הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון פאוור קלין בדיקת טכניקה

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131

בסט השלישי עפתי אחורה כי קפצתי לפני הזמן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה עדיין קורס קדימה . אי אפשר ממש לתרגל עם מטאטא כי אין שום לחץ. עם מוט ריק אפשר .

2 דברים
לא רואים כלום
למה אתה מתרגל עם מטאטא?
תבוא לחדר כושר, תצלם כמו שצריך, עם משקל שיעמיס מספיק בשביל שנראה את הפאקים בטכניקה

עוד לפני שהתחלת רואים שזה לא טוב.
תוריד תחת ראש למעלה תוציא חזה .
תפסיק להיות עקשן ותעשה על ההתחלה מה שאומרים לך ,אל תנסה למצוא דרכים חלופיות.

• פותח/ת השרשור
עוד לפני שהתחלת רואים שזה לא טוב.
תוריד תחת ראש למעלה תוציא חזה .
תפסיק להיות עקשן ותעשה על ההתחלה מה שאומרים לך ,אל תנסה למצוא דרכים חלופיות.

אמורים להסתכל למטה לא? זה עוזר להיפ דרייב
ואני צריך להתחיל יותר זקוף ראיתי את זה

לא סתם אני אומר לך להסתכל למעלה .

אם אתה מסביר משהו תסביר עד הסוף ,אולי ככה תלמד משהו , איך זה עוזר בדיוק להיפ דרייב ?

לא סתם אני אומר לך להסתכל למעלה .

אם אתה מסביר משהו תסביר עד הסוף ,אולי ככה תלמד משהו , איך זה עוזר בדיוק להיפ דרייב ?

הסקוואט שלו בסדר גמור (חוץ מעומק שלא רואים). להסתכל למעלה זה למפגרים. אם אתה מכיר רק דרך אחת זה לא אומר שזו הדרך הנכונה.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלו בסדר גמור (חוץ מעומק שלא רואים). להסתכל למעלה זה למפגרים. אם אתה מכיר רק דרך אחת זה לא אומר שזו הדרך הנכונה.
עדיין יש לי נטייה לנטות קדימה ולקרוס קצת עם החזה אבל אני משפר את זה. בDVD של ריפוטו רואים שזה עוזר להסתכל למטה (דקה 3) וגם בדקה 15 הוא מסביר למישהו שגם קורס לו החזה איך לתקן את זה אז הבנתי איך, פשוט להרים קצת את החזה בעלייה אבל עדיין להוביל מהתחת.
בכל מקרה מחר אני יעלה לפה עוד סרטון עם 60 קילו

אשפר להתווכח על זה.

אני לא אומר לכולם להסתכל למעלה .
מי שהמשקולת מושכת אותו קדימה זה מתאים לו .
עכשיו עוד תגיד לי שלעשות סקוואט כל יום זה גם לא טוב.

אשפר להתווכח על זה.

אני לא אומר לכולם להסתכל למעלה .
מי שהמשקולת מושכת אותו קדימה זה מתאים לו .
עכשיו עוד תגיד לי שלעשות סקוואט כל יום זה גם לא טוב.

מי שהמשקולות מושכות אותו קדימה צריך ללמוד להחזיק את הגב בזווית הנכונה, אין שום קשר למבט.

ומה הקשר ללעשות סקוואט כל יום? חשבתי שמשקולנים זה עם יחסית אינטלגנטי. או שזו הייתה הדרך שלך להתלהב שאתה עושה סקוואט כל יום?

מי שהמשקולות מושכות אותו קדימה צריך ללמוד להחזיק את הגב בזווית הנכונה, אין שום קשר למבט.

ומה הקשר ללעשות סקוואט כל יום? חשבתי שמשקולנים זה עם יחסית אינטלגנטי. או שזו הייתה הדרך שלך להתלהב שאתה עושה סקוואט כל יום?

עצם זה שאתה מרים את הראש גורם לך לשמור על זווית נכונה .

פשוט רציתי לראות אם תיצא עוד יותר מפגר , כל הכבוד - הגעת למקסימום .

עצם זה שאתה מרים את הראש גורם לך לשמור על זווית נכונה .

פשוט רציתי לראות אם תיצא עוד יותר מפגר , כל הכבוד - הגעת למקסימום .

לא, עצם זה שאתה יודע להפעיל את השרירים הנכונים גורם לך לשמור על הזווית הנכונה. להרים את הראש זה דבילי.

רוצה שוב להתלהב שאתה עושה סקוואט כל יום? אולי הפעם זה ירשים מישהו.

לא, עצם זה שאתה יודע להפעיל את השרירים הנכונים גורם לך לשמור על הזווית הנכונה. להרים את הראש זה דבילי.

רוצה שוב להתלהב שאתה עושה סקוואט כל יום? אולי הפעם זה ירשים מישהו.

למה שלא תנסה את זה על עצמך ? אולי תראה שזה באמת שומר על יציבות ואז תפסיק להתווכח על דברים מפגרים שאתה מבסס על כלום .
אני נותן עצה לא כי ראיתי שזה עזר למישהו אחד או שתיים , אלא לכל מתאמן חדש שמגיע אלינו וחוזר על אותה טעות - כשהוא מרים את הסנטר הוא ככה בקסם מצליח לשמור על יציבות ולא לקרוס .

למה שלא תנסה את זה על עצמך ? אולי תראה שזה באמת שומר על יציבות ואז תפסיק להתווכח על דברים מפגרים שאתה מבסס על כלום .
אני נותן עצה לא כי ראיתי שזה עזר למישהו אחד או שתיים , אלא לכל מתאמן חדש שמגיע אלינו וחוזר על אותה טעות - כשהוא מרים את הסנטר הוא ככה בקסם מצליח לשמור על יציבות ולא לקרוס .

אני לא צריך לנסות על עצמי כי אני יודע להחזיק את הגב בלי קשר לכיוון שאליו אני מסתכל.
זה שאתה מצליח לשפר סקוואט של משקולן שמגיע אליכם לא אומר יותר מדי. ראיתי איך משקולנים מלמדים אנשים חדשים לעשות סקוואט ואני לא יודע אם זה יותר טוב מהחצאים שמדריך ממוצע שרק סיים קורס הדרכה מלמד.

• פותח/ת השרשור
למה אתה מחליף כל הזמן בין HB ל-LB.......???????????
ניסיתי HB, אני נשאר עם LB בכל מקרה
אני לא צריך לנסות על עצמי כי אני יודע להחזיק את הגב בלי קשר לכיוון שאליו אני מסתכל.
זה שאתה מצליח לשפר סקוואט של משקולן שמגיע אליכם לא אומר יותר מדי. ראיתי איך משקולנים מלמדים אנשים חדשים לעשות סקוואט ואני לא יודע אם זה יותר טוב מהחצאים שמדריך ממוצע שרק סיים קורס הדרכה מלמד.
אני לא יודע על מה הוויכוח פה, אם למישהו עוזר להסתכל ישר לLB כדי לשמור על הגב ויש לו היפ דרייב טוב, אז שיסתכל אני אישית מעדיף להסתכל למטה זה

50KG LB, החזקתי את החזה בחוץ הכי חזק שאני יכול וזה נראה לי יותר טוב למרות שהמוט קצת מחליק..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה בסדר, רק תשתדל שהירידה תהיה יותר מבוקרת. לגבי העומק, נראה שאתה שובר, אבל למה לעזאזל לצלם ככה?? תעיר למי שמצלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית