הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוור קלין בדיקת טכניקה

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131

בסט השלישי עפתי אחורה כי קפצתי לפני הזמן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא ממש מבין בפוואר קלין, אבל תראה איך אתה יורד עם המוט שהגב שלך ממש עגול, איך אתה לא רואה את זה? בידיוק כמו שהגב ישר שהמוט עולה ככה הוא אמור להיות בירידה.

• פותח/ת השרשור
הירידה לא ממש משנה לפי מה שהבנתי, יש גם כאלה שזורקים את המוט (כמו בDVD של ריפוטו)
אני רוצה יותר לקבל ביקורות על העלייה עצמה מאשר על הירידה

• פותח/ת השרשור
תוריד את התחת , תיישר את הגב , תשמור על המוט קרוב לגוף ואל תקפוץ אחורה .
תודה, אנסה ליישם
http://he.wikipedia.org/wiki/פריצת_דיסק

שיהיה לך משקל דיי גבוה על המוט, ותירד איתו מאוד מהר ועם גב עגול כמו שעשית.
טוב אני יוריד את זה כמו בעלייה אבל לפי דעתי זה בזבוז כוח

יש שיפור מהסרטונים הראשונים....אבל תוציא יותר את החזה שהמוט יהיה יותר קרוב לגוף שהתנוע תראה יותר ממושכת ולא עם עצירות(למרות שזה היה יותר טוב מהסרטון הראשון שלך). וכמובן תקפוץ במקום לא קדימה ולא אחורה.

אתה לא אמור לרדת עם המוט כשהוא על החזה שלך , בגלל זה קוראים לזה פאוור קלין ולא רק קלין .

אפילו הוק גריפ אין לך שאתה מחזיק את המוט חביבי. אתה בחיים לא תצליח להרים את המרפקים כמו שצריך בדרך הזאת.

פאוור קלין כמו שצריך צריך להסתיים שהמוט מונח על הדלתא הקדמית (שריר הכתף - החלק הקדמי) ולא כמו אצלך שזה נראה כאילו אתה הולך לעשות פרס אחרי זה.

וחייב חייב להחזיק את הגב ישר גם בעלייה וגם שאתה מוריד את המוט.

דרך אגב, פריצות דיסק קורות דווקא בהתכופפויות הרבה יותר מאשר שמתרוממים למעלה.

• פותח/ת השרשור
יש שיפור מהסרטונים הראשונים....אבל תוציא יותר את החזה שהמוט יהיה יותר קרוב לגוף שהתנוע תראה יותר ממושכת ולא עם עצירות(למרות שזה היה יותר טוב מהסרטון הראשון שלך). וכמובן תקפוץ במקום לא קדימה ולא אחורה.
לגבי החזה הבנתי, אני מנסה שלא יהיו עצירות אני פשוט צריך לתרגל עוד קצת את התנועה, וברור פשוט איבדתי שיווי משקל בחזרה השלישית
אתה לא אמור לרדת עם המוט כשהוא על החזה שלך , בגלל זה קוראים לזה פאוור קלין ולא רק קלין .
אוקיי הבנתי אני יוריד את המוט כרגיל
אפילו הוק גריפ אין לך שאתה מחזיק את המוט חביבי. אתה בחיים לא תצליח להרים את המרפקים כמו שצריך בדרך הזאת.

פאוור קלין כמו שצריך צריך להסתיים שהמוט מונח על הדלתא הקדמית (שריר הכתף - החלק הקדמי) ולא כמו אצלך שזה נראה כאילו אתה הולך לעשות פרס אחרי זה.

וחייב חייב להחזיק את הגב ישר גם בעלייה וגם שאתה מוריד את המוט.

דרך אגב, פריצות דיסק קורות דווקא בהתכופפויות הרבה יותר מאשר שמתרוממים למעלה.

הוק גריפ מתחילים רק ממשקלים גבוהים לא? (כשלוקחים את האצבע האמצעית ומכסים איתה את האגודל) וכן הבנתי כבר לגבי הירידה כולם רשמו את זה

הוק גקיפ - או בעברית פשוטה - "מנעול " לא קשור למשקלים גדולים או קטנים , זה עוזר לך שהמוט לא יחליק לך מהיד בזמן המשיכה .
אפשר גם בלי זה אבל במשקלים גדולים זה קשה [ שונה אצל כל אחד ] בכל מקרה עדיף להתחיל עכשיו בשביל להתרגל כי זה ממש לא נוח כשלא מתרגלים לזה .

• פותח/ת השרשור
סבבה הבנתי אני ינסה את זה למרות שזה נראה די לא נוח, אגב את האצבע בין האגודל לאמצעית צריך לשים מעל או מתחת לאגודל?

• פותח/ת השרשור
תוריד משקל דבר ראשון .
שים דיסקים קטנים [הכי קטנים שאתה יכול ] מתחת לעקבים ותתחיל לעבוד עם מוט . ברגע שתתפוס את התנועה, תעלה משקל בהדרגתיות תוך כדי שמירה על אותה טכניקה .
אתה רואה את הטעויות שלך - ואתה גם מרגיש את זה תוך כדי תנועה , כשאתה מרגיש שאתה כבר צולל , תוריד משקל ותעבוד לאט כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
לשים דיסקים מתחת לעקבים, אתה בטוח? מה זה ייתן לי מבחינת התנועה?
אני חושב שאני פשוט יראה את הקטע בDVD של הSS עוד פעם כי אני מכיר את הטכניקה אני רק צריך רענון חח
ואגב בדדליפט בתוכנית הקודמת שלי כל פעם שהגב התעגל הורדתי משקל ואז שהעלתי חזרה הוא התעגל שוב, ככה שאני חושב שאשאר על אותו משקל עד שפשוט הוא יהיה לי קל והגב לא יתעגל.

קודם כל ביטחון , דבר שני אתה ככנראה לא יכול להוריד את התחת למטה בגלל חוסר גמישות , זה עוזר לך להשאר על העקבים ולא ליפול על האצבעות אתה תתרגל לתנועה נכונה עם דיסקים ואז אתה יכול לעבוד בלי . הרעיון זה לעבוד על תנועה נכונה לפני שאתה מתחיל לשים משקל.

• פותח/ת השרשור
אני יעלה לפה מחר סרטון וזהו אם לא יהיה טוב אז אני ינסה את מה שאמרת

---------- התגובה התווספה ב 16:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:59 ----------

http://www.youtube.com/user/Alonfz1#p/a/u/0/rsQNJo7YHRo
קיצר תירגלתי עם מטאטא (פדיחות)
אמא צועקת ברקע חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית