , אני לא מתכוון שאין לך שריר או משהו.. הפרופורציות קצת מוזרות לדעתי) אבל כל אחד וההחלטות שלו.. סחטיין על הכוח והרצון לאכול כמו נמלה 😛

קודם כל,באמת כל הכבוד על זה!
שינוי מדהים ובאמת מדהים!
אבל בכללי גבר שתדע שלא מומלץ לרדת מתחת ל 10%(מבחינה בריאותית).
תעשה מסה עד 15% לדעתי ואל תרד מתחת ל 10% למרות שכמובן אתה עושה מה שבראש שלך
אבל עצה שלי,וחוץ מזה לדעתי זה לא יפה כשבנאדם על אחוז שומן כזה אפילו כשהוא שרירי
אני חושב שיותר יפה ליהיות על 15% בערך וליהיות עם מסת שריר מכובדת

מה זה ברור אחי. זה לא בריא כי זה לא בריא אחי. כאילו בכללי או בג'ניראל זה לא בריא אז זה לא בריא. אתה מבין אחי ?

תקנו אותי אם אני טועה: מתחת ל8 אחוז שומן יש ירידה בביצועים {?}.. אבל אני לא בטוח בכלל לגבי זה.. ד"א הייתי מתפשר על הביצועים תמורת 8 א.ש.

לגבי התזונה,

ראיתי שרשמת חומוס אחלה. אז הייתי חייב להראות לך כמה שומנים וחומרים כימיים דוחפים לשם , אבל משום מה אני לא יכול לפרסם פה קישור, אז תחפש בגוגל "חומוס בולשיט".
זה פשוט לקנות רעל. הכי טוב חומוס בייתי , הרגיל, או אם אין לך זמן אפשר גם להכין עם חומוס יכין ששומר על הערכים התזונתיים.

תקנו אותי אם אני טועה: מתחת ל8 אחוז שומן יש ירידה בביצועים {?}.. אבל אני לא בטוח בכלל לגבי זה.. ד"א הייתי מתפשר על הביצועים תמורת 8 א.ש.
מתחת לאיזור ה3% כבר זה ניהיה בטווח הלא בריא

• פותח/ת השרשור
ראיתי שרשמת חומוס אחלה. אז הייתי חייב להראות לך כמה שומנים וחומרים כימיים דוחפים לשם , אבל משום מה אני לא יכול לפרסם פה קישור, אז תחפש בגוגל "חומוס בולשיט".
זה פשוט לקנות רעל. הכי טוב חומוס בייתי , הרגיל, או אם אין לך זמן אפשר גם להכין עם חומוס יכין ששומר על הערכים התזונתיים.

תודה על הטיפ לגבי החומוס של יכין, לא ידעתי
אבדוק את זה

---------- התגובה התווספה ב 01:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:51 ----------

ממה שאני קראתי עד 7% נחשב בטווח הבריא
אבל בינינו, מה זה בריא? ואללה, ואם הקיץ הבא יבוא לי להיות על 5% למשך חודשיים בשנה שלמה, מה כבר יקרה לי...? חודשיים מתוך שנה, כמה זה כבר? ומה, כל הסיגריות והאלכוהול וה****** שרובנו צורכים על בסיס קבוע, זה נחשב בריא? ולחיות בתוך תל אביב, שבה כ20% ממקרי המוות הם תוצאות שונות של סיבוכים שנגרמו מזיהום אוויר, זה בריא?
לא חושב שלרדת לאחוז שומן ממש נמוך לזמן קצר יחסית, יכול באמת לדפוק משהו.
אלא אם אני טועה, ואז אשמח להסבר

תודה על הטיפ לגבי החומוס של יכין, לא ידעתי
אבדוק את זה

---------- התגובה התווספה ב 01:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:51 ----------

ממה שאני קראתי עד 7% נחשב בטווח הבריא
אבל בינינו, מה זה בריא? ואללה, ואם הקיץ הבא יבוא לי להיות על 5% למשך חודשיים בשנה שלמה, מה כבר יקרה לי...? חודשיים מתוך שנה, כמה זה כבר? ומה, כל הסיגריות והאלכוהול וה****** שרובנו צורכים על בסיס קבוע, זה נחשב בריא? ולחיות בתוך תל אביב, שבה כ20% ממקרי המוות הם תוצאות שונות של סיבוכים שנגרמו מזיהום אוויר, זה בריא?
לא חושב שלרדת לאחוז שומן ממש נמוך לזמן קצר יחסית, יכול באמת לדפוק משהו.
אלא אם אני טועה, ואז אשמח להסבר

בן אדם לא נברא ליהיות כזה רזה,בספר UD מפורט שהכי מומלץ
ליהיות בין 12-18% אבל לא חשוב בו לא נתעמק בזה,לפי דעתי
זה פשוט כבר דוחה האחוז שומן הנמוך הזה.לא יודע מה איתך אבל לדעתי
יותר יפה ליהיות בערך 15% שומן עם מסת שריר מכובדת מאשר 7% שזה
לא נראה לי יפה בכלל

• פותח/ת השרשור
בן אדם לא נברא ליהיות כזה רזה,בספר UD מפורט שהכי מומלץ
ליהיות בין 12-18% אבל לא חשוב בו לא נתעמק בזה,לפי דעתי
זה פשוט כבר דוחה האחוז שומן הנמוך הזה.לא יודע מה איתך אבל לדעתי
יותר יפה ליהיות בערך 15% שומן עם מסת שריר מכובדת מאשר 7% שזה
לא נראה לי יפה בכלל

עניין של טעם

---------- התגובה התווספה ב 03:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:15 ----------

עבודה ממש יפה, אחלה תוצאות!
אתה השתמשת משהו בזמן החיטוב?

אגב, לפי דעתי יש לך חיטוב חזק מידי על מסת שריר קטנה מידי (כלומר הפרופורציה בין רמת החיטוב לרמת המסת שריר בגוף קצת הפוכה , אני לא מתכוון שאין לך שריר או משהו.. הפרופורציות קצת מוזרות לדעתי) אבל כל אחד וההחלטות שלו.. סחטיין על הכוח והרצון לאכול כמו נמלה 😛

תודה רבה. אתה צודק ואני אכן נכנס למסה.
אגב, עכשיו כשאני במסה אני אוכל לנסות לאלתר כל מיני דברים במטבח, למשל:
חבר נתן לי היום רעיון טוב לארוחת בוקר: צלחת פסטה עם קופסת קוטג׳ מעל! יכול להיות נחמד...

• פותח/ת השרשור
אחי שים זי* על כולם פה מכנעים אתה נראה בנזונה ואין דבר כזה חטוב מדיי!!🤪

חחח קודם כול באמת, תודה רבה 😃 דבר שני תראה, אני פשוט בחרתי להגיע למטרות שלי בדרך הפוכה: קודם חיטוב, ואחר-כך מסה. יש אנשים שאינם רגילים לסדר כזה, וקצת לא יודעים איך לאכול אותי, ולכן חלקם מציינים בפניי שזה לא יפה אן מיותר. אגב, כבר רבתי עם לפחות שני מאמנים במכון שלי על הנושא הזה, כשהם העירו לי בהתנשאות ״חברית״ שאני עושה טעויות.

ייתכן, אך זו דרכי, ואני מאמין בה ולא מתכוון לשנות. ומה יהיה עם ההודעות הפרטיות שלך!! חח

אההה נכוןןן שכחתי מזה לגמרי.. סופסוף עברתי את ה-150 פוסטים בוא נבדוק אם עכשיו אני יכול לענות לך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית