הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקייה

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
מבחינת התאוששות, זה בסדר לעשות אחרי אימון מסה אימון אינטרוואלים של כ15 דקות לאחר מכן פעילות בדופק נמוך (130-140).. כל זה כמובן כדי לעלות כמה שיותר נקי.. עד כמה זה יכול לעקב אותי בהתקדמות?
אשמח לעוד טיפים נוספים לגבי מסה נקייה . תודה מראש 😃

אם אתה לא רוצה כל כך לעלות בנוזלים אתה יכול לקצץ קצת בפחמימות
אינטרוואלים זה בלי קשר טוב לעשות, אבל בעיקרון אני ממליץ לך להתאמן כמו שצריך ולשלב קצת ריצות אבל לא לאכול נקי מדי
אם תשלב ספרינטים בכמות הנכונה זה יעשה רק טוב, אבל תאכל כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אז הדוגמה שהבאתי טובה? (אימון מסה> 15 דק' אינטרוולים> 15 דק' פעילות בדופק נמוך) ?
ואני אשלב אם זה גם תזונה דלה בפחמימות ושומנים... שילוב טוב למסה נקייה לא?

נערך לאחרונה:
תשים לב שלא תאכל בטעות במאזן נייטרלי
תחשב את כל הקלוריות שאתה שורף ותהיה במאזן חיובי לא גדול

רד מרעיון להעלות רק בשריר לא יקרה. ואם יקרה אז זה יהיה מעט ולא משמעותי.

• פותח/ת השרשור
קראתי את שניהם כבר לפני כמה שבועות... תהרוג אותי אבל עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין אינטרוולים לאימון ספרינטים? ההבדל הוא שבאימון ספרינטים יש מנוחה מוחלטת בין ספרינט לספרינט? לא הבנתי...

לא הייתי אומר שעל ידי אינטרוואלים אתה תעלה נקי אבל מה שכן זה שכשאתה עושה אירובי אז זה שומר שתהיה פעילות בנתיבי השומן..
פעם קראתי איזה מאמר די מעניין של לייל על אירובי בזמן מסה*

אין להעלות נקי מה לא מובן.

אתה צריך ליהיות במאזן חיובי כדי להעלות בשריר. ואז חיטוב. אם אתה רוצה לבצע תקופות חיטוב קצרות יותר. אז תגדיל את כמות המחזורים השנתית של מסה-חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אין להעלות נקי מה לא מובן.

אז תגדיל את כמות המחזורים השנתית של מסה-חיטוב.

חשבתי על זה אבל משה קורא לזה:" לדרוך במקום".. חוץ מזה שפגשתי הרבה חברה במכון שעלו 10-15 קילו מאז שהתחילו להתאמן-והם חטובים והם טוענים שמעולם לא עשו חיטוב לחלקם הייתי אפילו צריך להסביר מזה!!;azban

חשבתי על זה אבל משה קורא לזה:" לדרוך במקום".. חוץ מזה שפגשתי הרבה חברה במכון שעלו 10-15 קילו מאז שהתחילו להתאמן-והם חטובים והם טוענים שמעולם לא עשו חיטוב לחלקם הייתי אפילו צריך להסביר מזה!!;azban

ההסבר היחידי בשביל זה -גנטיקה.

אף אחד לא אמר שהם לא ירדו גם במשקל בתקופות שונות בלי לדעת מזה.
חוץ מזה ש10 קילו ראשונים אפשר לעלות ולהישאר חטוב.
אבל זה עובד רק בהתחלה.
גנטיקה זה לא תירוץ.

אז למה אתה מחכה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית