הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכוהול ואחוזי שומן

רועי בר

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולכם!
אני מתאמן מזה 5 חודשים בP90X וIntensity
ירדתי בערך 16 קילו מ-78 ל 62 ועליתי במסת שריר המון. ממליץ בחום!
יש לי שאלה:
בזמן האחרון אני מרבה לשתות אלכוהול, אני יודע שיש לזה כמות קלוריות גבוהה ויש 0% שומן, לפחות בוודקה.
אני אוכל בריא מאוד ואוכל כמה שפחות אחוזי שומן באוכל. השאלה היא מה ההשפעה של וודקה על אחוזי שומן? יש כל מיני כתבות שזה כן משפיע על החיטוב ומעלה שומן בכל מקרה. אני אוכל עד 1600קלוריות ביום. לפעמים יותר עם הוודקה.
אני מנסה להוריד את אחוי השומן בגוף ובתקופה האחרונה אני מרגיש שזה הולך מאוד לאט. רציתי לדעת אם זה קשור לוודקה בכל דרך. ואם יש לכם טיפים נוספים חוץ מאימוני אירובי להורדת אחוזי שומן.
אודה לכם על התגובות.

אתה עושה העמסות? אם כן תשתה בהעמסות.
אם לא זה פוגע בגלל השפעה על ההורמונים השונים בגוף, אבל תנסה להגיע למאזן שלילי כולל האלכוהול בסוף היום וזו תהיה האפשרות הכי טובה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מזה העמסות.
אני חושב ש1600-2000 קלוריות ביום אפילו בלי להתאמן זה מאזן קלוריות שלילי.
לפחות לבן אדם שעובד.

העמסות זה יום-יומיים של הפסקה מהדיאטה ואכילה במאזן חיובי, בעיקר פחמימות.
צריך לעשות העמסה כל שבוע-שבועיים בהתאם לכמות הפחמימה שאתה אוכל ביום.
אם כבר שותים אלכוהול הכי פחות נזק יהיה אם זה יקרה בזמן העמסה.

הייתי ממליץ לך לקרוא את המדריך לחיטוב בפורטל.

• פותח/ת השרשור
אה חופשי אני עושה את זה. אין ברירה לפעמים יש דחף פתאומי למשהו לא בריא 😃
אבל השאלה הייתה אם זה משפיע על השומנים? או שזה בסדר לשתות אם אני שורף יותר קלוריות ביום מאשר אוכל. כי לא אכפת רק מהשומן בשלב הזה כבר.

אם תאכל 1500 קלוריות שמתוכן 700 מאלכוהול כשאתה מוציא 2000, זה יהיה סביר, אבל לא אופטימלי כי יש השפעה על ההורמונים. כמה זה ישנה אני לא יכול להגיד לך (ואני מספק אם מישהו יכול להגיד לך)
תעשה העמסה פעם בשבועיים ותשתה בה אלכוהול, זאת האפשרות הכי טובה בשבילך.

רק מבחינת המאזן הקלורי - משקאות אלכוהוליים עם % אלכוהול גבוה הם עתירי קלוריות. פשוט תנסה לחשב כמה וודקה אתה שותה בשבוע, וכמה קלוריות זה מוסיף למאזן שלך.
תחשוב גם אם השתייה מלווה באכילה או בתוספות של משקאות אנרגיה או מיצים שגם מוסיפים למאזן הקלורי.

אני מבינה ממה שכתבת שאתה שומר על תזונה דלת שומן ועתירה חלבונים ופחמימות. תנסה לעבור לדל פחמימה (כלומר תעלה את כמות השומן בתפריט ותוריד את כמות הפחמימות), זה יכול לעזור כשמגיעים לשלב שבו יש האטה בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני מודה לכם על זמנכם לענות. אני לא מתכוון לשנות את דרך האכילה שלי, לקח לי הרבה זמן להסתגל לדרך שאני אוכל עכשיו וטוב לי עם זה.
פשוט חשוב לי רק על השאלה של האלכוהול. יש שומן או אין. זתומרת כמה זה כבר הורס את החיטוב. אין לי בעיה להאט את זה, פשוט טוב לי ככה. אז חשוב לי לדעת..

מה היית ממליצה לאכול בדיאטת דל פחמימה? פחות לחם?

החשיבה שלך לא נכונה.
אין באלכוהול (או סוכר או דברים אחרים) שומן.
זה לא אומר שהם לא משמינים.

בדיאטה דלה בפחמימות יש העמסה פעם בשבוע, וכנראה שזו הדיאטה הכי יעילה.
ככה שגם תוכל לשתות הרבה וגם לסיים את החיטוב מהר.

הנה קישור למדריך לחיטוב:
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/
זה ילמד אותך להרכיב לך תפריט בכוחות עצמך, ממאכלים שאתה מעדיף ולפי סדר ארוחות שנוח לך. תיעזר במחשבון תזונה לחישוב הקלוריות והערכים התזונתיים של האוכל (למשל, goleango זה מחשבון טוב).

תפריט דל פחמימות יהיה תפריט עם 100 גר' פחמימה ביום ומטה.

נערך לאחרונה:
תוכל בבקשה להביא לי לינק הסבר על דיאטת דלת פחמימות.
מצרכים ואיך לאכול בערך

תבנה תפריט עם מאזן קלורי שלילי ועם פחות מ50 גרם פחמימה.
אם אתה רוצה תעלה אותו לפה ואני אגיד לך מה אני חושב.
ומותר, ורצוי שיהיה לך שומן בתפריט (גם רווי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית