הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שעיצבן אותי

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=177624242313433

אני לא מכיר את הבחורה שנהרגה, וגם לא את הנהג, אין לי קשר כלשהוא למשפחה.
ובכל זאת, עם כל הצער שבדבר.

מה שונה קלות הדעת של הנהג, לבין קלות הדעת של עירוב זעם\כעס\נקמה בצדק ובמערכת החוק?
מה הופך אותו לרוצח? האם ידוע משהו עליו או על המניע שלו? חוץ מזה שהוא עשה מה שהוא עשה, עדיין הוא לא רצח אותה (אני מקווה שזה לא היה משהו מתוכנן מראש).
אני מקווה שאף אחד ממי שפתח את הקבוצה הזו, לא יצטרך לעמוד במצב לא נעים בלשון המעטה בגלל טעות מצערת שכזו, ויהיה קורבן לבורות שכזו.

דעתי האישית היא שצריך להתייחס בחומרה המקסימלית למי שהרג וברח!
היית גבר מספיק בישביל להתפרע בג'יפ שלך ברחוב, אבל השתפנת וברחת כשגרמת לנזק בלתי הפיך?
תאכל את החרא שלך עד הסוף, אם התכוונת למה שעשית או לא!

טעות מצערת שכזו = לנהוג בכמה עשרות ק"מ לשעה מעל לחוק ולהרוג מישהי + לברוח מהמקום ולעזוב את ההרוגה מוטלת על הכביש + לברוח מהארץ כי יש לך דרכון דיפלומטי ואתה יודע שלא יעשו לך כלום?
אכן טעות מאוד מצערת. אני מרחם עליו.

מצטער, אין לי סימפתיה לאנשים שבורחים אחרי התאונה. עצבן אותך שמישהי פתחה אירוע בפייסבוק? תעשה מקלחת קרה.

• פותח/ת השרשור
מי דיבר על סימפתיה? או על להקל בעונשו?
הנקודה היא שכל אדם יכול לשגות, לא משנה מה גודל השגיאה. להחליט שבן אדם הוא רוצח כשהוא לא רצח (הוא הרג, ברח, חסר אחריות, אידיוט, אבל יש הבדל בין זה לבין רצח) זה לא צודק.
אני לא כתבתי את זה כדי לעורר אליו סימפתיה או להגן עליו, אבל אנשים לפעמים מתנהגים בצורה מוגזמת בצורה של עדר

אתה כנראה לא מעורה מספיק בחוק הישראלי. יש דבר כזה שנקרא "רצח במזיד", וכן סעיף 4 לחוק העונשין שהופך הריגה לרצח בתנאים מסוימים (למשל בניסיון לחמוק מעונש). בקיצור, אין בעיה לקרוא לזה רצח, זה לא מצריך הרשאה של בית דין.

כן, בן אדם שבטעות פגע במישהי ואז "בטעות" השאיר אותה למות שם, הוא לא רוצח, הוא רק אחראי למוות שלה. איך היא העזה בכלל לפתוח אירוע כזה בפייסבוק??

קודם כל יש הבדל בין ליסוע לפי החוקים ואיזה שיכור עף לך על האוטו לבין ליסוע כמו מטומטם ובגלל זה להרוג בן אדם.
בכל מיקרה בשתי המיקרים לא צריכים להשאיר את הבנאדם למות... מכאן נובע שהוא רוצח.
אם קשה לך להבין את זה אז תבדוק את עצמך כי יכול להיות שיש לך בעיה קלה בלוגיקות.

זעם על הבחור שדרס נובע מזה שהוא השאיר את הפגועה חסרת אונים על הכביש מבלי לסייע לה, הוא פשוט השאיר אותה למות כדי להתחמק מהעונש. קורה שבנאדם טועה ודורס (הרבה לצערנו) אבל להשאיר את הקורבן חסר אונים מבלי לסייע לו? זאת כבר התנהגות של אידיוט!

גם הפרוטוקולים של לייל בעיקר 3-4 יפיגו לך את העצבים. מומלץ!

על כמה שנים מדובר פחות או יותר בתאונה כזאת בהנחה שהדורס עצר, הזעיק עזרה והתוודה על הפגיעה?

מי שאומר דפקתי את הBMW שלי אתמול במקום להגיד כמו בנאדם נורמאלי דפקתי ת'אוטו שלי - או אין לו BMW וגם לא יהיה ,או שהוא שחצן מסריח שמחפש לעשות רוח על אנשים באינטרנט

מי שאומר דפקתי את הBMW שלי אתמול במקום להגיד כמו בנאדם נורמאלי דפקתי ת'אוטו שלי - או אין לו BMW וגם לא יהיה ,או שהוא שחצן מסריח שמחפש לעשות רוח על אנשים באינטרנט

מי שלא מבין שהוא זרם על הבדיחה ומחליט להיות ממורמר על זה שאין לו BMW, אז הוא אדם אשר לא מבין גאגים.

מי שלא מבין שהוא זרם על הבדיחה ומחליט להיות ממורמר על זה שאין לו BMW, אז הוא אדם אשר לא מבין גאגים.
עכשיו הבנתי למה הוא התכוון ב"בדיחה" הזאת אבל ממה שהבנתי לדורס היה גיפ של טויוטה כך שלא יכלתי להסיק שזה קשור לזה.. אבל נגיד..
אגב אל תדאג לי 😃 אני ממש לא ממורמר מהמכונית שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית