עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הירידה לא ממש משנה לפי מה שהבנתי, יש גם כאלה שזורקים את המוט (כמו בDVD של ריפוטו)
אני רוצה יותר לקבל ביקורות על העלייה עצמה מאשר על הירידה
תודה, אנסה ליישםתוריד את התחת , תיישר את הגב , תשמור על המוט קרוב לגוף ואל תקפוץ אחורה .
טוב אני יוריד את זה כמו בעלייה אבל לפי דעתי זה בזבוז כוחhttp://he.wikipedia.org/wiki/פריצת_דיסק
שיהיה לך משקל דיי גבוה על המוט, ותירד איתו מאוד מהר ועם גב עגול כמו שעשית.
לגבי החזה הבנתי, אני מנסה שלא יהיו עצירות אני פשוט צריך לתרגל עוד קצת את התנועה, וברור פשוט איבדתי שיווי משקל בחזרה השלישיתיש שיפור מהסרטונים הראשונים....אבל תוציא יותר את החזה שהמוט יהיה יותר קרוב לגוף שהתנוע תראה יותר ממושכת ולא עם עצירות(למרות שזה היה יותר טוב מהסרטון הראשון שלך). וכמובן תקפוץ במקום לא קדימה ולא אחורה.
אוקיי הבנתי אני יוריד את המוט כרגילאתה לא אמור לרדת עם המוט כשהוא על החזה שלך , בגלל זה קוראים לזה פאוור קלין ולא רק קלין .
אפילו הוק גריפ אין לך שאתה מחזיק את המוט חביבי. אתה בחיים לא תצליח להרים את המרפקים כמו שצריך בדרך הזאת.
פאוור קלין כמו שצריך צריך להסתיים שהמוט מונח על הדלתא הקדמית (שריר הכתף - החלק הקדמי) ולא כמו אצלך שזה נראה כאילו אתה הולך לעשות פרס אחרי זה.
וחייב חייב להחזיק את הגב ישר גם בעלייה וגם שאתה מוריד את המוט.
דרך אגב, פריצות דיסק קורות דווקא בהתכופפויות הרבה יותר מאשר שמתרוממים למעלה.